חברה, היינו באיזה מקום וישבנו כזה על איזה אוטו.. פתאום ראינו שהבעלים מתקרבים <חבר'ה של 5 אנשים בערך> אז ירדנו וזזנו לאוטו שליד חח ואז קלטתי שאחד מהם זה הראל.. וואלה כמה רציתי לראות אותו חחח וכן, הוא חתיך ברמות שלא יתכנו.. למרות שאני חייבת לציין שהוא נראה דיי הומו אתמול <אני יודעת שזה לא רלוונטי, לא להתחיל לתקוף אותי עכשיו .. > ונראה לי שהם יצאו ממסיבה בדום
היה עם איזה 5 חברים.. וישבנו להם על האוטו ממקודם... מה הייתי מתחילה לעשות? לצרוח "יאאא הראל סקעת, הראל סקעת?".. נראה לי דיי מיותר. העיקר ראיתי אותו, משהו שרציתי לעשות מזמן.. לראות איך הוא נראה במציאות. אני לא אוהבת את שאר הירקות של "יא הראל,אני אוהבת אותך, כפרה עליך " נראה לי סתם לא מכובד, ולא במקום.
ידעתי שהוא יצא מהדום איך יידע, ועודנו ילד? (אביב חופי)אמש, קצת אחרי 02:00, מגיע אחד, הראל סקעת, למסיבת גייז המונית ב-DOME, מבקש מהאחראי על הרשימות שני כרטיסי חינם (- "אתה רשום?" - "לא, אבל אני הראל סקעת"), לוקח אותם, יוצא החוצה אל חברים, נותן להם את הכרטיסים ונמוג אל תוך הלילה. אל תיגעו בזמיר" כתבה מוואלה נראה לי
מגיע לך שיתקפו אותך. "נראה דיי הומו..." תגידי לי, איך הומואים נראים?! יש להם שלט על המצח?! יש להם קרניים?! שיני ערפד?! מה זה השטויות המטומטמות האלה?! הומו ל-א נראה!!! הוא לא קם בבוקר וחושב "אה, אני הומו, אז אני בטח חייב ללבוש חולצה ורודה צמודה" או משהו כזה!! זה מיתוסים הומופובים ומגעילים!!!
הראל או לא הראל, מה שאמרת היה מאוד לא במקום. הומואים לא נראים! הם בדיוק כמו בני אדם רגילים, והומואים יכולים להתלבש גם בצורה לא מטופחת, לא צמודה, וסטרייטים יכולים להתלבש בצורה צמודה וורודה, ומה שאמרת היה מאוש מגעיל ולא במקום!
כל עניין העיסוק בזה שאמרתי כמו "הומו" עושה את זה ל- לא במקום, ודיי ילדותי את רואה מישהו אחר מתעצבן על זה? יש לי 2 ידידים הומואים,הכי חמודים בעולם. אמרתי משו רע על הראל? או על הומואים? וכן , הומואים נראים, אפשר לראות, עליהם פחות או יותר.
את בדרך כלל מתעצבנת רק כשאנשים אחרים מתעצבנים? לא, כי אני נוהגת להתעצבן רק כשמשהו מעצבן אותי, לא את האחרים, אז אם מישהו אחר לא התעצבן מזה, כיף לו, בעיה שלו, מה שתרצי, א-ו-ת-י זה עצבן, ואני אגיד את זה, ואם זה מפריע לך את יכולה לקפוץ לי. הומואים לא נראים, אי אפשר לראות את זה עליהם, תעשה טובה. אני מכירה מספיק הומואים בשביל לדעת.
כמו שזכותך להתעצבן ולכתוב מה שבא לך.אז בבקשה תתעצבני עד מחר. ואם זה מפריע לך.. אז גם את.. "יכולה לקפוץ לי" ואח"כ אל תגידי שקיללתי אותך או משו.. כי זה מועתק מטקסט שלך .
את לא יכולה להבחין בהומואים, הם לא נראים שונים או מתלבשים אחרת. זה שמישהו לובש חולצה צמודה/לא שחורה, ירוקה, כחולה כהה, זה לא אומר שהוא הומו! פשוט... רררררר אני שונאת הומופביה! זה מעצבן אותי כ"כ. די כבר עם זה. זה פשוט אותו דבר כמו גזענות, רק שאם אתה גזעני אתה יכול להבחין מאיזה עדה הבנאדם. אתה לא יכול לראות אם הבנאדם הומו או לא!!!