ראיון באמדוקס

neg404

New member
ראיון באמדוקס

שלום חברים רציתי לשאול אם מישהו עבר ראיון מקצועי באמדוקס ויוכל לעזור לי ויגיד איזה שאלות הם שואלים יש לי ראיון שבוע הבא וזה קריטי עבורי תודה מראש

MoonLight25

New member
ראיון לאיזה תפקיד?

אם זה לתפקיד תוכניתנית C++ אני אוכל לעזור

yuhi

New member
לי יש לתפקיד תוכניתן c++

אשמח אם תוכל לתת לי מידע. תודה

MoonLight25

New member
שאלות לראיון

הנה שאלות ששאלו אותי בראיון באמדוקס: 1) מה זה פונקציה וירטואלית? 2) מתי ולמה Destructor חייב להיות וירטואלי? 3) איך מקמפלים תוכנית ב-C ? 4) מה קורה כאשר מבצעים Delete this? 5) מה זה Default constructor? האם הקומפיילר תמיד יוצר Default constructor במידה ולא כתבנו אותה? 6) מה זה Copy constructor? האם הקומפיילר תמיד יוצר Copy constructor במידה ולא כתבנו אותה? 7) מה זה הורשה מרובה? מתי משתמים בה? 8) מה זה קשר is-a וקשר has-a ? מה ההבדל ביניהם? 9) מה זה Overloading function? מה זה Overriding function? 10) מה זה Template? 11) הסבר איך פועל מנגון Exception handling? 12) מה ההבדל בין Const ב-C ו-C++? 13) מה זה Inline function? 14) מה זה static? (פונקציה סטטית,משתנה סטטי) 15) מה זה namespace? 16) מה זה Conversion constructor? 17) מה ההבדל בין new ל-malloc? 18) מה ההבדל בין delete ל-free? 19) מה זה Pure virtual functions? מה זה Abstract class? כמובן שיכולים לשאול גם דברים אחרים,אמדוקס זאת חברה גדולה ואני עשיתי ראיון במחלקה מסויימת ככה שלא בטוח שאלה השאלות שישאלו אותך,אבל כדאי להתכונן על השאלות האלה כי אלה דברים שתמיד שואלים.

avihil

New member
שרשור תשובות:

1. נמצאת ב virtual table ועשויה להדרס בזמן ריצה. 2. הקצאה דינמית. (בקצור כמעט תמיד) 3. gcc (?) 5 ב-הקומפיילר תמיד יוצר אותו 6. מאתחל אובייקט חדש באובייקט קים, ב- כן. 7. שמחלקה אחת מממשת כמה מחלקות אב. ממוש- רוצים לרשת תכונות של 2 מחלקות שונות המתקימות במחלקה היורשת. נניח מכוניות אוודי וגם מכוניות אוטומטיות. 8.composition<-> inheritance 9.overloading - same func other signature overrriding- same func same signature 13. שתילת הקוד פיזית במקום קריאה לפונקציה. 2 סוגים - explicit /implicit 14.משתנה סטטי - משתנה שמוקצה על ה data, מוכר ב scope של אותה פונקציה בלבד, מת אחרי ה"תכנית", ובמחלקה- זהו משתנה השייך למחלקה ואינו פר אובייקט. פונקציה סטטית - (לא זוכר כבר איך זה ב c++, רק java...)אבל אם זה אותו דבר, אז פונקציה שלא צריכה אובייקט בשביל להקרא, היא פונקצית מחלקה. 15.זהו מרחב שמות, כך שמשתנים\פונקציות\אובייקטים שייכים למרחב שם מסוים. 16. העברה של אובייקט אחד לאובייקט אחר (?) 17. קריאה ל C'tor ב new. 18. כנ"ל, קריאה ל D'tor ב delete. 19. pure virtual- פונקציה וירטואלית טהורה, כלומר היא אינה ממומשת באותה מחלקה וחייבים להגדיר אותה במחלקה היורשת, אם לא מגדירים אותה, אז המחלקה הופכת לאבסטרקטית גם. abstract class- מחלקה שלא ניתן ליצור ממנה אובייקטים.

