קשר רציני?

קשר רציני?

אני וחבר שלי 9 חודשים ביחד. אני בת 32... השעון מתקתק. מתה לתינוק וגם מפחדת מזה.. אני מפחדת שאני מבזבזת את הזמן בקשר הזה... מתחילה לחשוב על לעבור לגור ביחד ומפחדת שחבר שלי יבהל מהלחץ שלי. כשאני חושבת על לעבור לגור ביחד אני חוששת- כי יש לנו בעיות בקשר- הוא מאוד ביקורתי כלפי ואני מפחדת שיהיו לנו ריבים סביב נקיון והאופן שבו אני חיה.. אולי זה מוקדם מדי לעבור לגור ביחד, אולי עדיף לחזק את הקשר, לקוות שהוא יקבל אותי יותר ואני אותו והתקשורת תהיה טובה יותר עם הזמן. מצד שני השעון מתקתק ועדיף לדעת שזה לא הולך עכשיו מאשר אחר כך. אז עדיף כבר לבדוק איך זה לגור ביחד. הבעיות שיש לנו עכשיו לא ישתפרו, ועדיף כבר לבדוק אם אנחנו שורדים את זה או לא, לא? לפעמים אני מרגישה שהקשר שלנו לא ממש רציני ומבוסס על להעביר את הזמן ביחד. אנחנו אומנם מדברים כל יום, ויש תמיכה מסוימת (מצומצמת) הדדית, אבל נפגשים בתדירות נמוכה יחסית- בסופש+יום בשבוע, לא בגלל שגרים רחוק האחד מהשניה. מה דעתכם? לגבי אהבה, הוא אומר שאוהב אותי, אני עדיין לא בטוחה שזה נכון, ולגבי אהבתי אליו- אני מבולבלת. מרגישה לפעמים שאוהבת אותו. אומרת לו לפעמים. מ ב ו ל ב ל ת.

Amazona

New member
רק מלקרוא את מה שרשמת נהייתה לי "אימפוטנציה"

אתם רק 9 חודשים ביחד. רשמת 7 שורות עמוסות, עמוסות בשליליות...
ולא ציינת ולו דבר אחד שטוב בו...

למה את רוצה לנסות לעבור לגור איתו? כדי לבדוק מה הגבול שלו? ומתי בדיוק את תחצי אותו והוא יתחיל להבריג לך כאפות?

בשביל תינוק לא מספיק כל הבולשיט הזה על השעון הביולוגי שמתקתק...
את צריכה להרגיש רגשות חיוביים כלפי הבן אדם שאיתו תצליבי את חייך בזכות התינוק.
צריך להיות תיזמון נכון... כדי שתוכלי לתת לו את הטוב ביותר.
מאוד אגואיסטי מצידך לרצות להביא תינוק רק בגלל שאת חושבת שזה מה שצריך לעשות בגיל 32...

mottil1955

New member
נכון מאוד

להביא תינוק לעולם זאת החלטה כבדה מאוד וזה לא עוד צעצוע שאפשר להחזיר אותו לחנות, לא מביאים תינוק בגלל לחץ ביולוגי

nowonder

New member
וואו. הצלחת להלחיץ אפילו אותי.

בחיי שאני מבינה את התחושות שלך, וגם את האורלוגין שמצלצל לך ברחם.
אבל אי אפשר ככה. את לא מצליחה לראות ישר, לא את עצמך, לא אותו, ולא את הקשר בינכם.

אני חושבת שאת צריכה למצוא מחדש את הקול הפנימי שלך, שכרגע צלצולי השעון מחרישים אותו, לפני שאת זזה. תתחילי לדבר עם אנשים. עם חברה, עם פסיכולוג, עם מאמן, עם כל אחד. לפעמים רק התימלול של ההרגשות עוזר לעשות בהם סדר.

