מתנצל, תיקון, רק ל 14 לאהבנתי שהוא התראיין ל 12,11,13
למה לא ל 15 או 14?
לא מעלה על דעתי שהוא סירב
כנראה הם סירבו. למה?
אם היה מגיע לאולפן שלהם היה צריך להעסיק את כל צה"ל והמשטרה כדי להוציא אותו חי משם, אבל מדוע לא נתן ראיון דרך מצלמה ממקום אחר, אני לא יודע.מתנצל, תיקון, רק ל 14 לא
מעניין למה?
אין לי מושג, אבל הפסד שלהם.הבנתי שהוא התראיין ל 12,11,13
למה לא ל 15 או 14?
כנראה הם סירבו. למה?
ערוץ 14 הודיע שהסיבה שלא התקיים אצלם ראיון עם בנט הייתה סירובו של האחרון להתראיין בפני המראיינים שהערוץ מצא לנכון לשלוח.הבנתי שהוא התראיין ל 12,11,13
למה לא ל 15 או 14?
כנראה הם סירבו. למה?
אלה? ערוץ היחיד שסירב לראיין אותו הוא 14ערוץ 14 הודיע שהסיבה שלא התקיים אצלם ראיון עם בנט הייתה סירובו של האחרון להתראיין בפני המראיינים שהערוץ מצא לנכון לשלוח.
אלם בתכל'ס דברי @רוב הזמן נח נכונים כמובן. אין לאיש פרצוף להראות בערוץ הזה לאחר ההצגה השלמה שעשה שם לפני אחד מסבבי הבחירות הקודמים עם נייר עליו חתם וכו' וכאשר הפר 100% מהתחייבויותיו שם.
בכל מקרה, מה זה משנה? אילו בנט מאוד היה רוצה היה מוצא את דרכו (גם) לערוצים האלה. הדבר מלמד שהאיש החליט סוף סוף מה קהל היעד שלו בבחירות הקרובות. אז ידענו כבר שהוא לא הולך על המגזר החרדי, כן הולך על תוקפי המגזר הזה וכעת למדנו שגם הציבור הדתי לאומי ו/או גם החילונים תומכי המחנה הלאומי, הם לא קהל היעד אליו הוא יכוון בבחירות הקרובות.
כשזה המצב, אך הגיוני וטבעי שיתראיין דווקא בערוצים 11-13 ולא באלה שבאים לאחר מכן.
אוקיי, אז התחלנו בחזרה על השקר מלמעלה. שוין. זה אמור לעשות משהו? לשכנע איכשהו? לעשות רושם על מישהו?אלה? ערוץ היחיד שסירב לראיין אותו הוא 14
כן, הוא אמר לו משהו כמו "אין לך דרך". משמעות הדבר שהוא נתניהו אופרטוניסט נטול אידיאולוגיה בסיסית. למרבית הצער, הוא רק השתכלל עם השנים.ביבי עוד לא שכח, כנראה גם לעולם לא ישכח את העימות ההוא מול איציק מרדכי "ביבי, תסתכל לי בעיניים". העימות ההוא שלח את ביבי ל "פסק זמן"
השאלה "תסתכל לי בעיניים" הייתה כשביבי דיבר על כך שלא הסכים לרדת מרמת הגולן והמו"מ שניהל עם סוריה היה בשלבים התחלתיים ולא נידונו גבולות. אז מורדכי אמר להסתכל בעיניים כדי להבהיר לצופים שבדיוק כמוהו וכמו ברק ביבי הסכים עקרונית לנסיגה מהגולן. זה היה כדי לטפח את המיתוס שכולם חוץ מבני בגין מוכנים למסור את רמת הגולן ללא היסוס וביבי רק משקר בעניין. ולכן מי שנגד נסיגה מהגולן צריך לשים פתק לבן בפתק של ראש ממשללה כי כולם ימסרו אותה.כן, הוא אמר לו משהו כמו "אין לך דרך". משמעות הדבר שהוא נתניהו אופרטוניסט נטול אידיאולוגיה בסיסית. למרבית הצער, הוא רק השתכלל עם השנים.
בלי קשר, נתניהו הרחיק את הליכוד ממסורת בגין ושמיר. אף שעל משטחי המדינה הפך ל "אף שעל מבלפור". הוא רוצה למות בלשכה, כמו ששחקן תיאטרון רוצה למות על הבמה.השאלה "תסתכל לי בעיניים" הייתה כשביבי דיבר על כך שלא הסכים לרדת מרמת הגולן והמו"מ שניהל עם סוריה היה בשלבים התחלתיים ולא נידונו גבולות. אז מורדכי אמר להסתכל בעיניים כדי להבהיר לצופים שבדיוק כמוהו וכמו ברק ביבי הסכים עקרונית לנסיגה מהגולן. זה היה כדי לטפח את המיתוס שכולם חוץ מבני בגין מוכנים למסור את רמת הגולן ללא היסוס וביבי רק משקר בעניין. ולכן מי שנגד נסיגה מהגולן צריך לשים פתק לבן בפתק של ראש ממשללה כי כולם ימסרו אותה.