® רן

New member
תשובה

const ב C הוא הרבה יותר חלש. אני לא זוכר את ההגדרה המדויקת אבל ב ++C אם אתה מגדיר משהו const הקומפיילר רשאי להניח שזה ממש קבוע כמו ב define# ולהחליף בזמן קומפילציה לערך קבוע בכל מקום שהוא מופיע. אפשר להשתמש בו כגודל למערכים והכל. ב C, הקומפיילר מתייחס ל const כאל משתנה שיכול להשתנות. הקומפיילר ינסה למנוע ממך לשנות אותו ישירות, אבל אם אתה בכל זאת מתעקש (דרך פוינטרים או cast-ים) זה כנראה יעבוד. ב ++C אם תשבור את הכלים התוכנית תתנהג מוזר או תעוף.

neg404

New member
תודה רבה מאוד

באמת אחי תודה רבה לך ומאחל לך הצלחה רבה בראיון שעשית,אצלי זה ראיון של שתי שעות עם שני אנשים כל אחד שעה גם אצלך היה כך

MoonLight25

New member
בבקשה

ואני בת :) את הראיון עשיתי כבר מזמן (בפברואר) ולא עברתי,לא נורא.

MoonLight25

New member
תיקון לשאלה 3

השאלה היא לא כמו שאני כתבתי (השאלות היו כתובות cאנגלית ותרגמתי כמו שזכרתי אז זה לא מדוייק) בשאלה 3 הכוונה היתה איך מקמפלים פונקציה,לדוגמא, ב-C. התשובה היא
extern "C" float f(int a, char b);​

זה נורא תלוי איפה בדיוק בחברה

גם אני וגם עוד 4 אנשים שאני מכירה עברנו ראיון שם למשרת מתכנת ולא נשאלו אף שאלות מקצועיות ממש. שמעתי ששאלו על רשימות ועל DB בצורה כללית מאד.

הראיון שלי היה כללי

למשרת תכנות ב C, C++ או ג'אוה ולפני כמעט חודשיים. היו אמורים לחזור בערך לפני שבוע ולא חזרו.

maya28

New member
אני יכולה לעזור לך

בריאיון שואלים שאלות מקצועיות ולאחר מכן קיבלתי 20 דקות לפתור שאלה שקשורה למבנה נתונים. לאחר שעברתי את הראיון נשלחתי לפילת לעשות שם מבחנים יום שלם
. בקשר לאיזה שאלות שואלים לא זוכרת בדיוק אבל כדי שתעבור על מבנה נתונים בצורה טובה , סוגי עצים , חיפושים וכו'

neg404

New member
מיה מה היתה שאלת מבנה הנתונים

שלום מיה את יכולה להזכר רק מה היתה שאלת מבנה הנתונים תודה

maya28

New member
לא זוכרת , זה משהו שקשור לדפי זהב

ולאך שמארגנים שם את מודעות במידה ויש מקום פנוי. למצוא מבנה נתונים שיתאים לזה. משהו כזה.

