אז הינה עבר חלף נמוג התפוגג נגוז וכו' השבוע של הראיון שלי... אז עכשיו בחרתי בבבבבב.................... לונה לון אז אתם מוזמנים לשאול את צביאל שאלות מכל הסוגים שיש לכם בראש... תודה על הראיון היה כיף מאוד לענות! שבוע טוב לכולם!!!
לחתולה שלי קוראים לונה. זאת practecily התשובה. ועכשיו הסבר: לא היה לי רעיון בזמן שבאתי לפה לראשונה ואז שמעתי אותה מייללת וזה בא. "לון" זה בשביל שצריך להמציא לה שם משפחה.
עכשיו למה קוראים לה "לונה"? לונה זה ירח בספרדית. וזה גם נשמע נחמד
* אם היית יכול לעשות משו בלי להתחשב בתוצאות שלו ולא משנה מה זה היה מה היית עושה? * אם היית יכול לבחור מקום לגור בו איפה היית רוצה לגור? * פינקי/ מוח ??? * קיץ/ חורף?
אם היית אוכלת משהו שהיה לך טעים אבל בסוף התברר שזה סוס היית ממשיכה לאכול? אם היו נותנים לך כלי נגינה אחד שברגע את יודעת לנגן עליו מעולה מה היית בוחרת? מאיפה השם?
על לונה לון כבר סיפרתי. אז מאיפה צביאל? לאמא שלי היו שני סבים: צבי ואליהו. חשבו לקרוא לי צביאליהו, ואז חשבו לאאאאא אז קראו לי צביאל בלי שם שני. ובהזדמנות זו.......פורים שמח!!@! יש לי הרגשה טובה לגביו.. (גם לכם?)
* לעשות משהו? לעוף הרחק מפה... * מקום לגור: איי סיישל. * מוח שולט.... * חורף זה הכי טוב. קיץ זה טוב. בהזדמנות זו ברצוני לברך את הקיץ הנחמד שהגיע אלינו, ולהגיד לו שיעשה שימוש בדלת. ... בזמנו הפנוי, אם אפשר