ראיתי את ההתחלה של TNG

[TNT]

New member
ראיתי את ההתחלה של TNG

הורדתי את הפילוט/שני פרקים ראשונים של TNG אומנם יש עוד 7 עונות שלמות אבל לאט לאט אני מתחיל לראות את הסדרה. בטח יקח לי הרבה זמן כי אי לא מוריד הרבה פרקים כל הזמן אני אוריד כמה פרקים כל כמה זמן. בינתים אהבתי את מה שראיתי אני מת על Q.

tivol man

New member
הדור הבא?

אבל ההתחלה די גרועה לפי דעתי גם אני מוריד בערך עכשיו...זה די מגניב אבל הפרקים מתחילים להיות טובים רק לקראת אמצע וסוף העונה!

yanivm1

New member
סליחה טבעול,אתה מוריד?!?!?!?...

גם אני התחלתי לראות tng עכשיו, הפרקים ראשונים באמת לא כלכך טובים, אני עכשיו באמצע העונה הראשונה וזה מתחיל להשתפר בטירוף...

itstzar

New member
עוד 3 התחילו לראות את האור ../images/Emo13.gif

ותרשו להגיד לכם כאחד שכבר ראה את כל הסדרות ויותר מפעם אחת, זה נכון שהפרקים הראשונים של הסדרה יחסית חלשים לשאר הסדרה (כמו כמעט כל עונה ראשונה) אבל הם עושים שתי פעולות חשובות, א. מבססות את הקשר עם הסדרה המקורית אם ע"י פרק שהסיפור בו קשור ישירות לפרק בסדרה המקורית (the naked now ) או רק מאורעות שמזכירים את המקורית ב. יוצרות זהות חדשה ועצמאית לסדרה, כי בכל זאת אלה דמויות אחרות ובראיה לאחור, ומצפייה חוזרת גם הפרקים האלה נראים הרבה יותר טוב תיהנו

[TNT]

New member
יפופי יש למה לצפות

למרות שקשה לי להאמין שזה יכול להיות יותר טוב מ DS9 אבל בכל זאת סוף סוף אני אבין על מה חצי מהאנשים פה מדברים כל הזמן.

יש, בהחלט יש למה לצפות.

כל הסדרה הזאת במגמת השתפרות אחת גדולה מתחילתה ועד לסופה.

[TNT]

New member
דרך אגב יש לי שאלה

איזה סוג ספינה זה גלקסי קלס? ברור שזאת לא ספינת קרב אבל איזה סוג זה זה לא מחקר נכון? ולמה יש משפחות על האנטרפריז?

[TNT]

New member
אבל היא ענקית לא?

היא לא הרבה יותר גדולה מוויאג'ר ?

Taker Sucks

New member
היאב בהרבה יותר גדולה מוויאג'ר!!!

היא יותר מפי שתיים גדולה(גם באורך גם בגובהה), ובוויאג'ר משרתים בערך 150 איש, על האנטפרייז יש 1014. אני התחלתי להוריד את הסדרה בתחילת החופש הגדול, עכשיו בעונה השביעית, היא לדעתי הסדרה הכי טובה של ST.

itstzar

New member
אל תחשוב תהיה בטוח ../images/Emo8.gif

ואוטוטו אתה מגיע לפרק הטוב מכולם all good things

tivol man

New member
יש לי ישלי יש לי!!!

רגע איזה ספינה בסדרות היא ספינת מלחמה רק הדפיאנט!??

[TNT]

New member
לדעתי כן

דרך אגב יכול להיות נחמד לעשות סדרה על ספינת מלחמה! למרות שצריך לעשות את זה טוב כדי שזה לא יהי סתם סדרת מלחמה.

tivol man

New member
מה פתאום סטאר וור זה חרא וזה זה לא

צריך להתמקד בספינה עם חימוש
בסדר גודל הירוג'ני או בורגי
ולהבין איך נלחם באמת! שנזיין לכולם את הצורה
לגמרי ותבוא איזה ספינה של מחקר מסכנה ונטמיע
אותה! כן ואחרי זה יבואו איזה כמה ספינות
נוספות ונשמיד אותן! זאתי סטר טרק במיטבה!!!
או שאפשר גם להשמיד כמה ברגים מרביע דלתא או להשכין שלום בעולם לך תדע מה תעשה כשיהיה לך כוח כזה

HyperNovA

New member
אם כבר אז,

צריך לעשות סידרה על חללית מהדגם שיכולה לחזור אחורה בזמן כמו שראינו באנטפרייז.

itstzar

New member
באנטרפרייז לא הייתה חללית שיכולה

לחזור בזמן :-O אתה בטח מתכוון ל uss relativity בסדרה וויאג'ר

Lu Tze

New member
כן הייתה.

אני לא זוכר מה קרה שם בדיוק, אבל האנטרפרייז נתקלה בחללית (ספויילר בנוגע לפרק הנ"ל) וגילתה שיש בה כל מיני פיצ'רים שלא היו בדיוק ציוד סטנדרטי דאז כמו מעגלי אורגניים או העובדה שהחלק הפנימי של החללית גדול החלקה החיצוני. אבל אף אחד לא אמר שזו הייתה ספינה של הפדרציה.

itstzar

New member
וגם אף אחד לא אמר שהיא נעה בזמן

לפחות לא בכוחות עצמה....

למעלה