ראיתי אתמול עם חברות סרט של ראיין

RenanaD

New member
לשכוח מטען זה קשה

צרות העולם הראשון

לכי קחי פנקייקים! תאכלי גם בשבילי. ושבוע הבא

LemonLimeLilach

New member
אני יכולה לכתוב ספר על צרות עולם ראשון

בהחלט יש לי הרבה כאלה. אבל אני מודעת!

limors2

Well-known member
משחקי הכס- ספר 3.1

דאינריז הטיפשה מוכרת את דרוגון ואני כ"כ כועסת עליה שלא יכולתי להמשיך לקרוא

אבל הספר כ"כ טוב!!! מבאס לדעת שזה נהיה מרוח ורע בהמשך

o0Invisible0o

New member
ליאורה -

תגידי, סיימת לקרוא את "גאווה ודעה קדומה" ?
הוא הספר הראשון שלא סיימתי בחודש שהקצבתי לעצמי אבל התחלתי אותו באמצע החודש אז אני נותנת לי עוד שבועיים.

LemonLimeLilach

New member
אם מדברים על ספריםםם

יש ספריה בכנסת ויש בה מלאן דברים, תמליצו לי על משהו!

limors2

Well-known member
כן, די מהר יחסית לקצב הקריאה הרגיל שלי.

(אני קוראת ממש מהר, אבל אם הספר לא מרתק אותי במיוחד אני קוראת רק כשאין לי משהו אחר לעשות וזה יכול לקחת חודשים
)

אבל לא מצאתי אותו נפלא במידה שמצדיקה את כל ה... אני לא רוצה לקרוא לזה "הייפ" כי הוא רציני ואיכותי מדי בשביל מילה כזו, אז מילה מקבילה שהולמת אותו

dans girl

New member
מרמור! זוכרות שעברתי עקירה כירורגית של 2 שיניים לפני שלושה חודשים? והיא הייתה קלילה וכבר למחרת אכלתי מוצק והכל היה נחמדי וכיף?!

it came back to bite me in the ass
.

לפני 10 ימים התחילו לי כאבים באזור שעקרו לי. בהתחלה קיוויתי שצחצוח טוב יעזור וכאלה אבל ככל שעבר הזמן עלתה בי הסברה הלא הגיונית בעליל שבוקעת לי השן. זה פשוט הרגיש ככה ולא יכולתי להסביר למה. כי עקרו לי את השן הזאת כבר. היא לא אמורה לבקוע. אבל ככה זה הרגיש. אז באותו סופ"ש הלכתי לעזרה ראשונה במרפאה. הרופאה אמרה שיש לי דלקת ונתנה לי אנטיביוטיקה ל-5 ימים. בהתחלה זה עזר קצת, ואז אחרי ש-3 ימים של אנטיביוטיקה המצב שלי לא השתנה התחלתי לחשוד שמשהו עדיין לא בסדר וקבעתי עוד תור, הפעם בירושלים.
ערב לפני פשוט נמאס לי והתחלתי לחטט בפה ולחפש מה הבעיה. מה שמצאתי זה מה שהרגשתי כמעט מההתחלה, שזה משהו קשה שתקוע במקום שבו פעם הייתה השן שלי (רק לא איפה שזה אמור לצאת - איפה שהיא הייתה, שזה במאונך לאיפה שהיא אמורה להיות). וחזרתי להיות בטוחה שעדיין יש לי שם שן. למרות שהאנושות עדיין התנגדה (עדיין בצדק
). אז חוויתי התמוטטות עצבים קלה מרוב תסכול של כמה כואב לי ואין לי כלום לעשות עם זה וזה מוציא לי את החשק לאוכל (וזה, למעשה, הגזרה הכי קשה, הכאבים לא כאלה נוראיים, זה העובדה שהם מונעים ממני לאכול בכיף), ולמחרת בבוקר הלכתי לרופאה.
ואז הסתבר
שלא טעיתי
.
אני לא יודעת איך זה בדיוק אפשרי, אבל הרופא פשוט שכח להוציא חלק מהשן.
ועכשיו אני תקועה עם שן מחורבנת שעושה לי דלקת ובגלל זה 5 ימים האנטיביוטיקה לא עבדה והרגתי חיידקים בגופי לריק
.
בכל מקרה, ביליתי כמה שעות עם מכבידנט בטלפון, מזגזגת בין סניף נס ציונה לסניף ירושלים (יש לציין שזה היה מעצבן בצורה יוצאת דופן כי אין להם טלפונים ישירים לסניף, צריך להתקשר למוקד כללי ולבקש שהסניף יחזור. שזו השטות הכי פחות יעילה בעולם), והיות וסניף נס ציונה לא אפשר לי לבצע את העקירה המחודשת עד עוד 8 ימים ביקשתי (בקול רם מאוד
) להעביר את הטיפול בי לירושלים.
אז היום אחה"צ אני עושה את העקירה. שוב. ובינתיים אני מן גוש מרמור ענק כי אני כבר שבועיים אוכלת בחצי חשק, וגם כי היו לי מלא תוכניות לסופ"ש הזה, כולן התחרבשו בגלל החרא הזה.
אני קצת רוצה לתבוע, אבל אין לי זמן להתעסק עם זה.

o0Invisible0o

New member
אוי לא!

