ראיון בCBC

Michalush88

New member
ראיון בCBC

האם מישהו ראה את הראיון של אבא שלי בסי בי סי היום (זה שודר פעמיים - 10 ו15)? תגובות, הערות, הארות? שלכם, מיכל

levav1

New member
יש שידור חוזר ?

בפעם הבאה תודיעי לנו לפני השידור. את גאה באבא שלך? ספרי מה הוא אמר. אני עדיין אפילו לא ראיתי אותו, סקרן מאוד... שיהיה לך שבוע טוב וקל

Michalush88

New member
אני מאד גאה באבא שלי

הוא קיבל המון תגובות מצויינות על הראיון. הראיון היה אחרי ראיון עם נציג אש"ף בוושינגטון, וממה ששמעתי מהתגובות (כן כן, אז הרמתי את השפורפרת ב"מקריות" חשודה...) - אבא שלי מחק אותו... אני באמת חושבת שהוא היה מצויין, ולא מעצם העובדה שהוא אבי, אלא בצורה בה הוא מציג את הדברים לציבור הקנדי, והצורה בה מצטיירת עבורם תמונה דרך דבריו... פעם הבאה אפרסם בפורום הודעה לפני השידור:) שלכם, מיכל

yoav68

New member
סליחה על הבורות, אבל...

מי הוא ומה שמו? ובהזדמנות זו: איחולים לבביים למינוי החדש, בהצלחה בתפקיד, ושימשיך לייצג את ישראל בכבוד !

libimom

New member
הוא לא שגריר

הוא הקונסול החדש של ישראל בקנדה, ושמו קובי ברוש, ולפי איך שהוא התחיל את תפקידו, הוא כנראה יהיה מוצלח מאד. עצם העובדה שהוא מקשיב לנו ופתוח אלינו כבר מראה על אופיו. נקווה מאד כי ימשיך כך ולא נותר אלא לאחל לו בהצלחה!

Michalush88

New member
תודה רבה דפנה:)

בכל מקרה, אני אתן לו לקרא את כל ההודעות כשהוא יחזור מאוטווה (היום בערב). בכל מקרה, אם לפרט קצת יותר ליואב, הוא הקונסול הכללי של טרונטו ומערב קנדה, וקוראים לו קובי ברוש.

estee from ynet

New member
Michal & Dudu ../images/Emo32.gif

Michal, I haven’t forgotten my promise to post a very long message for you. However, I am now going to do it in a way that might be of interest to your dad too. The message is already 43KB and it keeps growing. I wanted to ask Dudu if there is a limit to the length of a message that I can post. I don’t want to post it as an attachment. I hope that things are getting a bit better for you at school. By the way, Dudu, I tried to sign in last night but Tapuz wouldn’t let me. Was there a problem? estee

drz400e

New member
אני יודע שיש הגבלה על גודל

אבל לא יודע בדיוק כמה. אני אבדוק. בקשר לכניסה לפורום בלילה אז בסביבות עשר שעון החוף המזרחי הפורטל של תפוז מעדכן את עצמו. בשעתו זה היה בשמונה, והנהלת הפורומים הזיזה את זה בשבילנו(הפורומים של חו"ל). זה בד"כ אורך פחות משעה, ומתקצר עם הזמן והמעבר של תפוז לסרברים חדשים

yoav68

New member
למיכל - בת הקונסול !!../images/Emo140.gif

תודה-עכשיו החכמתי !! בהצלחה לאביך בתפקידו, וממה שנשמע בפורום, יש לו הרבה אוהדים. בהצלחה גם לך בהתאקלמות- קיבלתי רושם שקצת קשה לך.

למעלה