ראיה לאמיתות התורה.

התולעת 1

New member
אתה לא מנסה את כוחך לבחון דברים

לגופם. אצלך ניכר שהאתאיזם מסנוורת אותך ומונעת ממך כל יכולת חשיבה שונה. כאן נעוץ ההבדל בינינו. אולי גם בגיל ובנסיון, אבל בעיקר בחשיבה נטולת פחדים ומוסכמות. כשאני צריך לנתח תופעה ולנסות להבין אותה, המוסכמות הן אבן נגף, ואת זה את צריכה להבין, אם את רוצה להתדיין עם אנשים פתוחים, כמוני וכמו רבים נוספים כאן בפורום, שאינם מסתתרים מאחורי תארים, כמו שנדמה לך. חשיבה עצמית. זהו שם המשחק. בלי כחל ושרק. בלי מוסכמות. רק ישר קדימה. מה שעובר את סף ההגיון הצרוף, שורד. מה שלא עובר, נכשל. תיאוריה שנכשלת, נופלת ולא קיימת עוד עבורי. כך אני מתמודד מול העולם והמציאות. כך אני שורד. אתה שורד בעזרת האתאיזם. זה בסדר מבחינתך? או קיי, זה גם בסדר מבחינתי - עבורך.

Governor

New member
ספר לי עוד על מוסכמות, חמודי. למשל,

אלה המתוארות במעשיות המיתולוגיה היהודית שאתה מדקלמן ללא הרף. טקסט זה אינו לפי כחך. מהיכן גנבתו? 0284392000

L7

New member
תולע:הדת היא שילטון הפחד

הפחדות עד מוות ומעבר למוות ללא הפסק. אז אתה מעיז לטעון לחיים ללא פחד?

Justin Angel

New member
אתה יודע מה אתה מוכיח?

"להתווכח על דת באינטרנט זה כמו להשתתף באולימפיאדה לאנשים אוטסיטים, גם אם אתה מנצח, אתה עדיין מפגר" לא רק שאתה לא מנצח (חוץ מלעשות מעצמך צחוק גמור ולגרום לי לצחוק שעות על גבי שעות הן על תוכן הודעותייך והן על צורת כתיבתך האינפנטילית), אלא אתה יוצא כמו האידיוט הכי גדול שקיים. למען האמת, אתה מעורר רחמים ואני בשלי מאוד שמח שאני לא אתה. אני לא מטיף לך מוסר, לא אומר לך שאתה טועה, לא מתווכח, אני פשוט שמח מאוד שאני לא אתה ולא לכוד בתוך המסגרת של ראיית עולם חד-גונית המוכתבת לי ע"י בכירים בדת ומקובלת בצורה עיוורת וממושמעת. אני פשוט שמח שאני לא אתה. ברכות זוהרות

למעלה