ראיתי אתמול עם חברות סרט של ראיין

RenanaD

New member
ראיתי אתמול עם חברות סרט של ראיין

"Definitely Maybe"
הדבר הטוב היחיד שהיה בו זה ראיין
איזה תסריט גרוע, אלוהים!
והכי נורא? אני באמת מאמינה, בכל לבי, שלרצוח ילדים זה פשע נתעב. אבל את הילדה הקטנה שגילמה את הבת שלו - מישהו צריך להעלים
כזאת מעצבנת לא ראיתי כבר הרבה זמן...

Rachel47

New member
זה
? כי אני חייבת להתלהב

אוקיי
אני במגנוליה איזה שבוע
נחמד לי שם ואפשר לומר שפה ושם יש לי מכירות סבבה כאלה, 200-250 ככה בממוצע

אז היום!
הו!
זה התחיל ממכירה של 400, של פריט אחד אמנם אבל היי..זה שימח אותי כי באתי ב6 במקום ב-4 וכל אחת מהמוכרות שבאו ב4 עשו עד שהגעתי 150 אז במכה סגרתי את הפער (עד אז זה הרגיש כאילו לא יהיו לי מכירות כל היום, היה מאוד קשה היום)
ואז הגיעה לקוחה רוסיה שלא דוברת מילה בעברית והתעניינה בסט שעלה יחד 700 שקל
ואז היא קנתה אותו
ווווווווווויייייייייייייייי

זאת שעבדה איתי ממש התלהבה אז היא התקשרה למנהלת (בעיקרון כן צריך להודיע לה על "מכירות גדולות" אבל חשבתי שעל מעל 1000, מסתבר שמעלה 300 זה נחשב נהדר)
והיא התקשרה אליי וממש התלהבה

ואזזזזזזזז
מכרתי עוד מכירה של 1200
וווווווווווווווווויייייייייייייייייייייי
וגם היא לא דיברה מילה בעברית!!! רק רוסית! זה היה קרב שפת הסימנים המטורף ביותר שהיה לי..ממש קשה
והתבאסנו שלא היה בכל הקניון (בכל 3 הסניפים!!) את הטבעת של הסט הזה, כי היא בטוח הייתה לוקחת אותה!!!

אבל שיט עכשיו הם יחשבו שאני טובה בזה
(ואני לא, זה היה מזל שלי שהן פשוט באו ראו רצו לקחו...אני חושבת...)

o0Invisible0o

New member
ואוו. זה ממש ממש מרשים!!

גם אם זה היה במקרה, תהני מזה כל עוד את יכולה ובטוחה שלא יעשו לך פרצופים כשלא תשחזרי הצלחה כזאת, זה נשמע די נדיר! איזה כיף! איזה יופי!!

תגידי, את תמיד טסה אילת וחזרה? לא טירוף מבחינה כלכלית וזה?

Rachel47

New member
ראיתי כבר בחורות שעושות מכירות

של 1000 ויותר
אבל הן יותר וותיקות

לרמת גן עד כה טסתי
לב"ש אין טיסות אז אני באוטובוסים וזה כל כך קשה לי, אני לא אשרוד את הנסיעה לרמת גן
ההורים תומכים מבחינת הטיסות, אמא שלי מאוד מבינה את הצורך הזה
ובשביל למצוא טיסה אני תמיד נכנסת לאתרים של כל החברות לראות מה הכי זול (באופן הזוי זה לא תמיד אותה חברה)
כבר די התכווננתי על מתי יותר כדאי ומתי פחות
נניח שבת בערב טיסות זולות בטירוף, אבל זה קצת מבאס לחזור בשבת בערב

אני גם לא נוסעת המון לרמת גן
הייתי השבוע, ועוד חודש בדיוק ביומולדת אני חוזרת, אבל אח"כ אני לא יודעת מתי אני אסע
טיסה הלוך כבר יש לי ואני צריכה להחליט מתי לקנות את הטיסה חזור
שזו גם התלבטות
אבל נחשוב על זה כבר..

