רָצִיתִי

רָצִיתִי

שלום חברים, אני חדשה כאן, נעים מאוד. הייתי שמחה לקבל הארות/הערות לגבי שירי. כמו גם לגבי הניקוד. רָצִיתִי לִשְׁתֹּל בְּנַפְשְׁךָ אַהֲבָה לִזְרֹעַ פְּרָחִים בְּשְּׁבִיל אַהֲבָתְךָ לְחַבֵּק אֶת הַיֶּלֶד הַקָּט שֶׁבְּךָ לְהַשְׁלִיךְ מִלִּפְנֵי הַבְּדִידוּת לֶאֱהֹב וְאַתָּה... רָצִיּתָ אוֹתִי בְּחֲצָאִית מִינִי, וְחֻלְצָה וְורֻדָּה רָצִיתִי, לִצְעֹד עִמְּךָ לקטוף את החמה, לְמַעַנְךָ לְהַקְדִּישָׁהּ לֵךָ בְּטֶרֶם אָבִיב לְדֹּשֶׁן גופך, בְּיְסּוּרֵי גּוּפִי לְנַשֶּׁקֶךָ מִתְּשׁוּקָתִי וְאַתָּה...רָצִיּתָ אוֹתִי בְּחֲצָאִית מִינִי, וְחֻלְצָה וְורֻדָּה רָצִיתִי לִשְׁהוֹת לֵילוֹתַי בִּמְחִצָּתְךָ לִסְעֹד עִמְּךָ סְעוּדָה לְשׂוֹחֵחַ עִמְּךָ, לְסַפֵּר בְּמֶּלֶל אַהֲבָה וְאַתָּה...רַק רָצִיתָ אוֹתִי בְּחֲצָאִית מִינִי, וְחֻלְצָה וְורֻדָּה לְעַנֵּג אוֹתִי בְּתְּשׁוּקָה לִטְרֹף אֶת גּוּפִי בְּמַבְּטֵי תּוֹעֵבָה לְזַיֵּן אוֹתִי וְדַי רָצִיתִי אַךְ לֹא מִצִּיתִי

רציתי

תענוג לקרוא את שירך. כל מה שכתוב בו כל כך נכון. אינני מתמצא בניקוד. רוצה לכתוב לך מה אני רציתי. רציתי לשלב איתך יד ביד, לפסוע איתך בדרכים קרועות משאון האדם, להגיד לך את כל שיש בלבי, להרכין אלייך מבטים, ולפלס אלייך הגיגים יראים כי חלילה לי להכלים את דמותך. רציתי לקרוא בפנייך שיר עורג ולהטעים בו מילים אוהבות, ללקט חיוכים מעינייך, ולהציף את פני בסומק בהיותי מתכסה בדמותך. רציתי אות בג'ינס משועשע, בבטלדרס פרוע ונעליים עמומות. רציתי אותך לידי אוהבת בחן מסתלסל..

רציתי

התמוגגתי איש אוהב, כמו שרק ליבי חפץ לנגן עמך מילים להאזין איתך לצלילים ואתה, רק תביט בעיניי לראות את ניצוץ האור אשלב איתך ידיים חובקות לפסוע איתך, ולרקוד אנשום אותך לאהוב ואתה, רק תביט בעיני לראות, את ניצוץ האור אחייך את חיוכי המתוק אערסל גופי בגופך לאהוב בנעימת ליבי אלחש תשוקות ואתה, רק תביט בעיניי לראות, את ניצוץ האור

מילים המבשרות עדנה.

מביט בעינייך ומלקט מהן שביבי ברק לרקום בהם יום מתרצה. ובלבי מילים, ובנפשי מילים ואני נוטל אותן אחת אחת, מוליכן בשורות כבמצעד ומניף בהן דגלים המבשרים עדנה. ימים קלועים באורות מוליכים אותנו אל תכלת הנושקת אופקים, ולילות לכודים בתנומות מציירים לנו מראות חושקים. וערש טבולה ביקודות פורשת לנו מצע של אוהבים.

