איזה מהממת לוסייייייי
Y YaelFromHell New member 18/12/05 #17 ../images/Emo54.gifשמחה בשבילך../images/Emo24.gifתביאו תתמונות כבר!!
נ נעה של ה י ם New member 18/12/05 #24 מה אין לך???../images/Emo12.gif אה ושכחתי להגיד... מר שלחה לטלי את הסיסמא, והיא אמרה שעכשיו היא רק צריכה מחשב
מה אין לך???../images/Emo12.gif אה ושכחתי להגיד... מר שלחה לטלי את הסיסמא, והיא אמרה שעכשיו היא רק צריכה מחשב
M m e m o r y New member 18/12/05 #27 ר-ג-ע מר, אם יש לך את הסיסמה זה אומר שאת יכולה לכתוב הודעות בשמה, לא? יאללה תכתבי לנו איזה משהו סתם שנרגיש טוב ודרך אגב טלי, אם את צריכה מחשב יש פה איזה 30 (?) מחשבים שנמצאים רוב היום על אותה כתובת אז אם את צריכה להשאיל זו לא תהיה בעיה גדולה מדי
ר-ג-ע מר, אם יש לך את הסיסמה זה אומר שאת יכולה לכתוב הודעות בשמה, לא? יאללה תכתבי לנו איזה משהו סתם שנרגיש טוב ודרך אגב טלי, אם את צריכה מחשב יש פה איזה 30 (?) מחשבים שנמצאים רוב היום על אותה כתובת אז אם את צריכה להשאיל זו לא תהיה בעיה גדולה מדי
נ נעה של ה י ם New member 18/12/05 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיד מר ואני כותבות לכם הודעה משותפת סתם סתם שלא יחשוב בטעות שאת ההודעה שלה פה אנחנו כתבנו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיד מר ואני כותבות לכם הודעה משותפת סתם סתם שלא יחשוב בטעות שאת ההודעה שלה פה אנחנו כתבנו
ז זוביק התינוקת New member 19/12/05 #35 כבר אמרתי שאני אוהבת אותה? ../images/Emo99.gif גם אותך מרי....
ז זוביק התינוקת New member 19/12/05 #37 הייתן צריכות להגיד לה המחשב בדרך אלייך... אז אמרת שאת גרה ב...
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 18/12/05 #18 נעמושהההה שמחה בישבילך../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif תמונות8$%^&^%$#^$#@^T#%&*%^$*$&)&^*^$%&$#%^)^%
נעמושהההה שמחה בישבילך../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif תמונות8$%^&^%$#^$#@^T#%&*%^$*$&)&^*^$%&$#%^)^%
S sapirushhhhhhh New member 18/12/05 #23 יאאאאא איזה כיף לך../images/Emo99.gif%^#^#$%^#$ מחכה לתמונות
ש שירוש1989 New member 18/12/05 #29 ../images/Emo15.gifהיא כל כך יפה זה צובט בלב שלך? נממ שמחה שנהנית! מוזמנת ביותר לחפור לנו פה על כללל השיחה שלכן והתמונות והכלXD וכמובן מה דעתך על ההצגה?(=
../images/Emo15.gifהיא כל כך יפה זה צובט בלב שלך? נממ שמחה שנהנית! מוזמנת ביותר לחפור לנו פה על כללל השיחה שלכן והתמונות והכלXD וכמובן מה דעתך על ההצגה?(=