אז כן זה קצת יקר אבל הנסיעה תהרוג אותי אז..

RenanaD

New member
כל הכבוד!

כן ירבו הלקוחות שלא חופרות לך במח, אבל משאירות הון כסף

dans girl

New member
אני בדיוק מתייגת סרט שלו. ממש ממש ממש גרוע. אבל לא בקטע של קומדיה רומנטית מטומטמת. בקטע של אקשן-יריות-מוות-דם גרוע. ולא אקשן-יריות-מוות-דם גרוע-בקטע-כיף.

RenanaD

New member
שאלה

איך עושים בפייסבוק שפוסט אחד בפרופיל יהיה נראה רק לחברים ספציפיים? ויש דרכים שונות אם אני כתבתי את הפוסט הזה, או מישהו אחר כתב לי על הוול?
חיפשתי עכשיו שעה דרך שהיא לא "הייד מהטיימליין" או "דליט", ולא מצאתי

LemonLimeLilach

New member
אם מישהו אחר כתב לך

אני לא יודעת אם אפשר, אבל כשאת כותבת, ליד הכפתור של הפוסט יש תפריט שאת יכולה לבחור ממנו מי יראה.

o0Invisible0o

New member
אין דרך לשנות הגדרה של פוסט ספציפי אחד

שכתבו לך על הוול אבל את יכולה ליצור קבוצה של חברים ולהגדיר שרק הם יראו מה ששמים לך על הוול...אבל עד כמה שידוע לי זה לא משתנה לפי מי שפרסם לך אז את לא יכולה לעשות שנניח אם אני מפרסמת לך רק אנחנו נראה ואם חברה מהלימודים מפרסמת רק חבר'ה מהלימודים יראו.

לי קרה שפרסמו משהו שלא רציתי על הוול ולגמרי עשיתי דיליט ושלחתי הודעה שתסביר למה אבל רוב הזמן אני פשוט מקווה שלאנשים לא אכפת והם לא יטרחו לקרוא מה שאחרים מפרסמים לי על הוול...

אה, דבר נוסף שעשיתי אבל זה לא כזה קשור - שאני צריכה לאשר תיוגים. אם מתייגים אותי בסטטוס/תמונה אני צריכה לאשר כדי שיופיע לי על הוול. אני ממש אוהבת את האופציה הזאת.

Rachel47

New member
כן האופציה של אישור תיוגים

ממש אחלה אני גם משתמשת בה והיא מעולה

LemonLimeLilach

New member
חדשות טובות!!!

יש לי קורס "עבודת גמר לתואר שני" שהזמן הכי נוח שלו
היה במשך ארבע שעות רצופות ביום שלישי מ8 בבוקר (האחרים בשני ובשישי
). אז נרשמנו כולם להיום ובכינו על כמה זה מוקדם ולא כיף והיום באנו ב8 ואחרי שהוא חפר המון!!!!!!! הוא אמר שמעכשיו השעות 8-10 מוקדשות לפגישות אישיות (חובה) עם הסטודנטים, והשיעור יהיה מ10. אהה!! איזה כיףףף!!!

והעבודה הסופית היא רק 1200 מילים. ביקורת על ספר שהוא בחר לכל אחד. אז שלי "רבין והביטחון הלאומי של ישראל", זה 300 עמודים ככה ואני צריכה לקרוא הכל

עכשיו יש לי חלון ורננה הבריזה מהאוניברסיטה אז אני בספריה ולקחתי את הספר ^^ הנ"ל. ואני מסיימת את הסמינריון שלי עכשיוווווווווווווווו ויהי מה!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
סיימתי סיימתי

עכשיו נשארה לי חצי שעה לבד ושכחתי את המטען לאייפון בבית

רננה מחלקים פנקייקים. כלומר יש מצב שאני מדמיינת אבל בהחלט ראיתי דוכן של האגודה עם עיגולים כאלה שנראים כמו פנקייקים.

ותבואי שבוע הבא לאכול איתי צהריים!

למעלה