ראינו
!!!

1שילגיה

New member
ראינו ../images/Emo23.gif!!!

ראינו דופק!!! היתה שם נקודה מרצדת, קטנטנה, פיצפונת, קצת פחות מסנטימטר. היה מרגש! ציפיתי לשמוע דופק והיה שקט...לא שומעים כלום! אז שאלתי בלחץ, איפה הדופק??? ואז הוא קירב את המסך וראינו את הנקודה הקטנטנה הזו שעשתה אותנו מאושרים עד השמיים. בעלי נתן לי יד, הרופא הדפיס את הנקודה עם הנתונים, בדק את הגיל 6+6, ואמר לי לחזור עוד חודש. הלחץ דם שלי היה נורא נמוך! 96/68 הרופא אמר בגלל שאני בהריון, אולי בגלל זה אני כל הזמן עייפה... והוא המליץ לי לא לקחת ברזל/ ויטמין בטרימסטר הראשון כדי שלא יהיו לי בחילות. טוב, אולי זה באמת יקל על הבחילות... מצטערת על האורך, רק רציתי לספר שראיתי היום חיים בתוכי ואני מאושרת!

רודית

New member
יקירתי- מז"ט! ../images/Emo140.gif

הייתה לי הרגשה שאראה הודעה שלך היום בערב... מחכה לעבור חוויה דומה בשבוע הבא!

ענתש

New member
מזל טוב !!! וכן, אפשר לשמוע את

הדופק אבל רוב הרופאים לא מפעילים את הסאונד במכשיר של האולטרסאונד (כי זה נורא מרעיש ונשמע כמו סוסים דוהרים). בהצלחה בהמשך.

1שילגיה

New member
אבל אני ביקשתי לשמוע, והוא אמר

שאי אפשר עדיין!!! שאלתי אם זה בגלל המכשיר, אז הוא ענה שלא, פשוט אי אפשר לשמוע בשלב הזה! רק לצפות ב-
וכל-כך רציתי לשמוע...

שירלי ד

New member
איזה יופי,גם אנחנו היום ראינו דופק

זאת בכלל היתה הבדיקה הראשונה שלי מאז שנודע לנו שאנחנו בהריון בעלי התלהב כמעט התעלף כשהוא ראה את העובר... אני לא נשמתי...ולא האמנתי שיש בתוכי חיים והרופא...היה הכי מבסוט....משחק לו שם עם הדבר הענק הזה בתוך הזה...שלי! איזה הרגשה עולמית...יש מישהו/י קטן/נה שגודל/ת בתוכי!

1שילגיה

New member
מזל טוב לכם ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

האם גם שמעת דופק, או רק ראית? ראינו רק נקודה פיצפונת מרצדת... איזה שבוע את?

שירלי ד

New member
היום התחלתי שבוע 7 ...../images/Emo26.gif

הבדיקה הייתה בערך רבע שעה....אחרי שהוא סיבב וסיבב ולמטה ולמעלה חשבתי שאני צורחת עוד שניה ופתאום הוא אמר אההההההה......רואים את הנקודה זה הדופק (שתביני מדובר בנקודה כמו של חוד של עפרון אם תקחי עפרון ותלחצי קלות על נייר בדיוק ככה זה נראה) איזה שבוע את?

1שילגיה

New member
הרופא אמר לי לחזור אליו עוד חודש

לביקורת. קבעתי ל-27/01/05 יש לך בחילות? איך את מרגישה?

שירלי ד

New member
גם אני קבעתי בדיוק לעוד חודש מהיום

אני מרגישה בכללי בסדר לפני שבועיים היה יום שהקאתי פעמיים ולא הבנתי למה...רק לפני שבוע ידעתי שאני בהריון (לאחר חצי שנה של ניסיונות כבר התיאשתי ואמרתי הפעם אני לא קונה בדיקה!! ודווקא הפעם נכנסתי להריון) יש לי כאבים בחזה כבר שבוע והוא קצת נפוח מהרגיל... יש לי כאבים מידי פעם אולי פעמים שלוש ביום לכמה שניות בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור קלים... וכל בוקר בשעב 8 בבוקר אני מתהההההההה ברעב (שעד לפני שנכנסתי להריון לא הייתי אוכלת כל יום עד שעה 4 אחה"צ סתם מן הרגל נוראי) אממממ.....וזהו! מה את מרגישה? זה הריון ראשון שלך?? אני בת 25 וחצי וזה הריון ראשון שלי!

מצטערת שאני נדחפת לשיחה...

אבל גם אני קרובה 9/11... ואתן לא מתחילות היום שבוע שביעי, אתן מתחילות שמיני. סיימתן כבר 7 שבועות מלאים

1שילגיה

New member
אני בשבוע 7 לא בשבוע 8

אם קיבלתי ב-11/11 את המחזור האחרון, ספרתי את השבועות והיום אני מתחילה את השבוע השביעי (הרופא רשם את גיל העובר היום: 6+6) אז אני לא טועה, נכון?

6+6, זה אומר שעברו

שישה שבועות ושישה ימים. כלומר, זה שבעה שבועות. כלומר, את מתחילה שבוע שמיני כי סיימת שבעה שבועות... מקווה שאני ברורה ולא מסבכת אותך יותר מדי...

1שילגיה

New member
אז עוד שאלה ../images/Emo9.gif

הבנתי אותך! את צודקת! אז אם שואלים אותי איזה שבוע אני, מה אני עונה? שבוע 7 או שבוע 8? תודה

למעלה