ראיון שבועי

יוסדוס

New member
ראיון שבועי

אז הינה עבר חלף נמוג התפוגג נגוז וכו' השבוע של הראיון שלי... אז עכשיו בחרתי בבבבבב.................... לונה לון אז אתם מוזמנים לשאול את צביאל שאלות מכל הסוגים שיש לכם בראש... תודה על הראיון היה כיף מאוד לענות! שבוע טוב לכולם!!!

יוסדוס

New member
אז אני יתחיל...

שאלה שמעוד סיקרנה אותי.... מאיפה בחרת את הכינוי 'לונה לון'

תשובה

לחתולה שלי קוראים לונה. זאת practecily התשובה. ועכשיו הסבר: לא היה לי רעיון בזמן שבאתי לפה לראשונה ואז שמעתי אותה מייללת וזה בא. "לון" זה בשביל שצריך להמציא לה שם משפחה.
עכשיו למה קוראים לה "לונה"? לונה זה ירח בספרדית. וזה גם נשמע נחמד

אוקיייי שאלותתתתתת../images/Emo187.gif

* אם היית יכול לעשות משו בלי להתחשב בתוצאות שלו ולא משנה מה זה היה מה היית עושה? * אם היית יכול לבחור מקום לגור בו איפה היית רוצה לגור? * פינקי/ מוח ??? * קיץ/ חורף?

עודדד../images/Emo9.gif

אם היית אוכלת משהו שהיה לך טעים אבל בסוף התברר שזה סוס היית ממשיכה לאכול? אם היו נותנים לך כלי נגינה אחד שברגע את יודעת לנגן עליו מעולה מה היית בוחרת? מאיפה השם?

דבר ראשון!

אני בן. וכעת- תשובת: אם היו אומרים לי שזה סוס הייתי כנראה ממשיך לאכול.
כלי נגינה: תופים.

אה והשם...

על לונה לון כבר סיפרתי. אז מאיפה צביאל? לאמא שלי היו שני סבים: צבי ואליהו. חשבו לקרוא לי צביאליהו, ואז חשבו לאאאאא אז קראו לי צביאל בלי שם שני. ובהזדמנות זו.......פורים שמח!!@! יש לי הרגשה טובה לגביו.. (גם לכם?)

ובכן תשובות:

* לעשות משהו? לעוף הרחק מפה... * מקום לגור: איי סיישל. * מוח שולט.... * חורף זה הכי טוב. קיץ זה טוב. בהזדמנות זו ברצוני לברך את הקיץ הנחמד שהגיע אלינו, ולהגיד לו שיעשה שימוש בדלת. ... בזמנו הפנוי, אם אפשר

בגלל שזה פתאום לא זז ../images/Emo187.gif

ובא לי להקפיץ את זה למעלה הנה עוד שאלות :
אם היית יכול להיות כוכב (בשמיים ) איך היית רוצה שיקראו לך?
מה דעתך על מצב הגמבות בלפלנד?
למה אתה מתחפש בפורים ?
מה עדיף אוזני המן עם פרג או עם ממרח תמרים ?

תשובות למורי

כוכב בשמיים: המממממ פלוטו
מצב הגמבות בלפלנד מרהיבבבבבבב
אני מ א ו ד רוצה להתחפש לקפטן ג'ק ספארו

אוי שכחתי שאלה.....כרגיל../images/Emo3.gif

וואי.... פרג או תמרים? טוב אז הנה מה שאני חושב: לפרג היה הרבה רייטינג פעם, אבל מה לעשות, תמרים זה ה דבר פורים מתקרב בצעדי ענק... כיףףףףףף!!!!!!1

דיתוּש

New member
יאללה גם אני רוצה לשאול שאלות

-תן איזה שיר שממש כיף לך לשמוע במצברוח הזוי -מה עדיף-ספר או סרט (שאלת השאלות...)? -אני ואתה נשנה את העולם? טוב די

יאללה תשובות:

-שיר שכיף לשמוע במצברוח הזוי...:
Radiohead - Just -ספר או סרטטטט???? ספרררר!!!!! -קודם את ירושלים, רגע...

למעלה