קשר שהתחיל ונגמר

קשר שהתחיל ונגמר

היי, היום דיברתי עם בחור שיצאתי איתו פעמיים והוא אמר לי שלקשר בינינו לא יהיה המשך. הבחור מקסים ואין ספק שבשבוע שבו דיברנו ונפגשנו, התרגשתי, צחקתי, נהניתי וגם נפתחתי לאחר - הרשיתי למישהו זר לחדור למעטה ההגנה שלי והיום אני מרגיש ריקנות ודכדוך קל. לזכותו של הבחור הוא היה כן ואמיתי ולא נעלם, אלא אמר את מה שעל הלב שלו ואני כ"כ מעריך אנשים כאלה (ולא אנשים שפתאום "נעלמים" ואז צריך להבין לבד שלא מתאים להם). אבל אני שואל את עצמי - עד מתי? הרי בכל התחלה של קשר, אנחנו נפתחים מול בן אדם זר ומכניסים אותו לטריטוריה שלנו (המטאפורית והפיזית), ומורידים חלק מההגנות שלנו, ובמידה וזה לא מצליח, האם גם אתם מרגישים שאולי זה היה לשווא? אולי עדיף להשאר תמיד עם ההגנות ולא להפגע? אבל אם לא נפגע, לא יהיה לנו סיכוי לאהוב, לא??? אני יודע שההודעה הזו קצת מבולבלת וגם קצת עם מילים גבוהות, אבל אני מקווה שתבינו למה התכוונתי. אני בכוונה לא עורך אותה, כי אני כותב עכשיו מהבטן ולא מהראש ואני רוצה שהיא תשאר ככה. תענו לי בבקשה - לוותר? כמה אפשר להתחיל ולהתחיל ולא להגיע למנוחה ולנחלה? ומצד שני - איך אחרת יקרה משהו??? תודה אהובים שלי

האצבע שלך מאוד קלה על ההדק

כשזה מגיע למקום שצריכים להרים בו ידיים ולדעתי זה חבל. מאוד אפילו. הכרת בחור, נפתחת, הורדת קצת מגננות והוא החליט בצורה לגיטימית שזה לא זה מבחינתנו. סבבה לגמרי. היה ונגמר. השאלה היא למה להכניס את מוטיב הדרמה למשהו שנמשך כולה שני דייטים? חשבת שזה הבחור, הוא לא חשב ככה, יאללה עוברים הלאה. נכון שמותר להתבאס ולהתאכזב אבל מכאן ועד לוותר יש פער גדול.

tomeriko t

New member
הצצתי לך בפרטים...

וראיתי שאתה בסך הכל בן 30. אתה נשמע האמת בהודעה הזאת כמו בן 50. קח הכל בצורה יותר חיובית, תחשוב על זה שהבנאדם היה כנה איתך במקום פשוט להעלם ופשוט תמשיך הלאה, לדייט הבא, עד שיבוא האחד, הרי שנינו יודעים שלכל סיר יש מכסה. שיהיה המון בהצלחה בהמשך ובינתיים עד לדייט הבא, אנחנו פה:)

בופיק

New member
היי גאה תל אביב....

