ראייה שלמה

אם אענה לך

תאשים אותי בפרסומת למדיטציה שאני עושה. אבל זו הסבה שאני מתרגלת אותה. www,tmt.org.il

*יופי צר*

האין פה שיפוטיות מצדך, אינקה-ג'י

יופי הוא

פרח אדום בשדה אביבי
זרזיר מצייץ על ענף גבוה
טעם של שוקולד על הלשון
כל פעם שאישה או מישהי נוגעת את הכביש
שיר ישן של שלמה ארצי
ופעם כשהכל יהיה יותר פשוט, אפילו המילה אאמר לך משהו שלא נראה חשוב אבל נשמע נפלא לה להלהלה להלהלה להלהללה להלהלה

undersun

New member
ראייה

כמו שתיארת אותה, אפשר להשיג ע"י עצירת הדושיח הפנימי והדעה הקדומה, אל תחזיק באף דעה ואל תתן לשום דבר להפוך לחלק ממך. כמו שאמרו לפני פשוט תלך ותתבונן ותנסה לקלוט כמה שיותר פרטים, בלי לשפוט או לצפות או לפחד. פשוט לקבל את הדברים, זאת ראייה בעיניי.

undersun

New member
למי שמעוניין לקרוא

בספרים של קרלוס קסטנדה מתוארת דרך לראייה, ראייה של אנרגיה כמו שהיא זורמת בייקום, יש לו בערך 10 או 11 ספרים, בספר "מציאות נפרדת" מוסבר על ראייה בהרחבה.

Shuye

New member
יש לך אולי להמליץ לי על ספר בנושא?

מאוד אשמח.

undersun

New member
בכיף

אני לא בטוח למי מופנית השאלה, אבל כמו שרשמתי בהודעה הקודמת הספרים של קרלוס קסטנדה מצויינים, עוד סופר שעולה לי בראש הוא דון מיגל רואיס שכתב את ארבע ההסכמות, יש בתפוז פורומים שקשורים לשני הסופרים האלה.

שובטמה

New member
תגובה לראיה שלימה......

כדי להגיע לראיה שלימה האדם נמצא במצב מואר. כדי להסיר את ההתניות של העבר ,שגורמות לנו לא לראות את השלם, מדיטציה היא אחת האפשרויות שבעזרתה אפשר להיות בדרך אל האשר. וכשתגיע אז הראיה תהיה שלימה. הראיה תהיה כפי שהיא, בלי חשיבה ובלי פרשנות רק כפי שהיא.

Shuye

New member
זוהי דרך ארוכה להגיע עד להארה ../images/Emo13.gif

אבל אני חושב שאחד הדברים הבולטים בבן אדם מואר זאת הראייה הכל כך רחבה הזאת, אבל זה יכול לקחת חיים שלמים בכדי להגיע להארה. ולצערי, אני כבר לא מתרגל מדיטציה כבר די הרבה זמן, כך שהדרך נעשית עוד יותר ארוכה.

eyola

New member
תתחיל בזה שתהנה מהדרך../images/Emo13.gif

הרי תמיד מגיעים לזה שבסופו של דבר אנחנו לרוב מזניחים את הדרך בכמיהה הזו להגיע ליעד/ייעוד שברצון אליו וחוץ מזה יש לך חיים שלמים מה יותר טוב מלנצל אותם למטרה הרצויה לך?!
זה כנראה יותר עמוק=פשוט מלקפוץ לשם הדרך תבנה את היעד ולא להפך אז אם התחלת ללכת לשם או אתה מתכוון לעשות כך אתה כבר קרוב יותר מאי פעם כי אתה על הדרך.

Shuye

New member
תמיד מגיעים לזה?

בן אדם יכול לנסות חיים שלמים להגיע להארה ולא להגיע בסוף.

eyola

New member
כי הוא שכח תדרך

לדעתי צריך להפוך את היעד לצעד הבא של הדרך ואחרי הצעד הזה לצעד שאחריו וככה אתה תמיד מגיע לאן שרצית ומשם רוצה משהו חדש ל ת ת א ה ב ה ל ד ר ך

שובטמה

New member
תגובה לדרך ארוכה......

כן . הדרך ארוכה ולכל אחד יש את הדרך שלו. אך בתרגול המדיטציה, ובלהגיע באמת אל עצמך, אתה מתחיל ללכת בדרך, ובכל רגע ורגע אתה רואה פירות לתרגול הזה. אני מתרגל את מדיטצית ויפאסאנה. אנו לא צריכים לחכות ליומינו האחרון כדי לזכות בחיי גן עדן. זה יכול להיות כבר אכשיו . מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים.

למעלה