קשת הגיע לעיר...

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

אני תוהה מתי כבר תפסיקי לומר את זה... /tapuzforum/images/emo3.gif

ושוב עידן, ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo219.gif

[גם כמו רועי חשבתי שהקשת שלך גם בברה, אבל אז נזכרתי בבראולר
]

Guid

New member
תודה לוטן! D:

כן, זה די מצחיק שאני כבר טכנית הייתי בברה, אבל עברתי לשם שוב... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
תודה לוטן~ /tapuzforum/images/emo9.gif

למה שאני אעזוב את ווינדיה? יש לי שם הכל~ חשבת שכבר תביני לבד שאני צוחק...

Guid

New member
ואני תוהה,

זה הפלאפון, או תפוז? /tapuzforum/images/emo4.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

ברוך הבא לברה../images/Emo24.gif

סורי שפיספסתי את החגיגה.. גם לי יש נסיבות מקלות
את שם הדמות שלי אתה יכול לקחת מנירוש כדי לצרף אותי לBL
תהנה

Guid

New member
אתם והנסיבות המקלות...

נו, אני כבר אראה אותך בברה בכל מקרה... /tapuzforum/images/emo6.gif תודה בת אל! /tapuzforum/images/emo9.gif

D amaged R oses

New member
עידניייי ברוך הבא לברה ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא יכולתי להגיע, לא הייתי בבית! עכשיו נתחיל לראות אותך יותר?

Jolteon

New member
ברוך הבא, עידן =]

וואי, כמה זמן עבר מאז שכתבתי פה O0 לא חשוב, שמח שאתה בברה =] הייתה אחלה מסיבה אתמול, אני שמח שהצלחתי לבוא לפחות לחלק XD היה שווה =] אז ברוך הבא, ותמשיך להנות עם השחקן הסקסי~

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

תודה נווה! D: כן, באמת הרבה זמן שלא היית פה... אני מקוה שנראה אותך יותר במייפל! ואם אתה צריך עזרה במשהו, רק תגיד~ D:

ווינגז

New member
קולולולולו! ../images/Emo124.gif../images/Emo65.gif

מצטערת שלא נשארתי, היו לי לאגים מטורפים, זה בכלל מזל שהצלחתי להכנס ל-FM לדקה. בכל מקרה, ברוך הבא לברה!
וסיפור מצחיק - אומנם כבר ידעתי שאתה עובר בזמן הזה, אבל זוכר שעמדת עם סיו ב-FM בצהריים מתישהו? אז בדיוק התחברתי עם אחד המיולים שלי שהיה שם וראיתי אתכם, שלחתי לסיו הודעה ותהיתי אם הבנת שזו אני.

Guid

New member
זו היית את?! O:

האמת שחשדתי במשהו, כי עמדת שם כמה שניות וחייכת, אבל אז הלכת אז חשבתי שזו סתם מישהי נחמדה שהיה בא לה לחייך... /tapuzforum/images/emo6.gif ואגב סיפורים מצחיקים: באותו המפגש עם סיון גלית החליטה שהיא מגיעה לFM בשביל סיון, אז הייתי חייב לעוף כדי שהיא לא תראה אותי. ויותר מאוחר התאמנתי בmp3, ואז נזכרתי שגם נעמה מתאמנת שם לפעמים, אז בדקתי איפה היא ומסתבר שהיינו בהפרש של צ`אנל אחד מהשניה... /tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
תקשיב..

בגללי בטח לא היית צריך לברוח, בוא נגיד ש 99.99% לא הייתי שמה לב שזה אתה
ולא בגללך חלילה כן, זה כי ב FM יש לסיון מליון אנשים מסביבה תמיד, ואני ממש לא מסתכלת על הכינויים שלהם

חחחחחחחח באמת../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

איזה צחוקים, אז טוב באמת שבדקת איפה אני
אולי עכשיו שאתה בברה נוכל לשחק ביחד לפעמים

Guid

New member
בוודאי~ D:

אני רק אצטרך לעלות כבר לרמה 73 כדי לשים עוד נקודות בסקיל arrow rain, כי במצב הנוכחי שלו המפלצות בmp3 עושות יותר דמג` לי מאשר אני להם... /tapuzforum/images/emo6.gif וסקילים אחרים שלי לא יעילים שם. P:

למעלה