ראיית הילות

wicca_sphere

New member
ראיית הילות

שלום לכולם. האם יש פה מישהו אשר מסוגל לראות הילות? האם זה מתנת אל או תכונה מולדת אחרת? או שזוהי תכונה אשר אפשר לתרגל? אם זוהי תכונה שאפשר לתרגל, איך? איך מתרגלים את תכונה זו? אשמח אם אקבל תשובה במהרה. שלכם wicca sphere

Zipadidoda

New member
כן אני רואה

לא יודע אם זה תכונה התחלתי לשים לב שאני רואה את זה לפני כמה חודשים כן יש לי דרך בשבילך תעשה מדיטציה מסוימת פשוטה מאוד תעצום עניים ו"תצפה" במסך השחור המלפניך על תתרכז על כלום אתה תראה דברים זה טוב מאוד המדיטציה הזאת וזה גם פותח בהדרגה את העין השלישית ואני בטוח שאחרי קצת זמן תוכל להתחיל לראות הילות יש עוד דרכים כמו שמתואר בנבואה השמיימית (בערך) שים את היד שלך כשהיא פתוחה והאצבעות רחוקות אחת מן השניה מול השמיים ותבהה באחד מן הרווחים בין האצבעות לאט לאט תראה משהו וזה גם מפתח ראיית הילה

nepthys

New member
"ראיית" הילות

זו לא תופעה שנמצאת אך ורק במישור הפיזי.. למען האמת, אדם שצריך לפעול בכל מיני שיטות כדי לראות הילה מבחינה פיזית משקיע בזה פחות מאמץ מאדם שעושה את זה במישור הרוחני - פשוט "מתחבר" אל האדם וישירות קולט צבע מסויים שקשור אליו כרגע.. והאמת היא שהמון אנשים עושים את זה בצורה לא מודעת בכלל, ומתיחסים לזה כאל סתם רושם ראשוני - שבסוף יוצא מוצדק.. זו דעתי, לפחות.

nepthys

New member
לא ניסחתי את עצמי נכון..

התכוונתי, שאדם שמנסה לראות הילה בצורה פיזית ולא מנסה תחילה לעשות זאת בדרך רוחנית, בד"כ סתם מחפש את הדרך הקלה.. ולרוב לא מוצא אותה.

או קיי,אני "מרגישה" הילות,זה...

אומר משהו?,כאילו לא תמיד צבעים אבל כמו שנפטייס אמרה אני יכולה לקבל רושם על אנשים תוך שניות אפילו שאני לא מכירה אותם או לדעת מה הבנאדם מרגיש או רוצה להגיד...אבל שוב זה לא תמיד מתורגם לצבעים אולי רק אדום...או ..כתום.

nepthys

New member
ברור שזה אומר משהו

זה אומר שיש לך רגישות גבוהה מאוד לאנרגיות שיש סביב אדם כלשהו.. כלומר, כל אחד מאיתנו "משדר" משהו לסביבה שלו, יש כאלו שמתרגמים את זה לצבעים (ושוב, לאו דווקא *רואים* את הצבעים הללו),ויש כאלו שפשוט יודעים משהו על האדם הזה עוד לפני שהם פוגשים אותו... זו יכולת מקסימה.

Zipadidoda

New member
כן גם אני

גם אני מרגיש הילה לדוגמא אני הייתי מגדת עתידות לפני חודש באיזה מחנה (זה היה פעילות). ולא הכרתי עוד אף אחד... ואמרתי להם צבעים לפי אינטואציה לא רשמתי מה אני אומר לכל אחד... ואחר כך כולם אמרו שהם באמת אוהבים את הצבע שאמרתי להם והכל... פשוט שאני מסתכל על מישהו אני יכול לדבעת את הצבע שלו אבל אם אני מתרכז עוד קצת אני יכול גם לראות אותו

mishmish18

New member
גם אני רואה הילות

אתה יכול לנסות לראות הילה של מישהו שעומד מול קיר לבן. תבהה בקוי המתאר של הראש שלו מבלי להתמקד על משהו ספציפי, פשוט להעביר את המבט עליו. תוכל לראות משהו זוהר, ואם הוא יזזוז קצת, תוכל לראות שזה זז יחד איתו וזה ממש מגניב. מקווה שעזרתי לך
טל.

resputin

New member
כל אחד יכול להרגיש

כל אחד יכול להרגיש הילות, זה לא מי יודע מה מסובך, זה פשוט משהו שאי אפשר ללמוד, אני "מזהה" הילות בכך שאני מנתח אנשים כל הזמן, לומד מצורות והדפסי ההתנהגות שלהם וכך לומד להכיר אותם ואפילו לצפות את המהלכים שלהם, חייבים ךהתרכז, ללמוד כל פרט ופרט שרואים, אפילו הכי קטן ונידח, אלה לרוב יעזרו לכם

resputin

New member
גם נכון...

גם נכון... זה בא לי ביחד... ... ... ... מצד שני הרבה דברים באים לי ביחד עם ציניות... ... ... ...

למעלה