ראיונות 2007

  • פותח הנושא aou
  • פורסם בתאריך

aou

New member
ראיונות 2007

מישהו יודע באופן יחסית מדויק מתי יהיו הראיונות השנה, או לפחות איפה אני יכולה לברר דבר כזה? הבנתי ששנה שעברה הראיונות הראשונים היו של באר שבע והם היו בסוף מאי, אני יכולה לבנות על זה גם השנה? כפי שבטח ניחשתם, אני רוצה לטוס לחו"ל וברצוני להישאר שם כמה שיותר זמן, אבל לא במחיר לפספס את הראיונות, במיוחד לא של באר שבע. עזרה?
 
עד מאי לא צריכה להיות בעיה

הראיונות מתקיימים תמיד אחרי שמתקבלים ציוני הפסיכומטרי של אפריל. מועד אפריל השנה הוא ב29 למרץ וב1 לאפריל. זה מועד גדול, ולכן בטח ייקח חודש בערך עד שיהיו ציונים, מה שאומר שהראיונות לא יהיו לפני מאי. מתי במאי בדיוק, אני לא יודעת, אבל לפני מאי אין סיכוי שיהיה משהו.
 
רק שתדעו - מו"ר בבאר שבע

מקורות מוסמכים מסרו כי החל מהשנה הקרובה השלב הראשוני באר שבע יהיה מבחן מו"ר, והשלב השני יהיה ראיון
 

ohad60

New member
אני חושב שהראיונות השנה בב"ש

התחיל ב-4 ליוני. והם היו הראשונים שהתחילו, כלומר לא היו השנה ראיונות במאי.
 

kontsy

New member
יש לך אפשרות לקנות כרטיס גמיש?

אני חושבת שידענו משהו כמו חודש מראש על המועד המדויק, אפשר גם להיתקשר לפקולטה (נגיד הורים או מישהו שיכול) בזמן שאת בחו"ל כדי לקבל הערכה כמה שיותר מהר. ואז תוכלי להישאר בחו"ל ממש עד שאת צריכה לחזור.
 

aou

New member
תודה

אתם חושבים שזה יהיה חכם מצדי לחזור ממש כמה ימים לפני הראיונות, אולי אני עדיין אהיה בשוק חזרה לארץ או ג'ט לג... חוץ מזה, לפי מה שהבנתי חודש לפני אני יכולה למצוא כרטיס חזרה לארץ
 

sh297

New member
מנסיון לא כדאי

לבוא למבחנים כמה ימים לפני זאת טעות קשה תביא בחשבון שלוקח כמה ימים להתאפס אז שבוע או 10 ימים יהיה כדאי
 
למעלה