קשר שהתחיל ונגמר

sidoni

New member
גאה תל אביבי ...

אתמול כתבתי לך הודעה...והיא נימחקה לי... בכל מקרה חיבוק ענק אוהב ...ועוד קצת תאמין לי שתמצא את המתאים ... אתה יודע ההגנות חוסמות אותנו וחשוב לדעת ולהיות ערים לסוג ההגנות שאנו מציבים ולפני מי ... לוותר....אתה יודע זה לא אתה אבל בכל זאת את יכול לנסות ממקום נעים בלי להלחיץ ...לא להוציאישר את הטבעת מהכיס , ונתת זכות לאדם נוסף להיכנס לעולמך... ועד מתי שאלת ? עד שתמצא ואז יהיו התרחשויות אחרות... גן עדן כאן ...תאמינו לי יש הכל מכל וכול עץ כזה ועץ שכזה פרחים ועשבים ...קוצים פירות לקטוף ...תהנו אנשים ...יש ממה... לא תמיד טוב לי אבל בטח שלא תמיד רע לי תורת היחסות... חיבוק גדול ומנחם לךגאה תל אביבי גיבור שכמוך נתת צ'אנס נוסף

sidoni

New member
היתי בטוח שההודעה מאתמול נחחקה...

אז כתבתי פעמיים נו....נו...

הנה זה שוב: הסיכון כדאי, לא להתיאש

"יקרה מה שיקרה, כך אומר אני , וכך מרגיש אני בעצבוני טוב יותר לאהוב ולאבד אותו מאשר לא לאהוב כלל " כך אמר חכם אחד לפני מאה וחמישים שנה. לדעתי מחיר הפגיעה יקר אבל עדיין כדאי. ואתה תומריקו tomeriko ,דע לך שגם בני חמישים מתאהבים, נפגעים, וחוזרים שוב לזירה אל הסיבוב הבא...
הנה הציטוט המקורי
I hold it true, whate'er befall; I feel it, when I sorrow most; 'Tis better to have loved and lost Than never to have loved at all.​

פורטי יקר../images/Emo70.gif

כשאתה צודק, אתה צודק
אני מעדיף לזכות אפילו באהבה קצרה מאשר לא בכלל... 50 זה לא ה40 החדש

40=50 ../images/Emo13.gif מתמטיקה חדשה ../images/Emo13.gif

מקווה שתמשיך לאהוב גאה תל אביבי, ואל תתיאש. פתאום, בשקט, בלי שתרגיש, תתגנב אליך אהבה חדשה והוא ישאר איתך לכל החיים. עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה

למעלה