קשר משפחתי?

בדיוק מה שאני אומר...../images/Emo58.gif

אנחנו לא יודעים איך היא השיגה את הגביע. זה שיש לה אותו לא אומר כלום, כמו שזה שיש אותו לוולדמורט לא אומר כלום...

אנחנו יודעים../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif

היא אמרה שהוא עובר אצלה במשפחה במשך שנים רבות...

Stinki Winki

New member
היא עשתה כזה דבר בעבר

לאמא של הארי קראו לילי אוונס, ומתישהו בתחילת החמישי מוזכר איזה ילד מהרחוב שלהם (איפה שהדרסלים) ששמו מארק אוונס. רולינג אמרה שאין בינהם קשר, נדמה לי.

mjlk

New member
../images/Emo118.gif

OK. ילד ברחוב זו לא דמות ראשית. ואם לא הבינו למה התכוונתי, או שפשוא סתם כחתי להוסיף מילה , אז הנה המשפט המתוקן: (טאק טו) "אם תשימו לב, היא אף פעם לא השתמשה באותו שם/שם משפחה לשתי דמויות ראשיות/בעלות תפקיד משמעותי כלשהו (שזה לא ילד ברחוב) שאין בניהן קרבה.

Stinki Winki

New member
לא אמרתי../images/Emo58.gif

שמה שאומרים על חפציבה וזכריה בשרשור לא נכון- רק הוכחתי שהיא עשתה כזה דבר בעבר. דווקא מאוד יכול להיות שיש קשר בינהם.

2 Mיכל

New member
אבל מה הופך את../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הסמית'ים לדמויות בעלות תפקיד משמעותי?

eyalabodram

New member
לא הבנתי

הרי לילי ( דמות חשובה ) לא קשורה למארק ( דמות לא חשובה ) בדיוק כמו שזכריה ( דמות חשובה ) נכון לכרגע לא קשור לחפציבה ( דמות לא חשובה ) מה שלא הבנתי זה למה אתה מתקן את ההודעה שלך בצורה כזו במקום להגיד וואלה טעיתי

ToryMaster

New member
למה לה?<

כי סמית' זה אחד משמות המשפחה הכי נפוצים שיש, נגיד?

לא יכול להיות...../images/Emo58.gif

חפציבה סמית' הייתה כבר זקנה אז(אם אני זוכר נכון), היא חייבת להיות לפחות סבתא רבא שלו, וילדים נקראים בדרך כלל על שם האבא. והיא כמובן אישה... זה לא מסתדר.

D o o S h a

New member
אוליי../images/Emo58.gif

היא התחתנה עם: _______ סמית'? ועכשיו קוראים לה חפציבה סמית', והילדים שלה- קוראים להם סמית'. אולי בעלה מת..? יכולות להיות כל מיני אפשרויות

Artoo Detoo

New member
אין סיכוי, ואין בשרשור הזה ספוילרים

אז למה אתם מסמנים? הרגל? חח טוב, זה לא הגיוני כי רולינג לא תעשה את זה כזה מורכב, זה סתם פרט שולי ועדיין זכריה לא כו דמות ראשית... רולינג לא תכתוב כאלו קשרי משפחה של נישואין-גירושין שלא תורמים לעלילה. אם כבר היא סבתא/סבתא-רבא שלו.

נ ר ו ש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif אני מסכימה עם התיאוריה

הזו. אחרת אין הסבר למה היא הכניסה את זכריה סמית' פתאום לסיפור. אם שמתם לב היא ממש מתייחסת אליו בספר החמישי והשישי מה שקודם היא לא עשתה.

מה...

תמיד יש את הזבל ההוא... סתם עוד דמות בסיפור. זה כמו שתגידי שלג'ק סלופר יש משמעות מיוחדת כי הכניסו אותו בספר החמישי והשישי...

למעלה