מקסים

לאיש אוהב רב תודות על המשוב המרנין. + שלחת מילים נפלאות הבעת בם הכול ואני שוררתי השלתי מעלי אותן לכול חיברתי חרוזים ניקדתי מילים לב לחש בי כמיהה במילה נותר, רק לבוא לאסוף בי געגוע. + לימים חמימים, וטובים גאיה

שמים1

New member
רעד מיתרים ../images/Emo79.gif

רעד מיתריך הצית בליבי שלהבת, תווים מתנגנים פילסו תלמי ערגות. קלוע בליבי בהבזקי תשוקות, שפתיי נפסקות יוצקות בשפתיך רטטים של אהבה. ברוכה הבאה לפורום שירה מעת לעט
בפורום מגיבים רק בשירה .. אשלח לך קישור לקומונה בה ניתן גם לקבל ביקורת .

../images/Emo203.gifרעד

לפתע בלי דעת חשתי את הרעד אותה תחושה מוכרת תשוקתי בי בוערת רעד בגופך רוצה לגעת מבטי במבטך נפגש הלב הלם רגש. רעד לי לחשת בלהט אוהב אותך, את יודעת נפערת אני אלייך כורכת עצמי עלייך. רעד עד ד

odo13z

New member
רציתי........../images/Emo66.gif

רציתי כל כך...... להיות לך האחד.....המיוחד קן מבטחים חם מקבל וחובק בלא סייגים בלי גבולות כל דקה.....כל שניה חשבתי עלייך.... אהבתי חשקתי כמהתי התגעגעתי שרתי לך מילים לאין קץ רציתי כל כך ועדיין רוצה.....

מתמוגגת מהמילים

חן חן על השיר, הוקסמתי. + הן רציתי כמוך להניח ראשי על כתפיך להביט באהבה לעיניך נחבר שלווה אעצום עיניי למולך להאזין לפעימות ליבך בקן אוהבים ארקום חלומך אפרום בהן חוטים של עצב במלל חובק אחבר בתוכך שברים קרועים בנעימת נגון מרגיעה אפרוט על מיתרי ליבך לאהוב רק רציתי אותך...

מיתרים

מיתרים במפרשי לבך צלחו את הדממה בנגינה כובשת, ובקשתי להבלע במחבואייך, טמון בחייק אהבה רוחשת וניצת בדממות חושקות. אהיה בך ניצן חבוי עטור בדפי מאוויייך, ובהגיע עת אפתח אל שפע אורות.

יערית 1

New member
רציתי

בלהט תשוקות רציתי בך לגעת לרפרף על כולך בין ערפילי אהבות, ללחוש ברכות את נשמתך לדעת לסעור איתך , לקטוף פסגות. קרן שמש במרום הבטיחה אושרי נישא אל מרחבי רקיעים, ברגע אחד נשמתי נעתקה בכיתי ללא מילים. בכיתי לך ים של דמעות בדימיוני בך נוגעת ממשיכה יומי בשבילי אכזבות אותך לא לדעת.
ברוכה הבאה, שיר ניפלא, לא הייתי משנה בו דבר.

טאKילה

New member
רֵיחַ מָלוּחַ

בְלֵילוֹת לְבָנִים רוּחַ הִפְרִיחַ גַּרְגְּרִי יָם וִרֵיחַ מָלוּחַ מְעוֹרֵר נִּמְהַל בַּחוּשָׁנִיוֹת גּוּפִי. סוּפָת תַּאֲוָה מִפָכָה רְסִיסִי כְּמִיהוּת מְשֻׁמָּשׁוֹת ותָּאֵב הַחֵשֶׁק חַמְסָן פָּרַם רִקְמוֹתַיִי קָלִי אֶרֶג. חַמּוּקַיִם נִפְעַרִים הָלוּמִי שִׁכָּר בֵּין בָּצִיר לאָסִיף וּבְּעֵרָת בְּשָׂרִי הַבּוֹכֵה חוֹנָה בפַּאַתִי חֲלוֹם. תֵּן לִי אוֹתְךָ הַלַּיְלָה.

למעלה