aysattler1

New member
איך להרוויח הרבה ומהר

איך להרוויח הרבה כסף, אבל באמת. תקדישו 5 דקות לקריאה - זה שווה את זה לא תצטערו... כבר בתור התחלה אם אתם קוראים את זה מתוך פורום, מאוד כדאי שתעבירו את הכתוב אל הכתבן או הוורד ועשו שמור והדפיסו את המסמך בכדי שתוכלו לקרוא בקפידה. המסמך הבא כתוב בלשון נקבה אך מכוון לשני המינים: "מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו, במהלך אחד משיטוטי ברשת, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנחנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, עם השקעה בסיסית של רק 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן בטח.." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו גם הייתי סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם שאם אשלח 5 ש"ח לכל אחד מ-6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר למטה, אוכל לעשות אלפי שקלים בזמן מאוד קצר. אין מלכודת ...זה עובד!!!! בדרך כלל אני מתעלמת ממכתבים מסוג זה, אבל האהבה ותשומת הלב מאחורי מכתב זה, והתוצאות (העצומות), הראו לי שהוא שונה ולכן החלטתי להשתתף. אם מכתב זה ימשיך כמו שהוא אמור להמשיך, אם נניח את חשדותינו בצד, ולבטוח, כל אחד מאיתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה לחשוב שמרמים אותנו, כמה אנרגיה אנחנו מבזבזים על הספק?! במקום לקחת את האנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות שנקרית בדרכינו, מי יודע? השאלה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק בדבר הזה ששינה את חיי היא: האם זה נכון? כן! התשובה היא כן! זה נכון וזה עובד! האדם שהיה מעלי ברשימה מספר: "תוך 7 ימים התחלתי לקבל כסף בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה יגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מידי. אבל הכסף המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 125 ¤. בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 5000 ¤. בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ-50,000 ש"ח. וזה עדיין גדל! עכשיו זה השבוע הרביעי, עשיתי סכום של יותר מ-(תיקלטו!!)-210 אלף ¤ וזה עדיין ממשיך להגיע! זה בהחלט היה שווה את ה-30 ש"ח + 6 הבולים!!! לתשומת ליבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות (שיפורטו למטה) ותראו איך הכסף מגיע! זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 ¤ + 6 בולים!!! (בואו נגיד 5 ש"ח ליום בשבוע + בול - רק כדי להראות לכם עד כמה ההשקעה היא אפסית!) אם כל ההוראות הבאות יעשו בתשומת לב אתם תניבו דובדבן גדול. התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני! להלן 3 צעדים להצלחה: צעד-1 קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט הבא על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שימכם והכתובת המדויקת. עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 ש"ח ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה (את המטבעות מומלץ להדביק בסלוטייפ לנייר). שימו כל מטבע עטוף בפתק, בתוך מעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 ¤.. מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימת הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה. עכשיו שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1. יוסי טולדנו ת"ד 1078, עמידר נהריה 2. ענת נוי רח יסקי 10 באר שבע 3. מרסל שושן שד התמרים 478 דירה 8 אילת מיקוד 88000 4. ליית זידאן זמר מיקוד 38828 ת"ד3101 5. ליאור,בזל 24 תל אביב מיקוד 62744 6. אריה סאטלר רח' רמת הגולן 31, ירושלים 97704 אלו הן 6 השמות והכתובות אליהן את צריכה לשלוח את המעטפות - אחת לכל שם! צעד-2 את המאמר הזה שאתם קוראים כעת יש לשלוח בשינוי אחד בלבד והוא- הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה (את מ"ס 1), הזיזו את שאר השמות אחד למעלה (כך שמי שהיה 6 נהייה מ"ס 5, 5 נהייה 4..וכ"ו) והוסיפו את שימכם כמס` - 6 ברשימה. צעד-3 שילחו את המאמר הזה לפחות ל- 300 (פורומים, קהילות, לוחות, מועדונים, צ`אטים ועוד..) השתמשו ב- msn ,internet explorer ,walla ,nana ,ynet ,netscap וכו`.. חפשו קבוצות דיון שונות יש לפחות 500,000 פורומים שונים כאלה זה ממש לא בעיה! כל אתר אינטרנט שיש בו פורום יהיה טוב! בעברית כמובן! אבל זכרו ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן!!! כמו כן שילחו לכל חבריכם את המכתב המתוקן לאי-מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע. בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה התוכנית תמשיך, והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו יעבור גם דרכיכם. אז כשכל מכתב מקבל התייחסות, והוראותיו מבוצעות בזהירות 6 אנשים יקבלו תמורה, עבור השתתפותם כמפתחי רשימה, של 5 ש"ח כל אחד. השם שלכם יזוז למעלה ברשימה באופן גיאומטרי, כך שכאשר שמכם מגיעה למקום מס` 1, אתם כבר מקבלים אלפי שקלים!!! זכרו "כנות זו השיטה הטובה ביותר" אתם לא צריכים לרמות. תהיו הגונים ותקבלו את הרווח הענקי בכך שהוא, "טונות של כסף". אז אם כולם יקבלו רק 7 פניות כמו בתיאור הקודם, אתם תרוויחו סכום של 588,245 ש"ח האם תהיו מוכנים לפספס את ההזדמנות הזאת בשביל " סיכון" של 30 ¤ + 6 בולים? אני לא ואני מקווה שתצטרפו אלי כדי שנוכל לעזור לכולנו! הערות: -אולי תירצו לשכור תיבת דואר בגלל כמות הדואר שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימיים, תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים. והכי חשוב... אם אתם מנסים לרמות אנשים על-ידי כך שאתם שולחים את ההודעות עם שמכם ברשימה, בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים ברשימה &#150; לא תקבלו כמעט כסף! גם אל תנסו לשנות את השמות! חוץ מאשר להוסיף את השם שלכם עפ"י ההוראות. מישהו שדיברתי איתו, ניסה לעשות את זה והוא קיבל רק 150 ¤ וזה רק אחריי 8-7 שבועות!! אז הוא שלח 5 ¤ כמו שצריך אנשים הוסיפו אותו לרשימות שלהם, ובתוך 4 שבועות היו לו יותר מ 20,000 ¤. ושוב! הכי חשוב לא לרמות ולא להתחכם רק ללכת עפ"י ההוראות והכסף בדרך אליכם! לעשות פעם אחת משהו כמו שצריך. כולם יהיו אמינים וכך כולם ירוויחו כסף. מי שמרמה הורס לכולם ולעצמו ואף אחד לא מרוויח!!!

למעלה