ראיית גילגולים-חלום

ראיית גילגולים-חלום

אנשים יקרים אנעי יודעת מה הגלגול לשעבר של הכלבה שלי.. הכל התרחש בחלום שהיה לי לפניי יומיים...הכל בה שלי הייתה ילדה קטנה בת 3 אני הייתי בלתי נראת בחלום כיאלו צפיתי על החלום מעיין ישות למעלה.... היו לכלבה שלי שתיי דודות שרצחו אותה והכל תואר כל הרצח תוארא בחלום מעשה נבזי בל יתואר! אבל לי- לי זה לא הזיז הרצח פשוט הסתכלתי מלעמלה אבל היו בי רגשי חמלה הכלבה שלי ישנה איתי וכשהתעוררתי היא הסתכלה עליי ו"חדרה" לתוך העיינים שלי... מוזר ביותר ...למחרת התחלתי לדעת מה אנשים היו בגלגול לשעבר שלהם..זה הבהיל אותי קצת.. רציתי לדעת אם סתם אני מדמיינת ולכן שקעתי במדיטציה עמוקה שקעתי לתוך עצמי...בכל מקרה גילתי שזה נכון-מה שראיתי אם תוכלו לתת לי תגובות (אני אוהבת לשמוע תגובות ממכם) אשמח מאוד.. שלכם

wicca_sphere

New member
זה מאוד מוזר...

אני שמעתי על הרבה מאוד מתנות משמים.. על אחת כזאתי עדיין לא שמעתי... יש הרבה מאוד תאוריות שאומרות שהגלגול הקודם אתה לא הופך לחייה כי בצורת חייה אתה לא יכול לכפר על המעשים בגלגול הזה. את בטוחה שזה אמיתי?

wicca_sphere

זה היה כל כך אמיתי שאני לא האמנתי כשקמתי שזה היה חלום.... כיאלו ביקרתי בעבר אחר מחוץ למציאות שלנו שלך....

Hermione

New member
גם לי זה קרה...

אבל ה"גילוי" שגיליתי היה מה היה הגלגול הקודם שלי. זה התחיל בהמון חלומות רגילים, אחד אחרי השני שחלמתי, וזכרתי את כולם. אחר כך זה התפתח לחלומות הרבה יותר מורכבים ומלאי פרטים לגבי החיים שלי כביכול בגלגול הקודם, עד שזה הגיע לחלומות בהם הרגשתי באופן ממשי דברים שהתרחשו בחלום. אחרי הסקת מסקנות נרחבת והתיעצות עם מישהי שמבינה בענין, הגעתי למסקנה שבגלגול הקודם שלי הייתי ג´ודי גארלנד. זה אולי נשמע מאוד מוזר, וזה באמת היה מוזר. חלמתי חלומות עם פרטים בקשר לחיים שלה- פרטים שבחיים שלי לא ידעתי לפני כן. וכל כך הופתעתי יותר מאוחר, כשהסתבר לי שהפרטים נכונים! זה היה כל כך מוזר, וממש מפחיד...

hermione

עכשיו אני מתחילה לחולם פרטים נוספים על החלומות הכל מגבש והופך למוזר יותר ויותר שלך....

jewel666

New member
וואו

וואו.... זה חתיכת כישרון.... את בטוחה שזה לא היה חלום או משהו כזה? לי הייתה איזשהי חוויה דומה שאני בערך ראיתי את עצמי בגלגול הקודם ואני ההיתי מישהי ממערב אירופה מהגזע הארי.. היה די מפחיד. ואז לאחרי זה אחרי שביקרתי בברלין באמת איכשהו כל הרחובות נראו לי מוכרים והלכתי בהם בכוחות עצמי בלי לדעת לאן אני הולכת ואפילו לא נאבדתי. הכרתי וזיהיתי מקומות שההיתי בהם בפעם הראשונה... זאת הייתה החוויה הכי מוזרה בחיים שלי. וכשאפילו כשפתחו לי בקלפים של גילגולים קודמים- ראו שבאמת זה היה העבר שלי.. מוזר אבל לחלוטין לא מטורף... ג´ול!!!!

Justin Angel

New member
הממ..

תראה , זה קשה להסביר לך מה שאני מנסה להגיד כי בעקרון אני מדבר כאן על פיסיקה מתקדמת ברמה של פורפסורה אבל אני אנסה לפשט. היקום מסיבות אלו ואלו יוצר נשמות. נשמה בתחילת דרכה היא סה"כ משהו שמוכנה אנרגיית חיים בסיסית. זאת האנרגיה שאי אפשר לקחת מגוף אנושי ברוב המקרים ואי אפשר לנצל אותם למעשים מאגיים , היא אפשר להגיד מגנט לסוגים אחרים של אנרגיות. אחד מהם זאת האנרגיה של התודעה (כלומר המוח) והאנרגיה הזאת היא תת סוג של אנרגיית חשמל. שמישהו מת אין גלגו נשמות , היקום לוקח את האנרגיות שהיו מצויות בגוף , טוחן אותם לאבקה קטנה וכתושה מערבב עם שאר הנשמות ויוצר נשמות חדשות. אבל אם שתי המצבים הבאים מתחרשים יש סיכוי לכך שיהיה לך את הזכרונות מגלגול קודם: 1) אנרגיית "המוח" שלך לא נפגעת ונשארת שלמה 2) החלק שמעגן את האנגיה הזאת לאנרגיית החיים הבסיסית נשאר גם שלם. ככה שהנשמה שתקבל את אותה אנרגיית עיגון תמשוך את את הזכרונות של הנשמה הקודמת שלה. רק לציין שזה מצב מאוד מאוד נדיר. זה בעקרון על קצה המזלג גלגול נשמות. אני בספק עמוק עם המצב הזה באמת התרחש בכלבה שלך ולא היה לך מן חלום מדיטציה. שזה ידוע שקורה בזמן מדיטציה ואתה ממשיך לחשוב שזה אמיתי וחוזר על עצמו גם אחרי המדיטציה. מצטער אבל זה לא באמת קרה...

Justin Angel

New member
המממ...

יש סיכוי סביר (אני בטוח שרשמתי על התופעה הזאת מתישהו בפורום הזה) שזה היה מישהו שלא יודע לשלוט בטלפתיה ברמה נמוכה שלו.

למעלה