קשר קליל

savta112

New member
קשר קליל

אני בקשר עם מישהו כמעט חצי שנה,
זה התחיל ממשהו מאוד קליל, כמה חודשים אחרי שיצאתי ממערכת יחסים ארוכה.
אני לא לקחתי אתזה ברצינות אבל היה ממש כיף ונעים וזה איכשהו נמשך, תוך כדי שאני מכירה עוד אנשים תוך כדי ולא מתקבעת על זה במיוחד.
אחרי בערך חודשיים כאלו שאלתי אותו אם הוא רוצה קשר יותר רציני, והוא אמר שלא. זה גרם לי להרגיש לי לא הכי מהמם, והחלטתי לחתוך ממנו, אמרתי לו את האמת פחות או יותר, שאני נקשרת אליו ושאם זה כל מה שהוא רוצה אז פחות מתאים לי.
אחרי זה גם הכרתי מישהו אחר, והתחיל משהו שנגמר די מהר ורע מאוד.
חזרתי לפגוש את הבחור הראשון בעיקר כדי להוציא את השני מהמערכת, ואיכשהו חזרנו להפגש. ועכשיו זה שוב כמה חודשים שאנחנו נפגשים די הרבה, כמעט כל יום, לא רק לסקס אלא גם סתם לישון ביחד או לשבת ללמוד ביחד, לראות סרט לאכול וכו, כלומר, סוג של יוצאים, נראה לי. בהזדמנות שוב שאלתי אותו לגבי הקשר ושוב נתן את אותה התשובה.
הוא תיכף טס לחול לחודש של חופש, אמרתי לו שאם הוא יהיה עם מישהי אחרת- שיעשה מה שבא לו אבל שיגיד לי כי לא מתאים לי. אני אפילו לא יודעת למה זה מציק לי כי אני בעצמי לא לגמרי סגורה על עצמי ולא ממש הגבלתי את עצמי ברמה העקרונית. הוא אמר שמאז שהוא הכיר אותי הוא לא היה עם אף אחת, אבל גורם לו טוב להרגיש שהוא יכול ופשוט בוחר שלא.
אני לא ככ מבינה.. זה משהו עקרוני? להיות בקשר אומר שאסור? למה בעצם..? כלומר, זה לא שאסור, זה אותו עיקרון, בוחרים שלא, או שבחורים שכן- ונפרדים.
מה זה אומר בעצם? אני מצד אחד כבר איתו וכיף לי איתו, ואני חושבת שאולי לוקח לו זמן להתמסר אבל שזה לא מצב קבוע ומצד שני אני לא בטוחה, אולי זה פשוט הבנאדם ומעדיף לא להבטיח הבטחות ושלא יצפו ממנו ציפיות, ואם זה המצב אני לא בטוחה שה משהו כזה אידיאלי..

batmea

New member
זה אומר.. שאתה לא כ"כ רוצה את זה קליל בעצם..

תראי, הוא היה כן איתך, הוא לא רוצה קשר כלשהו. הוא כנראה מאוהב או משהו כזה.
הוא לא עם אף אחת אחרת כנראה גם מאותה סיבה.
שחררי את הבחור, הוא לא בנוי לכיוון שאת מכוונת אליו. את רוצה עכשיו משהו שהוא לא יכול לתת לך או למישהי אחרת ועברה חצי שנה וכנראה הוא עדיין לא רוצה לשחרר סוג של קשר שיש לו עם מישהי אחרת, גם אם הוא אומר שפיזית הוא לא עם אחרת.
זה הגבר הכי הגיוני שעולה לי לראש.
אני לא מאמינה באמת שבן אדם לא רוצה בזוגיות. זה פשוט מגיע במיליון סיבות אחרות.

אמרלדה

Active member
שיחת יחסינו לאן

קליל זה קליל וזה יופי כשזה לשני הצדדים.

הוא עדיין בעמדה של קליל. את כנראה שלא, כי אחרת לא היית עושה שיחת
"יחסינו לאן" בשלב כל כך מוקדם. ואם אמנם כך הוא, צאי מהסיפור. אם לא עכשיו, אז בקרוב.
אם את מתאהבת בו, בלי או עם כוונה, זה רק יגרום לך כאב לב. הוא פשוט לא שם.

