ראיתי את טלי

ראיתי את טלי ../images/Emo99.gif

פגשתי אתמול את טלי בפעם השנייה והפעם ב"כל נדרי" היה מדהים
ההצגה הייתה מצחיקה
אחרי ההצגה אני ודורין יפת יצאנו לראות אותה והיא יצאה אחרונה בנתיים שחיכינו לה דיברנו עם אורן שבו המדהים ועם לוסי דובינצ'יק!! ואז טלי המדהימה יצאה
כמובן שהתרגשתי
היא אמרה תודה לכל מי שהצביע במסך הזהב ועל זה שנתתם לה את הדיסקטלי
והיא אמרה שהיא נורא רוצה להיכנס ולכתוב אבל היא שכחה את הסיסמא בקיצור הצטלמתי איתה ונתתי לה נשיקה והיא אמרה "אחח נשיקות רכות" ודיברנו על כל מיני דברים ואמרתי לה שאני רוצה לצלם אותה עוד כמה תמונות והיא עשתה פוזות מדהימות אשכרה דוגמנית!!! היא הייתה כל-כך יפה!!! ותוך כדי שדיברנו איתה היא אכלה את השוקולדים שהבאתי לה והיא ממש התלהבה מהשוקולדים
ותוך כדי שאנחנו מדברות איתה היא אוכלת שוקולדים ואז היא שאלה אותי : רוצה אחד? אז אמרתי לה לא תודה ,דיברנו איתה בערך רבע שעה כי ללוסי היה יומולדת והיא הייתה צריכה ללכת בקיצור היה מושלם,מרי העברתי לה את הד''ש

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ספרי עוד!!!!!!!!!! טלי

חחחח ניצחתי בהתערבות אחת ../images/Emo122.gif

למרות שלא היתה התערבות תני לי להנות מהספק אמרתי לך שהיא לא שומרת הודעות... או שהיא ממש דפוקה והיא לא יודעת שהן שמורות לה שם בכלל איפשהו...

אולי היא שמרה את המספר

אבל לא את ההודעות אבל אצלה אי אפשר לדעת היא מסוגלת גם לשכוח איך פותחים את הנעילת מקשים...

בלושש 15

New member
חחחח הרגת אותי עכשיו../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שכחה איך פותחים נעילת מקשים.... חחחחחחחחחחחחחחח

g a l4

New member
../images/Emo24.gifשמחה בשבילך

חחח מחכה לתמונות חח היא שכחה את הסיסמא?
שיהיה ללוסי מזל טוב!!!

למעלה