תרשה לעצמך להתבלבל, תרשה לעצמך לכתוב מהבטן, מה שנכתב מהבטן אלו הדברים הכי כנים ואמיתים, הכי מרגשים.... אני יודעת שנוררא קשה להיפתח ונורא קשה לחשוף, תמיד השאלה שעולה בנו זה עד כמה לספר עד כמה להיפתח, עד כמה לתת למישהו זר לחדור אלינו אל המקום שעד עכשיו היה רק שלנו.... אין לזה תשובה, זה עיניין של הרגשה... יש אנשים שגם בפגישה ה100 איתם אני יהיה קרה אליהם כי הם לא משדרים לי משהו טוב, לא משדרים לי את הנינוחת שאני צריכה להרגיש כשאני נפחת לבן אדם.. מה לעשות לא סומכת עליו ולא מרגישה נוח לשתף אותו... מצד שני יש אנשים שעל האתחלה אני הרגיש נוח לדבר איתם כמעט על הכל... ובהרבה מאוד נינוח ועוד ישאירו בי רצון להמשיך לספר להם בפעם הבא.... למה אתה מרגיש שזה לשווא? הוצאת ושחחרת מעצמך מול בן אדם אחר, תסתכל על הצד החיובי, הוצאת מעצמך משהו. לדבר, לספר ולשתף זה תמיד משחרר.... תמיד עוזר ומקל.... כדי לחוות דברים טובים חייבים להסתכן, לא תסתכן לא תפגע, אבל גם לא תחווה., לא תרגיש את העוצמות של אהבה... אני יודעת שזה נשמע נורא מתנשא וכאילו אני מדברת מאיזה פסגה של הר, אבל אני נמצאת במקום הנמוך, זה ששומר לעצמו שמעדיף לא להסכן כל כך והיום אני מנסה לעבוד על עצמי, מנסה יותר לשתף יותר לדבר יותר לחלוק... לוותר? ברור שלא!!! אנחנו לא מוותרים על כלום אף פעם!!! זה מתחיל במשהו אחד ונגמר במקום אחר.. אנחנו תמיד נלחמים על מה שאנחנו רוצים, לפעמיים אנחנו נחים, מורידים הילוך ולוקחים פסק זמן (ולא כזה שקונים מכולת, למרות שיש טעמים ממש טעימים לאחורנה) אבל לא מוותרים... עוצרים וחושבים, עוצרים ולומדים שוב את התכנון את האסטרטגיה ואז יוצאים ונלחמים מחדש!!!! חיבוק ענק ממני!!! בופיק

yosef 30

New member
הי גאה ייקר שלי

ראשית אני מאוד מאוד שמח שאתה משתף אותנו בתחושות שלך וברגשות שלך. אני מכיר את התחושה הזאת של להידלק על מישהו, להרגיש טוב עם ההכרות, גם אם זה רק 2 פגישות. משהו שם קרה, וכשזה קורה, זה פשוט לא שואל אף אחד, זה קורה. השאלה מה עושים אחרי שזה קורה
כאן כבר יש לנו אחריות לאיך אנחנו מגיבים. אתה אומר שאתה נפתחת ונתת לבחור להיכנס לטריטוריה שלך שהורדת מנגנוני הגנה. אני מאמין לך שזה אכן מה שעשית. ומצד שני אני שומע בחור שמאוד מאוד מגן על עצמו ומצד שני מהר מאוד חושף את עצמו. אם כך לשם מה כל ההגנות? מדוע אתה מכביד על עצמך? ממה אתה מגן על עצמך כלכך? נשמע שאתה הולך עם תחושות מאוד כבדות בחייך (מטאפורית) ויחד עם זאת אתה מאוד מאוד רגיש, אפילו רגיש מדיי. חלק מתהליך ההכרות הוא לדעת שייתכן כי לא תמיד אני אמצא חן בעיניי האחר. כשם שלא כל אחד מוצא חן בעינייך. אני שומע בדברייך רגישות מאוד גבוהה, אתה מאוד פגיע, למרות כל ההגנות שאתה שם לעצמך. ואני גם רוצה לומר לך שעם כל היופי שהמילה הגנה מכילה בתוכה, היא מכילה גם תקיעות, הסתגרות, קושי בליצור מגע.... להגנה יש כמה משמעויות. כיצד היא משרתת אותך
אני לא חושב שצריך להילחם, אפילו שנשמתנו יקירתנו בופיק, בעד להילחם ולא לוותר. (היא כבר כתבה שהיא רמבו
). אני אומר תן לעצמך יום יומיים להרגיש את הפיספוס ולהמשיך הלאה, כי אתה רוצה זוגיות, אתה מוכן לזה, אז תמשיך הלאה בהכרות שלך, עד שתמצא את בן זוגך. בהצלחה נשמה טהורה שמקפיאה כל דבר אפשרי.......(אני למשל עדיין בהלם). חיבוק גדול
יוסף

בופיק

New member
יכול להיות שלא הבנתי נכון...