הוא גם לא שכח את הכיסא הריק של ברק שהביא בסוף את ברק לשלטון ורעיון מנצח לא מחליפים מאז הוא הולך בדרך ברק שהוכיחה את עצמה מי שמוביל בסקרים ולא בא לעימות מנצח.אלה? ערוץ היחיד שסירב לראיין אותו הוא 14
I24 מציג לרווחה את הראיון המלא איתו באתר הערוץ.
רק 14. ברור למה.
זה בא בדיוק מאותו מקום מדוע ביבי לא מתראיין לאף ערוץ בעברית מלבד 14.
אם בנט יתראיין ב 14, זה פיגוע תדמיתי נגד נתניהו.
אל תתפלאו אם נתניהו יסרב לעימות פומבי מול בנט.
שום דבר טוב לא מאיים על ביבי בעימות כזה.
לך תסתיר את כל הרפש שנצבר ב 4 שנים האחרונות.
ביבי עוד לא שכח, כנראה גם לעולם לא ישכח את העימות ההוא מול איציק מרדכי "ביבי, תסתכל לי בעיניים". העימות ההוא שלח את ביבי ל "פסק זמן"
נראה שבחרו בשבילו את אותו המראיין שהוא חתם לו.ערוץ 14 הודיע שהסיבה שלא התקיים אצלם ראיון עם בנט הייתה סירובו של האחרון להתראיין בפני המראיינים שהערוץ מצא לנכון לשלוח.
אלם בתכל'ס דברי @רוב הזמן נח נכונים כמובן. אין לאיש פרצוף להראות בערוץ הזה לאחר ההצגה השלמה שעשה שם לפני אחד מסבבי הבחירות הקודמים עם נייר עליו חתם וכו' וכאשר הפר 100% מהתחייבויותיו שם.
בכל מקרה, מה זה משנה? אילו בנט מאוד היה רוצה היה מוצא את דרכו (גם) לערוצים האלה. הדבר מלמד שהאיש החליט סוף סוף מה קהל היעד שלו בבחירות הקרובות. אז ידענו כבר שהוא לא הולך על המגזר החרדי, כן הולך על תוקפי המגזר הזה וכעת למדנו שגם הציבור הדתי לאומי ו/או גם החילונים תומכי המחנה הלאומי, הם לא קהל היעד אליו הוא יכוון בבחירות הקרובות.
כשזה המצב, אך הגיוני וטבעי שיתראיין דווקא בערוצים 11-13 ולא באלה שבאים לאחר מכן.
לא יודע. אבל לפי מה שטוענים פה החברים של פבלוב, דווקא אצלו לא הייתה צריכה להיות לו בעיה להתראיין, מאחר ולא סתר מאומה ממה שטען אזנראה שבחרו בשבילו את אותו המראיין שהוא חתם לו.
ינון מגל דווקא הזמין אותו. אני כן יכול להבין מדוע אינו רוצה להגיע לקן השרצים הזה.הבנתי שהוא התראיין ל 12,11,13
למה לא ל 15 או 14?
כנראה הם סירבו. למה?
קבל תיקון, הם לא רצואחרי שהוא חתם בשידור חי שלא ישב עם השמאל והערבים בשום מצב, איך הוא יכול להראות את הפרצוף שלו שוב בערוץ 14?
ביבי לא אמר שבן גביר לא יהיה שר בממשלתו?קבל תיקון, הם לא רצו
מה בעיה, תקטלו אותו אם אתם יכולים.
פחד? שיאמר דברים לא ערבים לאוזן ביביסטית?
נכון, לשיטתם רק לנתניהו מותר לשקר.ביבי לא אמר שבן גביר לא יהיה שר בממשלתו?
אהה, שכחתי, כשמדובר בשקר ביביסטי, המצאתם מושג חדש, זה "מורכב"![]()
לא, הוא לא אמר זאת ביחס לקדנציה בה אב"ג נהיה שר בממשלתו.ביבי לא אמר שבן גביר לא יהיה שר בממשלתו?
אהה, שכחתי, כשמדובר בשקר ביביסטי, המצאתם מושג חדש, זה "מורכב"![]()
מכונת הרעל לא מפסיקה לשקראחרי שהוא חתם בשידור חי שלא ישב עם השמאל והערבים בשום מצב, איך הוא יכול להראות את הפרצוף שלו שוב בערוץ 14?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.