איזה טיפשים, איך לא עוקרים את כל השן???

ודלקת זה חרא.

תרגישי טוב!
מקווה שלמרות הכל העקירה גם הפעם לא תשפיע בצורה קשה....
והסופ"ש יעבור בנעימים??

LemonLimeLilach

New member
אומייגאד!!!!!!

זאת רשלנות רפואית ענקית! מה לעזאזל?? אני בהלם!

תרגישי טוב
ואם יש לך עוד שן, רופא פרטי!

Rachel47

New member

במהלך הסיפור אמרתי לעצמי שאם זה לא חתיכת שן אולי השאירו לך איזה מכשיר שם בפנים!!!!
פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה
העניין הוא שלא חושבת שיצא הרבה מידי כסף מלתבוע אותם ובסוף הכל ילך על התביעה עצמה
אבל אני לא מבינה בדברים כאלה כל כך

dans girl

New member
עדכון. ועוד מרמור. אבל פחות. מכבידנט לא יודעים כלום מהחיים שלהם.
הייתי אצל הכירורג היום אחה"צ. הוא עשה צילום ואמר שאין לי שם חתיכה של שן, אבל שבולטת לי שם עצם וזה כנראה עושה את הגירוי ואת הדלקת (עצם? איפה יש עצם בלסת?! למה אני לומדת פיזיולוגיה רק השנה ועוד לא הגענו לזה??), אז הוא שייף לי אותה ועכשיו תודה לאל מה שהצטמח לו פתאום ועשה לי את הגיהנום בשבועות האחרונים לא קיים יותר (ואם קיים, לפחות אני לא מרגישה אותו). אז זה החדשות הטובות.
החדשות הרעות הן שהוא נתן לי אוגמנטין לשבוע, ואוגמנטין זו תרופה שזכורה לי מאוד לרעה מממש ממש ממש מזמן, אז כנראה שההשפעה שלה עליי לא הייתה חיובית במיוחד. חוץ מזה שהיא אפשרה לי לא לקבל חיידק קטלני כלשהו, היא די הרגה אותי בכל מובן אחר. אני מקווה שאם אני אקח את זה אחרי ארוחות ממש רציניות ואקפיד על הפרוביוטיקה אז זה יהרוג אותי פחות.
עוד חדשות רעות - התוכניות שלי עדיין מבוטלות למוות כי כל הפרוצדורה הזאת כוללת בדיוק את אותם אפקטים של עקירה כירורגית רק בלי באמת לעקור. כלומר אני עדיין לא אוכלת מוצק או חם 24 שעות, ואני עדיין עם כאבים ומוות.
עוד חדשות רעות - אני לא יכולה לתבוע אותם למרות מסכת הטרטורים שעברתי בשבועיים האחרונים, כי זאת לא הייתה רשלנות רפואית.
חדשות טובות - עוד שבוע זה יהיה מאחורי ואני אוכל לאכול כמו בנאדם שוב.
עוד חדשות טובות - אני הולכת לראות המון הבית הלבן הסופ"ש.

וזהו. אני עייפה וכואב לי
.

LemonLimeLilach

New member
אל תקחי את האוגמנטין!

תבקשי מוקסיפן במקום. אני תמיד מבקשת להחליף ביניהם, וחוץ מזה אוגמנטין זה כדור מזעזע וענק ומוקסיפן זאת קפסולה קלילה ולגמרי מספיקה בשביל העניין. תרגישי טוב, מקווה שיעבור לך כבר מחר

LemonLimeLilach

New member
אה ואם ממש כואב לך וקשה לך

את יכולה אפילו לקחת את המוקסיפן בסירופ בטעם תות
בעקירה הראשונה שלי שלא יכולתי לפתוח את הפה שבועיים זה מה שעשיתי...

dans girl

New member
מוקסיפן 500 מ"ג לא הזיז ללסת שלי בשום צורה.
אז הוא העביר אותי לאוגמנטין 875 מ"ג

בהצלחה לי

סתם. אם אני אראה שאני רוצה להתאבד מזה, אז אני אלך לרופא ואבקש להחליף... בסה"כ יש תופעות לוואי שיכולות רק להזיק להחלמה כמו הקאות וכאלה, אז אם יתקפו אותי כאלה תהיה לי הצדקה מאוד גדולה להחליף.

o0Invisible0o

New member

איזה סיפור ה-ז-ו-י.
החלמה מהירה! הרבה הבית הלבן! הטיפ-תרופות שלילך נתנה לך (אני מזה לא מבינה בזה. ><)
אוף. תרגישי טוב!
ויאללה, אחלה גישה עם ה-עוד שבוע זה יהיה מאחורייך.

RenanaD

New member
אוף, תרגישי טוב

לא הבנתי מה זה הדבר שצמח לך פתאום
מאיפה הוא צץ?! מה זאת אומרת "עצם"? אם זה אמיתי, אז לא מדובר פה על רשלנות רפואית... עקבתי נכון?

למעלה