הכוונה של לוותר הייתה מבחינתי באופן כללי על התחושה... שאני לא חושבת שצריך לוותר למהר... לוו דווקא במקום הזה בדייט הזה שהייה לו... אני מבחינתי הבנתי את הוויתר כוויתר באופן כללי על החשיפה והרצון להכיר, אבל זה מנקודת מבט שלי ויכול להיות שאני טעיתי ולא הבנתי נכון, אם כך הדבר אז אני מצטערת..... אני כמוך חושבת שעל הדייט הנוכחי ועל הבחור הנוכחי הוא כן צריך לוותר, אבל לא וותר על מערכות יחסים, הרצון להכיר והרצון להיחשף.... מצטערת אם כוונתי לא הייתה ברורה מספיק .... סליחה ... בופיק

yosef 30

New member
בופיק אהובתי ../images/Emo23.gif

ראשית אני חושב שהבנת נכון את גאה תל אביבי
שנית ואם לא הבנת אז מה
שלישית יש לך דעה משל עצמך את לא אמורה להיות באותו הזרם. ו....אני בעד להילחם ולא לוותר. אני פשוט עייף מאוד לאחרונה
. נשמה את הרבה יותר מבסדר, אין צורך להתנצל. כוונותייך ברורות מתמיד ואם לא אז אני אשאל. נשיקות וחיבוקים.... יוסף.

בופיק

New member
יוסף יקירי...

עייף? בטח עייף, אתה ער כמעט כל לילה עד מאוחר, עובד, לומד ... בטח שלא קל, אחיינים בני דודים וילדים קטנים:) אני מקווה שאלו רק הדברים האלו שגורמים לך להיות עייף ולא דברים אחרים... הכל בסדר נכון? מאחלת לך שינה נעימה ושתצבור המון כוחות ואנרגיות חיוביות שימלאו אותך ... חיבוק בופיק

yosef 30

New member
היי בופיק ../images/Emo24.gif

נכון אני באמתה הולך לישון וקם מוקדם. שאלת אם הכל בסדר, בגדול כן הכל בסדר, אכן יש דברים נוספים שמשפיעים עליי אני מאמין שאני אכתוב לך כך בקרוב הודעה. אני נמצא בתקופה שאני לא כלכך יודע להגדיר לעצמי מה עובר עליי, אני לא עצוב או שמח ייתר על המידה.... משהו בדרך השתנה, מאוד עמוס לימודים, עבודה שוטטות, הכרויות, התנסויות וריקושטים מחברים יש איזה כאוס בחיי כרגע. במצד המקצועי אני שומר על איזון טוב מאוד. יכול להיות שהז לא כאוס ורק בחירה שלי להיות כלכך עמוס ומלא חוויות. משהו כזה
. אבל אני בסדר, תודה על הדאגה נשמה טהורה. מבטיח לשתף יותר בהמשך. והנה עכשיו אני הולך לישון וזה נחשב מוקדם יחסית לשעות שאני הולך לישון לאחרונה. באהבה גדולה יוסף.

בופיק

New member
הייי....

אני שמחה שבגדול דברים בסדר...וגם שבצד המקצועי הולך לך טוב זה חשוב לשמור על איזון, במיוחד שבתחום אחד בחיים פחות הולך והוא פחות מאוזן אז אם יש משהו ששומר על איזון זה נותן שקט מחינה מסויימת. נשמע שאם אתה לא יודע להגיד אתה עצוב או שמח אז אולי זה סוג של אדישות? אדישות לרוב מגיע אחרי לחץ מאוד גדול, כשאתה לא רוצה להרגיש לחוץ יותר אתה הופך את התגובה לצד השני שלה, שזה אדישות... זה מה שאתה מרגיש? אם אתה בוחר להיות בכאוס כנראה ממשהו באמת בוער בך מבפנים ואתה פשוט לא יודע לתרגם אותו כרגע...אני מניחה שלאט לאט דברים התבהרו ואז תוכל לעשות קצת סדר... יש בי צורך ענק להעניק לך חיבוק!!!
פשוט להחזיר לך את כל האנרגיות שאולי קצת התבלבלו להן.. דרך אגב, אני מבטיחה לספר לך ובכלל פה בפורום איזה הפתעה עשיתי לחבר טוב היום... הפתעה כזאת נראה לי הייתה מתאימה גם לך:) שלך פה כמו שאתה בשביל כולנו בופיק

starlit

New member
היי גאה - שלא תעיז לוותר לעצמך !!!

