ק ד מ י ם

צוות Kuss

New member
אירלנד שולחת את Ryan O'Shaughnessy לליסבון

השיר שלו יהיה בסגנון נערי הנדנוד והגלגול(אירלנד 94)/אני וכלי מיתר (בלגיה 10)/שיר סינגר-סונגרייטר קטן וצנוע
יש לי תחושה שזה יהיה הפייבוריט שלי, ואני מחכה בקוצר רוח לחשיפת השיר.

צוות Kuss

New member
ידיעה מרעישה
BREAKING NEWS
כנסו כנסו דחוף

יאללה יאללה צאו מה נכנסתם?

אבל עכשיו ברצינות, קרה אסון: ראיין הזמר של אירלנד לאירוויז התראיין היום ברדיו ונשאל על מה הוא מתכנן להופעה בליסבון. אני מקווה שאתם יושבים עכשיו. יושבים? כן כן גם אתה, תשב כי המשפט הבא קשה לקריאה: ראיין הזה חשף שלא יהיו מסכי לד בבמה בכלל. עד עכשיו ידענו שברקע לא יהיו לדים אבל תארנו לעצמינו שלפחות ברצפה יהיה. הוא אמר שלא יהיה גם ברצפה. לא יהיו השנה מסכים בבמה בכלל. בכלל. לא ברקע, לא בתקרה וגם לא ברצפה.

דעתי על החשיפה המרעישה: מעולה! עד היום הבמה האהובה עליי אוור היא אוסלו 2010. מסכי וידאו מבצעים הזנייה ומרכזים את הדגש על ההופעה במקום על השיר. לדעתי אלו חדשות טובות.

אול אובר אגיין אוסלו 2010.

דווקא לא אהבתי את הבמה ההיא. (הוילונות בשיר של נורבגיה
)

Willo the Wisp

New member
אוך הבמה הזאת הזכירה לי את הבמה של ״דן שילון מארח״ מהניינטיז

היא באמת נראתה הכי שוּק בהופעות של גיאורגיה, בלארוס ונורבגיה עם הבדים, וגם הכדורים האלה שהיו תלויים מלמעלה בהופעות של גרמניה, ארמניה וסלובקיה היו מיותרים וסתם הוסיפו רעש ויזואלי.
בכמה הופעות, כשלא היו קשקושים על הבמה והשתמשו באורות הקוויים שהיו על הקיר ברקע, היא נראתה די טוב. כמו שבדיה וצרפת. גם ההופעות של טורקיה ואוקראינה הצטלמו טוב אבל זה היה בזכות הבימוי.

alma velama

New member
כשמסתכלים על החמישייה הראשונה ב-2010

רואים שנבחרו 5 שירים מז'אנרים שונים:
גרמניה, טורקיה, רומניה, דנמרק ואזרביג'אן וללא ספק לא הייתה השפעה לכדורים או לבדים על התוצאות שזה כשלעצמו כבר חיובי. תעדכנו את 'בכוכב הבא' שתקועים עדיין עם קונספט אימרי ורקדנים שרירנים.

Willo the Wisp

New member

אבל עצם זה שישראל בכלל הגיעה לתקופת הפופ האוורירי והזול, גם אם באיחור של יותר מעשר שנים, לא מובן מאליו.
אולי בעוד 10 שנים ישראל תתחיל לקנות שירים בקרונה תשעים מג:סון, אבל עד אז מדינות Kuss ישתלטו על התחרות וכולנו נתמרמר על תאגיד השידור שלא מבין שפופ באנגלית זה פאסה וצריך פעם אחת לשלוח שלאגר בגרמנית.

alma velama

New member
צמד מרשים. ביצוע אינטיליגנטי ואותנטי. מים שקטים חודרים עמוק.

צוות Kuss

New member
האם עץ הדובדבן יביא אותנו לבודפשט?

