ראיונות -

ראיונות -

שלום לכולם!
אשמח לקצת טיפים לקראת הראיונות - מה שואלים, על מה מדברים, האם מישהו יכול לתת דוגמאות לשאלות ששאלו אותו ?
כמו כן, על איזה חומר כדאי לחזור? אני יודעת שזה בטח כללי מדי, אבל נניח על הלכות חשובות (אפרופים לדוגמא, אך מה עוד?) מדובר במשרדים שעוסקים במגוון נושאים לכן אני לא כל כך יודעת מה חשוב במיוחד.

תודה רבה לכולם, ובהצלחה..

lol65

New member
הבעיה היא שאין נוסחה

והכל בעצם תלוי במראיין. באופן כללי, תהיי מוכנה קודם כל לענות על שאלות על קו"ח שלך. אותי שאלו על מקום המגורים שלי ואיך אני מתכוונת להגיע לעבודה, שאלו אותי על ההתנדבות הלא משפטית שלי, איפה אני רואה את עצמי בעוד 10 שנים. בראיונות לציבורי שאלו אותו "למה דווקא ציבורי" וכו'.

מבחינת החומר, כדאי לעבור על מחברת חוזים, קניין וחברות. הם יכולים לשאול אותך שאלות בקורס שהציון שלך ממש גבוה או ממש נמוך. לרוב, ישאלו אותך מה הקורס האהוב עלייך וישאלו עליו. יש גם מראיינים, שבכוונה שואלים אותך שאלה בנושא שלא למדת כדי לראות את החשיבה המשפטית שלך.

כדאי ללמוד איזשהו פס"ד שיש לך מה להגיד עליו בתחום שמעניין אותך (אם את מסכימה איתו או לא ולמה).

תקראי קצת חדשות משפטיות ותראי אם קורה עכשיו משהו מעניין שתוכלי לדבר עליו. בהקשר הזה, כשאני התראיינתי בדיוק היה את הנושא הזה בדיני עבודה שעובדים ניסו להלחם בגיל הפרישה הכפוי, אז נשאלתי לדעתי בנושא.

והכי חשוב- לנשום עמוק, לבוא עם ביטחון אבל לא שחצנות ולזכור שזה עוד מעט נגמר

למעלה