קשר רציני?

מריוס זכריה

Member
מנהל
נו, כן...

הקשר נשמע לא רציני, והגבר הזה ממילא לא מוכן לאבהות (וכמובן לא לזוגיות).

קשר טוב נראה טוב מהתחלה. הוא לא מתחיל להיות טוב אחרי 9 חודשים. במלים אחרות, אם זה נראה כמו ברווז צולא ומגעגע כמו ברווז צולע, זה כנראה לא נמר.

ובכלל, אם את רוצה לבנות עם מישהו על קשר, את צריכה להיות מסוגלת לפתוח איתו הכל מהתחלה. טוב, לא דייט ראשון. בסדר, לא דייט שני. אבל כשזה נהיה רציני (שבוע? שבועיים?) צריך להצהיר על כוונת ולשמוע את כוונות הצד שהשני. ואם לא היה קליק אמיתי בכל הרמות - זה כבר לא יקרה.

תשובה לכל התגובות

אני מנסה לחשוב על דברים חיוביים . . אני רוצה להתחתן ולהיות כ"אחד האדם". לא רוצה להיות לבד. לא רוצה. האם אני אוהבת את בן זוגי? אין לי תשובה על זה. האם אני נמשכת אליו, כנראה שכן. אתם כותבים פה דברים קשים. אני לא יכולה לתאר את המחשבה של להיות בלי בן זוג.

רפסודיה

New member
לצינור הזרעה מחובר גבר

כל הסיבות שמנית הן הסיבות הלא נכונות לבחור מישהו מסוים. אם את מתכננת לבחור דווקא בו כדאי שתמצאי סיבות מדוע את רוצה בו.
ו-"אחד האדם" זה דווקא לבד.

תמבר

New member
מציעה לך ללכת להתייעץ עם מטפל

על אופן הבחירות שאת עושה. אם קשה לך להחליט לבד ואת בדרך להחלטה לא נכונה, תלכי להתייעץ.

כרגע את שוקלת להיכנס ליחסי מגורים+חתונה+ילד עם גבר שאת בכלל לא בטוחה שאת אוהבת, לא מסוגלת להיות גלויה איתו לגבי רצונותיך, רק בגלל שאת פוחדת להישאר לבד והשעון הביולוגי מתקתק.

א. זה מסלול בטוח לגירושין בעוד שנתיים
ב. זה מסלול בטוח לאמלל לעצמך את החיים
ג. זה מסלול בטוח לאמלל לילד שלך את החיים

כרגע את פועלת מתוך פחד. אם את באמת רוצה קשר רציני, טוב, בריא, מספק, אז תלכי להתייעץ עם מישהו מקצועי.

Amazona

New member
תקשיבי, אני חייבת לנפץ לך מיתוס;

כל הקטע הזה של חצי פוגש חצי והופך לאחד, זה לא נכון!

זה גימיק שיווקי שהמציאו, בכדי שאנשים יקנו יותר תליונים ומחזיקי מפתחות בצורת חצי לב, במחיר של צורת לב שלם, ובשביל שלשלומי שבת יהיה על מה לשיר.

זה אולי נכון, אבל רק במתמטיקה, אבל גם שם יש תנאי: הסימן של שניהם צריך להיות בהכרח +.

באשר למערכת יחסים, אני חושבת שהראשונה שאנחנו צריכים לטפח - זה שלנו עם עצמינו... ורק כשאת "שלם", את פוגשת עוד "שלם", ואתם יוצרים "שלם" חדש משלכם.

אנחנו נולדים לבד (לא במובן הפיזי) ואנחנו מתים לבד.
כדאי שתקחי את העובדה הקשה הזאת ותתחילי להכין ממנה גלונים של לימונדה. משמע, תתחילי לעבוד על עצמך, ותלמדי את עצמך להיות מאושרת, בטוחה, יציבה, שמחה ללא שום גורם חיצוני, בטוח שלא גבר.
וככה לאט לאט תתקדמי ממצב של מינוס חצי לכיוון השלם.

collie

New member
זה עצוב בעניי שמישהי לא יכולה לחשוב על להיות

לבד. אני פעם הייתי כמוך וזה מכניס אותנו לקשרים לא בריאים ולא שבאמת אנחנו רוצות להיות בו. אני אחרי הקשר האחרון המאד לא בריא שהיה לי הבנתי שאני לא יכולה להיות שמחה או להיכנס לקשר בריא אם אני לא ילמד להיות שלמה עם עצמי ולהיות שמחה גם שאני לא בזוגיות.
אני יותר גדולה ממך ואני אומרת לך להיות לבד זה לא סוף העולם בכלל. היום שאני יהיה בזוגיות אני יהיה עם יותר בטחון עצמי וזה יהיה קשר בריא כי אני יודעת שאני יכולה להיות לבד. ודרך אגב יש לי חברות שהביאו את הילד הראשון אחרי גיל 35. לא למהר ילד זה לא סיבה!!!

בהצלחה

למעלה