רֶגַע נוֹשֵׁר

טאKילה

New member
רֶגַע נוֹשֵׁר../images/Emo79.gif

עוֹד רֶגַע נוֹשֵׁר כְּעָלֶה עַל אַדְמַת שְׁתִיקָתְךָ וּרְחוֹקִים שַרְעַפְי נוֹשְׁפִים בְּמַעֲלָה שְבִילֶיךָ. , עָנָנֵי סְתָו מְשְׁתַּהִים בְּדֹק שָׁמַיִם מְהַסֵּסִים להַרְעִיף טִיפּוֹת גֶּשֶׁם הַמוֹלִיכוּת נֵזֶר אַהֲבָתִי אֵלֶיךָ.

רגע נושר

רגע מצורע משיל את עצמו מגוף הזמן מפנה מקום לעוד רגע קטן רגע אחר אחריו ממהר בחובו תקווה חדשה לרגעי אהבה.

am3aa1

New member
אספתי רגעי אושר. מאיר אש.

אספתי רגעי אושר ואהבה אספתי רגעי חיוך והבנה ותליתי על קיר האשליות מול מראת החלומות רואה אותך מאושרת אוהבת אך מי זה שאת איתו מסתובבת?

מסתובבת

מסתובבת כסחרחרה בלונה פארק של חיי ללא מטרה אללי... מדלות שפתיך אוציא אושרי בעצב עיניך אהבתי אל תקנא בי רבות מחשבות על פני מעשים.

am3aa1

New member
הביטי סביב סביב מאיר אש.

הביטי סביב סביב הבאתי לך אביב וחיוך של אהבה משדות הקרב נוגע בך לא נוגע קרבי אלי בטרם אשתגע בלילות שרב

מחזר במלחמה

בחיזורך הדלקת אורך מסביבי בחיוכך הבאת לי מתק אביבי אך עם בוא קיץ עת יורים עלינו ממרום בחמת זעם אש גהנום תילחם למעני חייל אמיץ שלי ותחלום שראשך על חזי כי אני מחכה לחזרתך כל דקה לממש את כל מה שיש

am3aa1

New member
מחזר בשלום....מאיר אש.

מחזר במלחמה מחזר בשלום הן היית לי תקוה וחלום רעמי ליבי גוברים על רעשי התותחים והאש בעיני בוערת מאירה לך מחשכים

מחזר כל היום

ושלחת לי בדואר נשיקות לבך דמעות שמחה פרחי אהבתך פותחת מכתבך בצפייה דרוכה ומתוך המעטפה יונה לבנה פרחה...

am3aa1

New member
בבגדי יונה מאיר אש.

כישפתי את ליבך בכשפים ולחשים מלאך שלחתי בבגדי יונה הוספתי דמעות של שמחה ונתתי לך אהבה קסומה

מכושפת

עטויה מלמלות לחשיך פניני כשפיך עומדת במבואת ליבי ותבוא אוחז צרי מרפא לנפשי

am3aa1

New member
רועמים התותחים מאיר אש.

הצפירה עצרה את צעדיי רעד אחז בידיי טילים מעל ראשי שורקים רועמים התותחים עת תגיע רגיעה בארצי אשלח לך חיצי אהבתי ואת נשמתי

כש....

כשהתותחים רועמים המוזות שותקות וליבי מחסיר פעימה עם כל נפילת פ33ה ואני פוחדת נפשי תידום מה דעתך לרדת לדרום?

למעלה