מחרתיים נזכה לצפות בהופעה של עץ הדובדבן לראשונה בלייב, ומכל השירים שהונגריה אי פעם שלחה לזה יש את פוטנציאל הזכייה הגבוה ביותר. דא עקא, אין ספק שיש כאן השראה מהזוכה דאשתקד מה שעשוי להיות בעוכריהם של ההונגרים, שכן הזוכים באירוויז תמיד שונים האחד מהשני בתכלית השוני. אניווייז גם אם לא יזכו, עדיין מדובר בלהיט. בהצלחה!

alma velama

New member
שיר סביר למסיבת חציר עם בוא הקציר. בחור מוכשר ותאווה לעיניים

לא כל שילוב בין מוסיקת פולק בעלת גוון לאומי-אתני לבין רוק פרוגרסיבי אוטומטית נכון לאירוויזיון. יש לו קול אלגנטי וורסטילי שמשדר ביטחון ונדמה שהוא מבצע את השיר ללא מאמץ ויש הרבה חן בקטעים האינסטרומנטליים בניחוח של מוסיקה צוענית, אבל משהו בסיכומו של דבר לא נוגע ולא מרגש. השיר מייצר אווירה והוק מסוים בפזמון, אבל לא ממש חודר לנשמה.

צוות Kuss

New member
שוויץ: עוד 3 ימים המתח עומד להגיע לשיא

הקדם השוויצרי מעולם לא עניין אותי ומעולם לא ציפיתי לו כמו השנה. אני במתח כבר שבועות מספר, לא ישן ולא מתפקד, ותוהה האם כנגד כל הסיכויים הם יעשו הפעם את הבחירה הנכונה. לא רציתי להגיע לזה אבל אני מודיע שאם כיארה לא תנצח - אפגע בעצמי.

צוות Kuss

New member
הפסד של כיארה בקדם השוויצרי יוביל לאשפוז שלי במוסד סגור

ב-2015 התאשפזתי למשך חודש שלם במוסד סגור לאחר תקרית מונס-איל וולו. טופלתי במכות חשמל ובתרופות ואני עד היום נוטל כדורים פסיכיאטריים. מאז ובגלל מה שקרה לי, לא היה אכפת לי מי מנצח ומי לא, ואילו הפעם המצב שונה. גם לאחר הגדלת מינון התרופה אני חש סכנה. אני חש מה שחשתי כשגיליתי שאיל וולו למרות הנצחון בקהל הפסידו לזיפת משובד ומעובד. עם כיארה ההיסטוריה חוזרת. האמוציות שלי עמוקות ואכפת לי. אכפת לי יותר מדי. לכן ישנה חשיבות מכרעת בניצחונה של כיארה שאם לא כן עתידי לוט בערפל.

alma velama

New member
ער"ן: יש מי שמקשיב לך. דוז פואה - פדרו זרו - בלב אחד 1201

תקדים תרופה לכיארה, רצוי 1 'זיבז' או 2 'קומפס' וזכור:
WE SO AFRAID, REPEAT THE MISTAKE JUST TO COME FIRST
WE'RE THE LIARS IN THE FACE OF FACTS
DIFFERENT WEAPON BUT THE SAME ATTACK
לא, אני לא משליכה אבנים - רק משליכה נפשי מנגד.

הייייר היייי הם... היייר הייי סטההההנד

בלתי נסבהההההלת
אני מבין שנראה עכשיו בכל מדינה סלבדורי וונאבי. זה מעושה וחסר נשמה. לא מאמין לה! זה נורא.
מאוד מקווה שהיא לא תנצח בשווייץ. אני בעד ונסה עיראקי.

צוות Kuss

New member
אפשר לדעת איך הגעת למסקנה שזה ״פלייבק מן הסתם״?

היא שרה מאה אחוז לייב. מציע לך ללכת לבדיקת אזניים דחופה.

דעתי על ההופעה: מצמרר, עוצר נשימה, חוויה מוזיקלית מהתו הראשון עד לאחרון. ציריך 2019

למעלה