למרות הפגיעה שאתה מרגיש עכשיו, אחרי עוד דייט עקר, אין לך ברירה אלא להמשיך הלאה ולהיפגש עוד ועוד עם עוד גברים עד אשר תמצא את מי שגם מחפש אותך..... אני מזדהה מאוד עם הריקנות והדכדוך (ואולי גם העצב) שלך. זה חלק מהמשחק של להכיר ואין דרך אחרת להכיר בלי להיפתח. אתה כותב שבשבוע שדיברתם ונפגשתם התרגשת וצחקת ונהנת וגם נפתחת, כלומר - היית במיטבך. כך צריך לבוא לדייט, אבל גם לקחת בחשבון שאפשר שכלום לא יתפתח. זה תמיד יהיה כואב פוגע ומייאש כשמישהו יגיד לך שאתה לא מתאים לו, יש כאלה שאפילו לא אומרים את זה, הם פשוט נעלמים,אז תתנחם בעובדה שהוא לפחות היה הוגן איתך והעיז להגיד לך שאתה לא מתאים לו, כלומר - הוא העריך אותך ולא התעלם מקיומך ומצא לנכון להגיד לך את האמת שלו. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך (ואני תמיד שואל את עצמי) עד כמה צריך להיפתח ולהחשף בדייטים, מה לספר ועל מה לדבר וגם איפה לעצור, ע"מ שיהיה טעם לעוד...... מעבר לזה, "כמה אפשר להתחיל ולהתחיל ולא להגיע למנוחה ולנחלה "......זאת רק תהייה ולא שאלה כי אתה כבר יודע את התשובה. חיבוק גדול, בהצלחה - א.

sidoni

New member
הי גאה ....

קודם כל ...לעמוד על כפות הרגלים להניח אותן יפה על הריצפה ...לנועה קצת קדימה קצת אחורה להרפות כתפים ולהתחיל להתיצב ליצור מצב סטאטי חזק ..מחובר . כח הרצון שלך כל כך עצום על כל מה שעשית עד היום לעצמך ...למעלה ולמטה ..שחרר ...כך נשימה ושחרר הכל בסדר. בפעם הבאה תיצור את הקירבה פעם אחרי פעם אל תסיר את חומות ההגנה בבת אחת לבנה אחרי לבנה קצת...זרום לאט לאט כח את הזמן... אין מה לעשות לפעמים מישהו רוצה אוצנו ואנחנו לא רוצים והפוך מכאן ועד יאוש הדרך ארוכה מאוד או קצרה מאוד אתה מחליט. כח נשימה והלאה...ממשיכים אני בעדך כח נשימה אל תשפוט את עצמך ...כבד את עצמך. חיבוק ותפילה של אהבה אליך.

חצי הכוס המלאה ../images/Emo72.gif

היי גת"א (שזה קיצור לגאה תל אביבי
), מההודעה שלך אפשר לראות דווקא את...חצי הכוס המלאה. נכון - לא תמיד קל להיפתח ולתת לאחר להיכנס לחומות הפרטיות שלך, כאלה שאתה שומר עליהן מכל משמר. אם בחרת לציין את זה, סימן שבאמת הרגשת שהכנסת מישהו למעגלים הפנימיים שלך. אז אפשר רגע להתעלם מההמשך ולראות את ההישג שלך - אתה נפתח אל מי שאתה מרגיש בנוח (אולי זה לא כל כך חשוב כמה פעמים נפגשתם
) ומשתף אותו בחייך הפרטיים. למה בעצם הסרת מעלי ההגנה וההיפתחות לאחר פוגעת בנו ? בעיני זה מקסים שאנשים נפתחים בקלות ומכניסים לתוך מעגלי חייהם הפרטיים. זה מסלול בכיוון אחד - עלייה, ולא ירידה. אם אתה מצליח להיפתח יותר בקלות, זה רק מגדיל את הסיכויים מהכניס לחייך אנשים ממעגלים שונים, ומגדיל את הסיכוי גם לאהבה עתידית. ככה אני חושב.

