ראיתי את טלי

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהיא לא אמרה כלום על התמונה...

לא יפה... רק בגלל שאני לא סלב...
תחלס על מי אני עובדת בטח היא תקעה את זה במחסן שאף אחד לא יצחק עליה...

lotem atia

New member
אני גם דיברתי איתה...

בטלפון באותו יום אני ודורין דיברנו איזה שעה בטלפון עד שהיא באהה אני אשכרה בכיתי לה בטלפון כל כך היתרגשתיייייייייי אני גם רוצה ליפגוש אותה לא רק לדבר

טלי מזה נבהלה ממנה

טלי אמרה לה "את נשמעת עצובה" והיא אמרה לה "אבל למה את בוכה?" והיא גם אמרה לה שיש לה שם יפה לוטם תנשמי

שירוש1989

New member
חח ומה היה בסוף? הן דיברו?

אגב טלי אמרה משו חדש על סרטים\ כתבות שייצאו או משהו? על מה דיברתןבעצם? איך היא הגיבה בדיוק לשיחה? תחפרי לי!!!XD

שירוש1989

New member
חח ראיתי את זה אתמול בלילה

איך תמיד אני נופלת על הפרקים האלה?XD אגב סצינה מאודדדדדדדד קיטשית ממש קיבלתי בחילה כשקלטתי שאני מסתכלת על זה

בחילה?! למה?!

זה היה סופר רומנטי
תאחלו לי בהצלחה ב-1.1 אני ורותם (טלי לשלטון) הולכות לערוץ הילדים לענות על חידון של טלי

שירוש1989

New member
וואו הגבת מהר!../images/Emo12.gif

דבר ראשון בהצלחה בחידון!(= ולכל דבר שאתן צריכות לדעת על טלי אני כאן
ושאר הכרכים של אנציקלופדטליXD דבר שני בקשר לסצינה- 1. מוזיקת רקע- טיטאניק. שעוד מתעצמת ברגעי ה"שיא" 2. "אני כל כך כל כך אוהבת אותך" וכל מה שכפיר אמר שהוא אוהב אותה ושבכל מקרה הוא לא יהיה עם דנה.. להמשיך? 3.עד כמה שידוע לי לא נובלמן כתב את זה(יש הבדל לא?) 4.דביק דביק דביקקקק 5. סיום הסצינה- נשיקה ממוקדדת אני מריחה קיטצ' ודביקותXD

נובלמן כתב חלק

הקטע של "אני יודע שזה נשמע כמו חרא רומנטי" רוני ידור כתבה ואת ההמשך עם "כאילו שאני לא אוהב אותך" זה נובלמן אבל אבל כפירני... הם הופכים קיטש לדבר טוב
[נראה לי שגם אמרתי את זה במגילה שלי על הפרק
]

למעלה