ק"ח למובטלים

צרות

New member
ק"ח למובטלים

כמובטלת שמיצתה את תקופת דמי ההבטלה, איני משלמת קופת חולים. האם זה אומר שאין לי ק"ח ואם אלך לרופא הקופה שתמיד היתי שייכת אליה הוא עלול לא לקבל אותי? אני גם לא משלמת ביטח לאומי. האם זה עלול לעשות לי בעיות בעתיד?

תישמעי- את חייבת לשלם סכום מסוים

מינימלי לביטוח לאומי, פשוט תיקפצי לשם ותסדרי את זה עד שתימצאי עבודה, מגעיל אבל אין ברירה

TheReverend

New member
לדברים האלה יש נטייה לחזור בבומרנג

ביטוח לאומי לא שוכח ועד שנתיים תקבלי ככה סכום יפה וגדול עם ריבית דה ריבית צבורה וכו' וקופ"ח... בריאות שלך. תחליטי בעצמך.

אבי דקל

New member
מצחיק, לא ?

אם היא מובטלת, אין לה הכנסה, מהיכן היא אמורה להשיג כסף לשלם לביטוח לאומי ?! לגנוב ?!

tygger

New member
יותר מזה.

אם אתה עובד ומקבל משכורת מינימום, אז אתה משלם סכום סימלי לביטוח לאומי שהוא משהו כמו 20-30 ש"ח. אם אתה לא עובד אז אתה מחוייב לשלם 100+ ש"ח.

אבי דקל

New member
../images/Emo70.gif זה לא הגיוני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נניח שאאני מובטל, דורשי ממני 100 ש" כל חודש לביטוח לאומי. אני אומר להם : חבור של סתומים, אני לא עובד, אין לי מהיכן לשלם לכם ! איפה ההגיון ?!

אבי דקל

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמישהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו
מישהו

izackv

New member
בדיוק מאותו מקום שאתה מביא כסף

כדי לקנות לחם. הרי אנחנו לא מדברים על מובטל ללא אגורה, בית, אוכל. (בהנחה שמי שמסוגל להתחבר לאינטרנט, גר בבית ואוכל ארוחות סדירות.) אם אתה מובטל שאין לו כסף לארוחות סדירות, גר ברחוב ולמרות הכל מבזבז כסף על חיבור לאינטרנט, קח את הכסף הזה ותשלם איתו לקופת חולים. אני מקווה שאלה שבאמת אין להם (ולא רק על תקן של מובטלים) יכולים לקבל קיצבת סעד ותמיכה... ואני מקווה שאף אחד כאן לא יצטרך לבדוק האם נתמך סעד צריך לשלם ביטוח לאומי, וכמה.

למעלה