yosef 30

New member
משוטט ייקר ../images/Emo45.gif על ה"גת"א../images/Emo70.gif

שאלת שאלה חשובה. למה הסרת מעגלי ההגנה וההיפתחות לאחר פוגעת בנו
אני חושב שברגע שאנחנו כבני אדם, משתפים את האחר זה מגיע ממקום שיש בנו הרגשה שאני "בוטח" שאני מרגיש/חווה שהוא יוכל להכיל את זה. וברגע שיש "דחייה" אז התחושה היא לא נעימה. המקום של להיפתח אולי זה מגיע גם ממקום של להרשים, לומר משהו חיובי על עצמנו, וברגע שזה לא ממשיך, אז שוב האכזבה היא ישנה, לחלק מאיתנו היא לא קלה וחלק מאיתנו מתמודד עם זה אחרת. יש אנשים שיכולים להרגיש מאוד משוחררים ולדבר ולדבר, אבל אין הרבה במילים שהם, זה רק צלילים יפים לא מעבר. יכול להיות שגת"א (ענק הקיצור הזה
) כן שיתף במשהו אישי מתוך מקום שלמצוא חן והוא התרשם, וזה חזר בחזרה אליו. זה לא נעים. זה שונה מלהיפתח לאדם זר ברחוב שזה הרגע הכרת, ואתם מוצאים נושא שיחה משותף, זו הכרות לשם ההכרות לא הכרות לשם רצון לזוגיות עם אותו אדם. נכון - אני יודע שגם שתם שיחה ברחוב יכולה להתחיל משיחה רגילה ולהתפתח למשהו עמוק יותר, כאן זה לא המצב. דייט הוא דייט עם אופי של דייט. (מאיפה הגיע המשפט הזה
) לגביי המסלול שזה מוביל, ידידי המשוטט הייקר, האם כל חיינו הפ עליה אחת שלמה
ההכרה שיש עליות ויש ירידות נראית לי הרבה יותר בריאה לנפש האדם. האם לא התאכזבת מחברים קרובים בחייך, שחשפת בפניהם את חייך ויום אחד הם קמו ועזבו? האם גם זו הייתה עליה בחינתך, ואני מדבר על ההרגשה שלך בזמן הארוע, לא היום שאתה אחרי. יש ירידות כפרה בחיים ויש ירידות חזקות מאוד. ההתנסויות בחיים, נותנות לנו מיומנויות להתמודד עם זה, אני בעד להתנסות בחיים, וממליץ לשמור על איזון בין התנסות להתנסות. לילה נפלא יוסף.

../images/Emo187.gif יש לי קיצור, יש לי קיצור, נה נה נה

איזה כיף לי
, עשו לי קיצור. אני רוקד ושר לי בעיר - יש לי שם קציר

WOW - תודה לכם../images/Emo70.gif

קראתי פה כל הודעה כמה פעמים, מרוב שנפעמתי מהחום והסימפטיה ששלחתם אלי
. תראו - לא התאהבתי בבחור, אבל כן התחלתי להרגיש משהו. אני יודע שיש לי הרבה חומות, אבל לפעמים אני נוטה להוריד אותן מהר מדי כי אני מתלהב מבחור ואני צריך ללמוד לאזן. לגבי הויתור - אני לא מתכוון לוותר על זוגיות, אבל הריטואל של שיחות הכרות, דייטים ראשונים וחוסר התאמות קצת מתיש אותי... בופיק יקרה -
- אני אמשיך לחפש את החצי השני שלי ואני יודע שהוא שם - מחכה לי
יוסף - מתי הקפאתי אותך
- אבל תודה נשמה יקרה - אתה צודק - אני רגיש (לפעמים מדי),ולפעמים נוטה לשחור ולבן, אבל מתוך הרגש הזה אני יוצר הרבה דברים ומעניק - יש יתרונות ויש חסרונות לזה. איתיוש, סידוני, סטארליט, משוטט, תומר -
אוהב את כולכם
אני הולך לישון עם חיוך - תודה לכם
מחר קמים וממשיכים - והיקום ישלח לי את החצי השני שלי, והוא יהיה שלי ואני אהיה שלו - ונחיה יחד כבעל ובעלו

tomeriko t

New member
בכיף:)

כולנו עברנו את זה עוברים את זה ונעבור את זה, אנחנו כולנו באותה סירה:) קבל עוד חיבוק
תומר

sidoni

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo85.gif../images/Emo209.gifממש נוח ....../images/Emo105.gif../images/Emo109.gif

למעלה