ראו 13-9

DorSHTN

New member
מקבל מאפיינים סופרמנים?

יותר נכון להגיד שסינה אוכל את הקריפטונייט של אורטון. אורטון הוא הסופרמן האמיתי פה

laizler

New member
../images/Emo58.gif2 דברים

1) זה כבר פיוד שני ברציפות שמשחקים על הקטע הזה שג'ריקו פורש וברגע האחרון חוזר, בפעם הראשונה בסאמרסלאם זה עוד עבד אבל באמת שלא הבנתי את הפואנטה של מה שהיה בשבועיים האחרונים איתו. 2) הגעתי למסקנה שהדבר היחידי שהית סלייטר טוב בו מבחינת רסלינג זה לקחת באמפים.

../images/Emo58.gif

!Just read it you IDIOT לא יודע מה אתכם אבל התגלגלתי על המיטה מרוב צחוק. ג'ריקו באמת מציל את הWWE כרגע, בדיוק כמו שהוא אמר. ?Do yo understand what I am saying to you right now

DorSHTN

New member
ראו מעולה

בקרב של מיז, שימו לב שכשהוא פורש, יש לו סימן ענק של יד על החזה. פשוט נקרעתי מצחוק כשראיתי את זה. מוריסון נגד שיימוס קרב ענק, אני מקווה שמוריסון יקבל פוש בקרוב. עוד מיין אבנט משעמם. עוד פעם אורטון וסינה מוציאים קרב משעמם, שהדבר היחיד שהציל אותו זה ההתפרצויות, אבל אורטון הרס את זה עם הסופרמניות שלו.

kendog keds

New member
דעה על איכות התוכנית

תוכנית מעולה עם שילוב בין קרבות טובים ומהנים לבידור וסטוריליינים טובים. כן ירבו. הגסט הוסט היה נחמד בשביל הקהל הספציפי הזה, אבל מיותר מעבר לכך.

MeLaWaCh

New member
לגבי הGH

אמנם היה מיותר בעיקרון של הGH ככלל, אבל ספציפית לתוכנית הוא עשה עבודה מעולה(הקהל מת עליו, הוא קידם סטוריליין ולא טעה בשום שם!)

rainman84

New member
עצוב

שאנחנו נותנים קרדיט למישהו על זה שהוא לא טועה בשמות... מראה עד כמה כל הדבר הזה שנקרא GH מיותר ומגוחך וחבל כי הפוטנציאל של זה היה מדהים. אם רק היו יודעים לעשות מזה קצת מעבר..

Nurd4Life

New member
שאלה שקשורה לרו וגם לNOC ../images/Emo58.gif

האם במהלך הקרב הנדיקאפ של ג'ריקו נגד ההארט דיינאסטי הזכירו באיזושהי צורה מול מי הם הולכים להתמודד בNOC? אני זוכר שהקרב בין מקנטייר ורודס למוריסון ואר טרות' נגמר ללא הכרעה, ולא ממש זכור לי מה קרה מאז..

Sid

New member
אם

גם בארוע שבו כל האליפויות מונחות על הכף, אלופי הזוגות לא יגנו על התואר אז זה כבר באמת מראה מה החשיבות של התואר הזה.

dannygoosh

New member
ראו ב3 פסקאות

מישהו דיבר פה לפני כמה שבועות על "אנטי-ברול", אז המי שמו שהיה GH השבוע היה אנטי GH. הקהל אהב אותו, אבל הוא פשוט נראה ונשמע כאילו הוא לא רוצה לעשות את זה. החזיר אותי לחודשים שטופי זיעה של תכניות ראו עם ZZ TOP וצ'יץ' וצ'ונג. אבל למרות האיי קיו 85 והכמות הגדולה יחסית של רסלקראפ (ואיפה באמת סנטינו??) עדיין הייתה תכנית ממש טובה. הרבה זמן לא נהניתי וצחקתי ככה מתכנית. ולגבי הסיום של המיין-איבנט: אני לא אוהב כשהשדרים לא יודעים מי עשה למי איזה תרגיל עד שהכרוז מודיע על המנצח. אותי כקהל בבית זה לא מבעס יותר מדיי, בגלל שיש ריפליים, אבל תמיד מרגיש לי כאילו משהו מתפספס אם אי אפשר להבין מה קרה בהילוך הראשון. אני גם תמיד מתבעס מהתגובות של הקהל, שלא באשמתו, כי הוא לא מבין מה קרה. מסכים שיש פעמים שזה משרת את המטרה, אבל הפעם זה הציק לי במיוחד.

AMEOBI

New member
דעות ראו

הדברים הטובים: 1.מייקל קול בתור שדר היל מצוין....לעומת מייקל קול בתור שדר פייס שאז הוא כמובן גרוע....אני מאוג נהנה לשמוע אותו כרגע. 2.ג'ריקו כרגיל הוא הדבר הכי טוב שקיים בראו,והיציאה שלו לקול הייתה קורעת...מבחינת יכולות מיק הוא פשוט רמה אחת מעל כולם....היחיד שמתקרב לרמה שלו בראו זה המיז....למרות שנראה לי שג'ריקו יעזוב אחרי הפיי פר ויו הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה לראות אותו נשאר....ראו לא תהיה אותו דבר בלעדיו. 3.המיז נמצא בהתקדמות אדירה כל הזמן,מבחינת יכולות מיק הוא מצוין ובכלל כל הפיוד שלו עם בדניאל בריאן נבנה בצורה מעולה. באמת שאין לי מושג מי ינצח ביניהם....יש לי תחושה שמיז ישמור....מעניין מדי הוא יפדה את המזוודה ויותר מעניין על מי זה יהיה. 4.מוריסון ושיימוס נתנו חתיכת קרב ופיוד ביניהם יכול להיות משהו מאוד מעניין לפי דעתי. 5.הריקוד של ה20 שניות של אדג' כשג'יליאן שרה הרג אותי מצחוק....ראיתי את זה איזה 5 פעמים רצוף.אהבתי גם את החיבור בין אדג' לזאק ריידר....למי שזוכר ריידר היה בסטייבל של אדג' ביחד עם קורט הוקינס ואהבתי כשריידר הזכיר שהם מכירים ממזמן הדברים הרעים: 1.מיין איבנט משעמם מאוד עד לקטע של ההתערבויות מבחוץ....באמת שכבר לא נראה לי שסינה ואורטון יכולים לתת קרב אחד על אחד טוב ביניהם.משהו פשוט לא מתחבר לי שם. 2.תחרות ריקודים מטומטמת בין טרוט לדיביאסי....בשביל מה צריך את השטויות האלה??? סך הכל אחת התוכניות הטובות השנה של ראו....הלוואי שזה רק ימשיך ככה...וג'ריקו תישאררררררר

למעלה