ראיתי את JENNY FROM THE BLOCK!!!

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
ראיתי את JENNY FROM THE BLOCK!!!

ראיתי את JENNY FROM THE BLOCK עכשיו ב M.T.V BASE ! אני חייבת להגיד שג´ני שלנו משדרת בקליפ הזה מלא מלא סקס ב-ט-ר-ו-ף!!! רואים את בן מלא! אבל הקליפ יפה מאוד.

itay1010

New member
נראה לי שמחר

כי ain´t it funny remix, הגיע לאתר יום לאחר ששודר בmtv base

J To The Lo

New member
mtv base ערוץ פ-צ-צ-ו-ת!

במיוחד בתור מכורה לערוץ אני יכולה להגיד לכם שיש את הקליפים הכי יפים, עם הראפרים הכי...מדהימים, כוסונים וכו´ אבל אם הוא מופיע הרבה(בן) אז אני כבר לא מתה על הקליפ.. אני צריכה לראות אותו כדי לקבוע דעה..ועכשיו אני לומדת למבחן בהיסטוריה אז אני לא יכולה להדליק base...

אפילו אם הוא לא יגיע לאתר הרשמי...

נראה לכם אותו באתר המעריצים הישראלי של ג´ניפר לופז.

RIP CURL1

New member
גם אני ראיתי

איזה קליפ יפה בא לי לראות אותו שוב וגם אחרי הקליפ של ג´ניפר היה את הקליפ של אלישיה קיז החדש גם קליפ יפה

J To The Lo

New member
איזה יפה!!!

ראיתי את הקליפ! איך אהבתי, אבל היא כמעט לא לובשת כלום, וגם מה שעליה, הוא(בן)מוריד.. חחחח....אבל קליפ מממממדדדדההההיייםםםם!!!!!! נורא מתאים לקצב של השיר...

mandy

New member
אוווף גם אני רוצה לראות!!!

אבל אין לי אם טי וי בייס...איזה באסה

J To The Lo

New member
מסכנה!..

איך את חייה בלי לראות ראפרים חמודים..24 שעות ביממה..? אני לא יכולה לחיות בלי זה.. ודרך אגב- את מעריצה של ניק קארטר נכון?.. קיצר,גם חברה שלי, ויש לה ת´דיסק החדש עם הדי וי די..והוא לא סתם לבנבן בלונדיני כמו שחשבתי..

mandy

New member
נו מה לעשות...

לא נורא, יש ראפרים גם באם טי וי הרגיל...בערך...
היום ראיתי את הדי וי די- ואני שמחה שאת חושבת ככה, חבל שאין עוד כמוך שלא שופטים אנשים מהר מידי
...נכון שהוא חמוד????

J To The Lo

New member
הראפר היחיד ברגיל זה אמינם..

והוא לבן...ואני מפלה לרעה לבנים, ומתכחשת לצבע עורי! ילדה בהגזמה.. ולאט לאט..קודם הודתי שהוא לא רק בלונדיני לבנבן מלהקת בנים,(דבר שאני אכחיש כמובן...אם מישהו שואל אני לא אמרתי את זה!!) אח"כ, אני אולי אוכל להגיד שהוא נורמלי..קשה לי להגיד שילד לבן הוא חמוד...זה פשוט לא יוצא לי.. סתם..הוא בסדר רק שלא יעשה שירים עם אח שלו!god...אח שלו בטוח שהוא ראפר..ראיתי הופעה שלו(הכריחו אותי...וgod...הבן אדם מזייף!)והוא לבש sean john....הייתי בשוק!אני כזה"יא לבנבן מה אתה לובש בגדים של שחורים?!" אבל...מתאים לניק קוצים...או קיי, ניק חמוד! נשברתי...ניק חמוד! god!הודתי שמישהו מלהקת בנים חמוד...אני מדרדרת..., אני הולכת לראות base, להיזכר באהבתי לראפרים..

mandy

New member
יפה!! את מתקדמת..

בסוף את תהיי מעריצה שלו! סתתתאאאם חחחח אבל לפחות את יודעת שהוא לא סתם אחד מלהקת בנים, ויש בו יותר מזה הרבה יותר! טוב זה לא פייר כי זה הפורום של ג´ניפר המתוקה והמדהימה אז אם בא להמשיך את זה...את יודעת איפה למצוא אותי! (פורום של בקסטריט בויז..דהה)

J To The Lo

New member
חכי...אני בשוק עכשיו מעצמי..

אני אהיה מעריצה של הבקסטריט???עד לפה... יש לי גבול! קיבלתי מנה של בלונד..אני חוזרת לראפרים..

mandy

New member
חחח סתם צחקתי..

יחי ההבדל בין בלונדינים לראפרים...(אמינם? NOT)

J To The Lo

New member
יחי ההבדל הגדול..

לא יודעת..בקליפים של הבקסטריט ובכלל רוב הלהקות בנים הם כאלה ממי והם מה זה יואהבו אותך, והם אף פעם לא ישברו לך ת´לב, כי הם פשוט לא יכולים לחות בלעדייך...וזה כזה קיטש!!!!!! יאללה חפיף..את בטוח מוצאת משהו טוב בהם אם את שומעת אותם..(משהו שאני בכלל לא רואה בהם)..

כתובת האתר ומתי יהיה הקליפ בו!

כתובת אתרנו הוא JENNIFER-LOPEZ.UP.CO.IL והקליפ יופיע בו מחר בצהריים/ערב בתקווה רבה. תמונות מתוך הקליפ יתקבלו להערכתי כבר מחר בצהריים.

למעלה