ראיון - שפת c

• פותח הנושא yuhi
  • פורסם בתאריך

yuhi

New member
ראיון - שפת c

זימנו אותי לראיון ונאמר לי שהוא יהיה על שפת c יימשך בין שעה לשעתיים ויכלול גם כתיבת קוד. אמרו לי להתמקד ב type casting, עבודה עם פוינטרים, ומימוש מבני נתונים בסיסיים. מישהו עבר פעם ראיון מקצועי בשפת c ויכול אולי לתת שתיים שלוש דוגמאות לשאלות שאפשר לשאול בנושא (איזה קוד לדוגמא הם יכולים לבקש)? תודה מראש

yuhi

New member
שאלה יותר פשוטה

מישהו עבר את תהליך הקבלה ב jungo? ויכול לפרט מה מי מו? איך זה שם? תודה

Shongi

New member
יוכי - אני לא מקנא בך ../images/Emo8.gif

אבל שיהיה המון בהצלחה!!!

yuhi

New member
אני תוהה אם זה עדיין כך היום

הרי כבר עברה שנה וחצי מאז, אולי הם השתנו (הודיעו לי מפורש שהראיון יהיה בין שעה לשעתיים כלומר לא יום שלם)

yuhi

New member
חיפשתי שוב וזה כנראה כך גם היום

yuhi

New member
החלטתי לא ללכת. אני צודק?

אני לא תותח על ב c ונראה לי שזה מה שהם מחפשים (מדובר במשרת סטודנט בלי ניסיון, אבל בכל זאת לפי מה שנאמר פה נראה שזה מה שהם מחפשים גם למשרה הזו)

® רן

New member
מה יש לך להפסיד?

אלא אם כן זמנך מאוד יקר, אני לא רואה מה יש לך להפסיד. קח את הדברים בפרופורציות הנכונות, אל תעלב מהם (לא משנה מה יקרה) ואל תפתח ציפיות גבוהות, ואולי דווקא אתה תתאים להם והם לך. למה לשלול מראש?

yuhi

New member
כי זה אומר

להשקיע עכשיו כמה ימים טובים בחזרה מעמיקה על שפת c. ואני עדיין בשנת הלימודים האחרונה צריך להגיש תרגילים וכו' (הזמן של הנסיעה עצמה לנתניה לא מפריע לי)

Shongi

New member
באמת אין לך מה להפסיד, להפך..

תרוויח שפשוף בראיון עבודה וזה חשוב. העובדה שלא קיבלו אף אחד מהחברה פה לא אומרת כלום. אחד הדברים הכי חשובים בראיון זה הכימיה ואולי ביניכם יהיה קליק, לך תדע?! (כמו הפרסומת של בזק - אולי בכלל תפגוש בראיון את אשתך לעתיד..
) שיהיה בהצלחה ותחזור עם סיפורי גבורה.

lonefairy

New member
עצתי...

אל תלך, לי היה איתם ניסיון מר מאוד באוגוסט האחרון. הזמינו אותי לריאיון, עשיתי חזרה של שבוע שלם על C (כי אז כבר עברו שנתיים מאז הפעם האחרונה שנגעתי בשפה), הגעתי לריאיון, ומה הסתבר? שהמודעה למשרת סטודנט, אליה פניתי, כבר לא רלוונטית, ושהם הזמינו אותי לריאיון לתפקיד במשרה מלאה, למרות שציינתי בקו"ח שאני עדיין סטודנטית. עכשיו, נכון שטעות כזאת יכולה לקרות, אבל אני קיבלתי רושם מוזר מכל העסק. מדוע? משום שהמשרה פורסמה דרך חברת השמה, ומשום מה אותה חברה לא ידעה שהמשרה כבר לא רלוונטית כשהפנו לשם את הקו"ח שלי, למרות שהם היו צריכים להיות מעודכנים ע"י אנשי כ"א הנכבדים של Jungo!!! לי יש הרגשה שהמודעה היתה פיקטיבית והם לא באמת התכוונו לגייס סטודנטים. אם אתה בכל זאת מחליט להגיע, אני מציעה שתוודא איתם קודם בטלפון שהם באמת מייעדים אותך למשרת סטודנט, שלא יהיו לך הפתעות כשתגיע, ותצא משם בעוגמת נפש.

yuhi

New member
נאמר לי במפורש שמדובר על משרת

סטודנט. איך היה הראיון שלך שם דרך אגב, כי אני עדיין מתלבט.

pixiER

New member
האמת?

חברה שלי הוזמנה לראיון שם. אחרי שהיא קראה את סיפורי האימה, היא בכלל לא טרחה לסוע לשם. היא הודיעה שלא תגיע לראיון יום לפני התאריך המיועד, וקיבלה מייל זועם ונוזף, שזו חוצפה מצידה לא להודיע מראש...

למעלה