Amazona

New member
חתיכת

רחם צריך להיות לה שם כדי שיוכל להכיל את כככללל האורלוגין

זה חלק אינטגרלי בהכנה ללידה, או לא קשור?

seeyou

New member
9 חודשים זה הזמן המתאים לברר את המצב

האם הוא רוצה מה שאת רוצה=ילדים אחרי זה תחליטו על הסטטוס החברתי

ברגע שיהיו לך את הנתונים תוכלי להחליט

על מנת לחזק את הקשר הזוגי דרושים כמה עשרות שנים ביחד

טעות של רוב הנשים שמקוות שילידים יחזקו את הזוגיות

יוסי

השעון הביולוגי המתקתק

הוא לא סיבה להבאת ילדים לעולם.

אשמח אם תקחי אצל מנהלת הפורום - יש לה מקשי Enter במבצע .. ככה יהיה יותר קל לקרוא אותך.

ממה שכתבת, קשה לראות ולו דבר אחד שתורם לחיזוק האמונה שאת והוא בכיוון של הורות משותפת לילד עתידי.
חבל.

שעון ביולוגי מתקתק הוא ה-סיבה

להביא ילד לעולם. אבל בשנת 2012 לא סיבה להלחיץ גבר לחתונה. אפשר גם לבד.

nowonder

New member
אולי זה בגלל שאני דור ישן ומיושן

אבל אני חושבת ששעון ביולוגי זו סיבה טובה מאוד להתחיל לחשוב בהיגיון בבגרות ולקבל החלטות בקשר לחיים.
זה נחמד להיות פיטר פן, ולחשוב שנשארים צעירים לנצח, ושיש אין סוף בני/בנות זוג לבחור מהם בג'י דייט.
שעון ביולוגי מכריח (גברים ונשים) לעצור לרגע ולחשוב על הדרך שבה הם מתייחסים לאהבה, לזוגיות ולחיים בכלל.

מצד שני, זו לא סיבה להתחתן עם בן זוג לא מתאים.

seeyou

New member
קשר "רציני" מתחיל אחרי שהילדים עוזבים את הבית

אייבורי

New member
אמאלא

תשמעי, מרוב צילצול לא רואים את הבן אדם.

אולי תספרי עליו חמישה דברים טובים.

looking 4the

New member
אהבה , תשוקה , זיונים

יש ? ? ?

הוא מתלהב ממך ? את ממנו ?
הוא מצחיק אותך ? מעניין אותך ? כיף לכם יחד ?
זה מישהו שאת רוצה לחיות לצידו את שארית חייך ?

עזבי שעונים ...חתונה ..ילדים ...זה יבוא .
הכי חשוב שזה יבוא עם מישהו מתאים כי אחרת החיים לא יהיו משהו.

למתבלבלת

מקשר על כרעי תרנגולת שלום.

איזה ילד בראש שלך?! כשבקושי יש לך 'קשר' עם האבא המיועד.
אם כבר כל כך דחוף לך ילד, עד שאת מוכנה לקפוץ על הדבר הראשון שעושה לך קולות של לחייך ולבוא אליך פעם ב.. כשנוח ומסתדר לנענע את הסירה, אז כבר עדיף ללכת בנוהל המסודר של בנק הזרע, להרגיע את הרחם עם ילד בלגי בהזמנה מקטלוג, ואז כבר בנחת ובשלווה לחפש זוגיות. כן כן , לא לא. אמנם תהיי לבד בתהליך, אבל היי, הוא יהיה לגמרי שלך, לאחר בחירה מודעת. וכן, זה בהחלט עדיף על להישאר בלאו הכי לבד בתוך האשליית ביחד שאת מטפחת שם כדי להחיש תהליכים של הריון.

גארוטה

New member
אם קפצת פעם

קפיצת ראש לבריכה ריקה ממים ושרדת, את תשרדי גם את הקשר המפוקפק הזה.

nirity1

New member
נשמע שאת רוצה אותו מכל הסיבות הלא נכונות

נשמע שהסיבה היחידה שאת איתו זה כי את רוצה ילד. את צריכה לעשות חושבים עם עצמך האם את בכלל רוצה אותו באמת או בגלל השעון הביולוגי - אני חושבת שכדאי שתנסי לעבור לגור איתו רק אם את באמת אוהבת אותו ולא סתם מתפשרת....כי אם תעשי ילד עם משהו שאת לא באמת אוהבת - אני ממש מרחמת על הילד

למעלה