ראיתי באיזה פורום הודעת אבל על ג'ן 1981-2003 - היא מתה? או שזה רק מה שקרה בפרק האחרון?
י יוֹאב New member 1/10/03 #1 ראיתי באיזה פורום הודעת אבל על ג'ן 1981-2003 - היא מתה? או שזה רק מה שקרה בפרק האחרון?
D Dawson girl New member 1/10/03 #4 מישל וויליאמס... השחקנית! היא משחקת את ג'ן... יותר נכון שיחקה... רזיה לא מחנכת אותך! פויה!
י יוֹאב New member 1/10/03 #10 חצב! עכשיו תסלחו לי...חזרתי מקניות (בורקסים,מיץ ענבים) ועכשיו אני הולך לראות סרט בדי וי די ("סודי ביותר" - עם ואל קילמר). ולהתכרבל עם אגמון...
חצב! עכשיו תסלחו לי...חזרתי מקניות (בורקסים,מיץ ענבים) ועכשיו אני הולך לראות סרט בדי וי די ("סודי ביותר" - עם ואל קילמר). ולהתכרבל עם אגמון...
מ מתחת לגשר New member 1/10/03 #8 אהממ...אהממ...../images/Emo11.gif *מכחישה כל קשר ליוֹאב.* אגמון, תתרחק ממנו!!! הוא שלי!!! או שאני אטביע אותך בשירותים ליד הקייקים! אני? קנאית? מה פתאום! |אייקון של מלאכית|
אהממ...אהממ...../images/Emo11.gif *מכחישה כל קשר ליוֹאב.* אגמון, תתרחק ממנו!!! הוא שלי!!! או שאני אטביע אותך בשירותים ליד הקייקים! אני? קנאית? מה פתאום! |אייקון של מלאכית|