ראיון משונה

hiGh jacKed

New member
ראיון משונה

עשיתי לא מזמן ראיון בחברת פיתוח כלשהיא בת"א
בתחילת הראיון נתנו לי מבחן לכתוב אותו במטבח של המשרדים שלהם, על מחברת. אנשים נכנסו ויצאו וזה היה לי מוזר לגמרי. נדמה שלא היה להם חדר נורמלי להתראיין. הייתי בכמה ראיונות לפני ועבדתי שנה בארגון גדול. מעולם לא נתקלתי בראיון שכזה. בכל אופן המבחן לא הלך טוב כי לא כתבתי בעורך קוד נורמלי, מי כותב קוד במחברות לא זוכר מאז שנה ראשונה באוניברסיטה. בכל אופן כמה זה נפוץ לעשות ראיון שכזה ויכול להיות שבדקו לי את הכתב גרפולוגית או שזה חרטא. שחזרתי משם פתרתי את המבחן.ממשיך הלאה.

Lhuna1

New member
לא מוזר במיוחד

מבחן בכתב בראיון זה סטנדרטי ומקובל. למעשה הרוב עושים את זה ככה, וגם אם במחשב אז בעורך טקסטואלי רגיל ולא בעורך קוד.
&nbsp
לגבי המטבח זה לא מקובל, אבל כנראה שפשוט לא היה חדר פנוי, וגם זה קורה. לא בהכרח מעיד משהו על החברה.
ברוב החברות, קטנות וגם גדולות, יש מספר חדרים מצומצם (יחסית לגודל החברה) שמוקצה לראיונות וישיבות, והקצאת זמן השימוש בהם לכל מי שצריך הוא בעייתי. זה ממש לא נדיר שמזיזים ישיבות למשל, כי אין חדר פנוי. יכול להיות שבזמן הראיון שלך היה איזה שינוי לו"ז דחוף שהביא לזה שהחדר שהיית צריך לשבת בו היה תפוס. יתכן גם שסתם המראיין שלך שכח להקצות לעצמו את החדר בזמן.
בקיצור לא להסיק מסקנות נמהרות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

royagol

New member
לא מכובד אבל לא זועק לשמיים

הכי נפוץ זה שנותנים לך שאלה ואתה צריך לענות על דף ולא ב-IDE כלשהו וזה בהחלט בסדר.
מה שמאוד לא בסדר זו הטיילת שאתה מתאר.
אבל.... היו לי חוויות הרבה יותר הזויות (ממראיין שניסה להסביר לי למה המערכת שבניתי בחברה הקודמת לא עובדת נכון ועד חברה גדולה שקיימה בזאר שוק הכרמל ליום ראשון בבוקר והזמינה 30 מרואיינים להיבחן מול מחשב).

איטלקי8

New member
אם היית שואל את זה בפורום של אנשי השמה

הם היו אומרים לך שזה כדי לבדוק אם הריכוז שלך מופר בקלות.
&nbsp

למעלה