ומתי יגיע הרגע שנשים ילמדו לא לעשות שיחת יחסינו לאן בשלבים כאלה, וגם לא אחרי כמה חודשים? למה נשים לא יכולות פשוט ליהנות ממה שיש במשך זמן מה בלי לנסות להכניס את הדברים למסגרות?

savta112

New member
אני לא ממש בטוחה

אם זה היה כזה ברור לי שאני רוצה משהו רציני והוא לא, הייתי חותכת.
הוא כן פוגש אותי כמעט כל יום, לפעמים אני מגיעה בהפתעה והוא גורם לי להרגיש הכי מוזמנת, מחבק אותי בלילה, מדבר איתי על דברים, אפילו הציע לי להצטרף לטיול לחול שאליו הוא נוסע בקרוב.. זה נשמע כזה קליל?
&nbsp
כששאלתי אותו אחרי חודשים זה לא היה בדיוק יחסינו לאן, זה היה יותר להבין אם זה אקסקלוסיבי או לא. אולי צריך לדברים פשוט לקרות אבל יש דברים שהם לא מובנים מאליהם.
יש אנשים שיוצאים איתם וזה מאוד ברור שהם אקסקלוסיבים מטבעם גם אם זה רק לחודש או חודשיים. אני לא כזו בכלל כי זה גורם לי להקשר, והקשר התחיל ישר מאוד מיני אז זה לא היה ברור מאליו. לא חיפשתי מישהו לקשר או לא בדיוק חיפשתי משהו סתם זה בא די בהפתעה ולכן זה לא כזה מובן מאליו בשבילי פשוט לצאת ולהינות ולראות לאן זה יתפתח,
למרות שבדיעבד כנראה בשבילו זה כן ככה, כי אחרת הוא היה יוצא גם עם אחרות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני מכיר מישהי שהצליחה לאלף גבר שפוחד מקשר

הם המון שנים ביחד וטוב להם.
סיפור אמיתי.
&nbsp
אני גם מכיר מישהו שזכה בפרס הגדול בלוטו.
&nbsp
שני הארועים האלה אכן קרו וקורים לכל מיני אנשים.
הסיכוי האמיתי הוא אחד למיליון (האמת, הרבה פחות).
&nbsp
אבל היי - אין שום חוק במדינה נגד קניית כרטיס לוטו.
זה כיף.
זה נותן תקווה.
המחיר שווה.
ואם לא מצליחים, תמיד יש עוד שבוע לקוות.
&nbsp
כל זמן שאת קלילה וזורמת - אין שום רע במר לוטו-טוטו.
ברגע שתרגישי שאת מתחילה לחשוב עליו ברצינות - זה הרגע שבו את כבר בצרות.
אבל מי יודע - יש גם סיכוי לזכות בלוטו.

כשאומרים לנו לא

אנחנו תמיד רוצים יותר..
את לא היית סגורה על עצמך, אבל הוא אמר שהוא לא רוצה קשר רציני- אז פתאום את נורא רוצה משהו רציני.
ולמה את ככ לחוצה על ההגדרה הזו? נשמע שכיף לכם יחד גם בלי ההגדרות הללו.
&nbsp
תשמעי, מניסיון שלי ככל שתשחררי יותר ככה הוא ירצה יותר.
אבל זה צריך להיות אמיתי. לא סתם העמדת פנים.
תגידי לו שזה דווקא רעיון טוב לא להגדיר כלום עכשיו, וכשהוא נוסע לחו"ל את לא מתחייבת לכלום ומתכוונת לצאת עם בחורים אחרים. כשהוא יחזור תחליטו מחדש אם מתאים לכם לחזור להיות בקשר.
&nbsp
אני בקשר כבר 3.5 שנים שהתחיל בצורה מאוד דומה.
הכי מצחיק היה שהוא נעלב נורא לגלות אחרי חצי שנה שאני נפגשת עם גברים אחרים למרות שזה היה בדיוק מה שהחלטנו ביחד- כי שנינו לא היינו בקטע "רציני".
&nbsp

savta112

New member
אני לא לחוצה ממש, בעצמי לא בטוחה

פשוט... זה כבר נמשך קצת יותר זמן ממה שאני רגילה לקשרים קלילים.
בדרך כלל זה משעמם אותי אחרי חודש, גג חודשיים.
עכשיו זה נמשך.. מרגיש פתאום כמו קשר.
שאלתי אותו אם היה מפריע לו אם הייתי עם אחרים, הוא אמר שברמה הפילוסופית הוא רוצה להגיד שלא, אבל לא יודע מה בפועל היה מרגיש אם כן, ואמר שמעדיף לא לדעת..

תחשבי מה מתאים לך

מתאים לך קשר שכרגע לא ממש מוגדר?
את נהנת מהקשר איתו?
סבבה לך לצאת עם אחרים ושגם הוא עם אחרות?
&nbsp
אין פה הגדרה אחת שמתאימה לכולם.
אין אמת אחת לחוקים של מערכת יחסים.
אתם מחליטים על החוקים.
בעיקר חשובה הכנות והתקשורת בינכם.

למעלה