אני לא רוצה להנתפל עלייך. אני בסה"כ רוצה שתביני שאין כזה דבר "נראה כמו הומו" - אין הבדל בין הומו לסטרייט בבחינה החיצונית! לא אמרתי שאת הומופובית, אמרתי שמה שאת כתבת נשמע הומופובי ושאני שונאת הומופובים. אז מאיפה הסקעת שאמרתי שאת הומופובית? אני לא מנסה לגרום למשהו להיווצר בין השורות. וכן, אנחנו במאה ה-21, אני זוכרת. מה איתך יוליה? את צריכה להבין שאין דבר כזה "להראות הומו" כי הומואים לא שונים בצורה החיצונית! ושוב: אנחנו לא נדבקות לכל מילה שאמרת. אנחנו מנסות להסביר לך שאין כזה דבר להראות כמו הומו. ולא, זה לא עלבון להראות כמו הומו, ולא אמרנו כזה דבר. את סתם מסיקה מסקנות מתוך השורות, וחבל.
לדעתכם!!! בפעם המיליון עובדה, שאת יכולה ללכת בת"א, ולראות מלא אנשים שפשוט.. נראים הומואים!! כנראה שאין לכם מושג, איפה זה ת"א.. כי תני סיבוב קצת ותראי הרבה כאלה. את לא תסבירי לי דברים שאני חושבת אחרת. כי אז.. את מנסה לשנות את מה שאני אומרת. אני אסכם את זה, שכל אחד ימשיך לחיות בדעתו? נשמע יותר טוב? הרי- מי אני שאגיד שמה שאת חושבת לא נכון ומי את שתגידי לי דבר כזה!?
אני אומרת שאין דבר כזה"נראה הומו", כי את יכולה לראות אדם ש"יראה לך סטרייט" והוא יהיה הומו. ו"נראה הומו" זאת הכללה.. את פשוט לא מבינה אותי ולכן את סתם מסיקה מסקנות... שבכלל לא קשורות!
אני מסיקה מסקנות בכלל לא קשורות .. מה שתגידי.. ואני הכללתי את הראלי שלך, בקבוצת ה"הומואים"..אוי וואי, איזה פשע. ואיך אני יכולה בכלל? הרי על אנשים לא רואים שהם הומואים. טוב, סבבה תשארי בדעה שלך .
לדעתי הומואים הם בני אדם כמו כולם ואין "קבוצת הומואים" כמו שאת אמרת... או הסקת ממה שאני אמרתי... חוץ מזה, זה ממש לא רע להשתייך ל"קבוצת ההומואים", אלא אפילו להיפך לפעמים. ואני לא כועסת על זה שאמרת שהראל נראה כמו הומו, אני לא כועסת בכלל. אני בסה"כ אומרת שאי אפשר לראות על אדם שהוא הומו.
מה הקטע שלך? אני ממש לא רוצה להתקיף אבל את סתם מאשימה אותי בדברים...
מה, את באמת חושבת שאדווה מנסה לשנות את מה זאת אומרת? באמת שמת לב לזה? תגידי את רצינית? אם היא סותרת את מה שאת אומרת, משמע היא משנה את מה שאת אומרת. אם את סותרת את מה שאני אומרת, משמע את משנה לשנות את מה שאני אומרת.
אין לי יותר מדי בעייה עם הויכוח הזה, עד לנקודה שזה מגיע לאווטינג ולפגיעה בפרטיות של הראל. ולכן מחקתי כאן כמה הודעות. מה שכן, אני לא חושבת ש"יוליה" התכוונה לפגוע באף אחד, ובטח לא בקהילת ההומואים בעולמינו. גם אותי המשפט "נראה די הומו" קצת מקומם, שכן בימינו מתייחסים למילה הומו כקללה וזה מרגיז וטפשי. אבל זה לא המיקרה לטעמי. אין כזה דבר "נראה כמו הומו" שכן זאת הכללה מוטעית, אבל האמת שאי אפשר להתעלם מ"דמות ההומו הטיפוסית" שקיימת בעולם. מהטלויזיה או לא יודעת מאיפה. שמתבטאת בסגנון לבוש צמוד יותר או נועז או לא יודעת מה. ובסרטים ובתוכניות לרוב כן אפשר להבדיל בין הומו לסטרייט. למשל בסידרה הכי גאים שיש, יש את "אמט" שהיותו הומו כן יחסית מורגשת, לעומת בריאן נגיד, שהוא הומו למרות שהוא הכי "גברי" שיש. טוב הסתבכתי קצת. בקיצור, זאת הכללה מיותרת לטעמי, כי תמיד יש יוצאים מן הכלל, וזאת תפיסה מוטעית שכל מי שמתלבש צמוד או רגיש מדי או פשוט נשי קצת הוא הומו. אבל זאת תפיסה שקיימת באוויר ופשוט צריך להאמ.. להעיף אותה