קשר משפחתי?

לנדאו1

New member
קשר משפחתי? ../images/Emo58.gif

אם שמתם לב, בספר השישי ישנו את הזיכרון של דמבלדור על וולדמורט כעובד בבורגין וברקס, אשר הולך לבקר את גברת חפציבה סמית' בענייני עבודה. הגברת סמית' מראה לו ספל של הפלאפאף ואת הקמיע של סליתרין. כמו גן אנחנו יודעים שבדר"כ השתבצות בבתים עוברת במשפחה, ראה ג'ימס - הארי, משפחת מאלפוי, משפחת וויזלי... סמית' מראה לוולדמורט את הספל ואומרת "לא אמרתי לך שאני צאצאית רחוקה?, הספל הזה עבר במשפחה דורות רבים... ". היום אנו יודעים שיש אחד זכריה סמית' שלומד בהפלפאף. קשר? כי אם כן, הארי יכול להעזר בו לחיפוש ההורקרוסים...

DarkMagic17

New member
ארמ, דיברו על זה כבר כאן../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אתה מוזמן לחפש בארכיון. לובטוחה שיסכימו לפתוח את הדיון מחדש

mjlk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif../images/Emo58.gif

אני בטוחה שיש קשר. אחרת, למה לרולינג להשתמש בשם שכבר משמש דמות בספר? (סמית') אם תשימו לב, היא אף פעם לא השתמשה באותו שם/שם משפחה לשתי דמויות שאין בניהן קרבה. ייתכן שזכריה הזה באמת איכשהו יהווה מפתח למציאת הורקרוקסים

DarkMagic17

New member
ארררררררררגגגגג../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

שונאת שאנשים אומרים "אף פעם" על דברים שהם לא יודעים
לילי אוונס, אמא של הארי. הייתה עוד אחת בהוגוורטס, תלמידה, בשם אוונס. שאלו את רולינג אם יש קשר משפחתי. היא אמרה שלא, זה פשוט שם נפוץ. אני לא אומרת שזה תקף גם לסמית'. להיפך, זה ששניהם הפלפאפיים מוכיח שכנראה יש שם משהו. אבל לא להגיד "אף פעם לא השתמשה באותו שם לשתי דמויות שאין ביניהן קרבה", ובכלל לא להגיד "אף פעם" על משהו שאת לא מכירה כמו כף ידך הימנית, כי זה סתם להטעות אנשים
*נרגעת* סורי על ההתקפה. מרוקאית, נו.

mjlk

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo12.gif

א - מתי היא הזכירה תלמידה בשם אוונס?? ב - אני לא מכירה את יד ימין שלי. נו באמת.. את רוצה להגיד לי שאת מכירה את שלך???<אל תעבדי עלייץ
>
ארררר מרוקאים !!! אררר

Artoo Detoo

New member
מה יש לך נגד מרוקאים? ארררררגג

לפי דעתי יש ביניהם קשר, שהיא סבתא שלו או משהו... זה מאוד הגיוני, ככה שיגלו על זכריה עוד ואולי הו יעזור להארי...

mjlk

New member
שהם מרוקאים../images/Emo118.gif ארררג

כן, זה בערך מה שאני אמרתי. דרך אגב.. מה אלו השמות חפציבה, וסמית'... יש מצב שהם יהודים??? :S:S:S:

Artoo Detoo

New member
יש הרבה שמות יהודיים, רובם מהפלפאף

זכריה סמית' חנה אבוט ארני מקמילן (ארני שם יהודי במקור) חפציבה סמית' (אמרו שהיא צאצאית של הפלפאף) לודוביץ' בגמן (לא ידוע מאיזה בית הוא) ויש גם הרבה יהודים בשם דיגורי (סדריק ואיימוס דיגורי) אני חושב שיש עוד אבל אני לא זוכר אבל אני חושב שזה רק השמות כי כמו שהבנתי לקוסמים אין דת, הם פשוט קוסמים, רק למוגלגים יש דת. אני חושב ככה.

Artoo Detoo

New member
כדי לתת הרגשה שהשנה חולפת לדעתי

אבל אמרתי שרק אולי אין להם דת.. לא יודעים.

shaya23

New member
נכון שיש הרבה שמות יהודים מהפלאפאף

אז אולי פשוט היא התכוונה לזה שהיהודים הם טובי לב [יענו הפלפאף..] חחחח

DarkMagic17

New member
כל הנושא של שמות יהודים-../images/Emo28.gif

אין דבר כזה שמות יהודים. יש שמות מהתנ"ך. להזכירכם, בתנ"ך מאמינים גם הנוצרים וגם היהודים. (לא בטוחה אבל נדמה לי שגם המוסלמים). אז איימוס זה לא בהכרח עמוס ולכן הוא יהודי. ג'ייקוב זה לא בהכרח יעקב ולכן הוא יהודי. יכול להיות שזה פשוט איימוס וג'ייקוב שהם נוצרים, או מושפעים ממישהו נוצרי שקרא לילד שלו ככה

ToryMaster

New member
אמן.

המוסלמים מתייחסים לתנ"ך, אבל למיטב זכרוני הוא לא ממש חלק מהאמונה שלהם כמו אצל הנוצרים.

2 Mיכל

New member
לא שמעתי על תלמידה,../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אבל לאחד החברים של דאדלי קראו משהו אוונס. אולי היא התכוונה אליו.

ToryMaster

New member
לא ממש

החברים של דאדלי מרביצים לילד שנקרא מארק אוונס. ורולינג הודיעה קבל עם ועדה שאין קשר.

DarkMagic17

New member
אוקיי, אז כנראה זה זה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

סורי על הבלבול, חשבתי שזה תלמידה, פשוט ידעתי שיש מישהו או מישהי בשם אוונס מלבד אמא של הארי

איך את יודעת../images/Emo58.gif

שהיא הפלפאפית? זה שיש לה גביע של הלגה לא מוכיח לנו כלום, גם לוולדמורט יש את הגביע הזה, אז הוא הפלפאף?

../images/Emo58.gif

לוולדמרוט יש את הגביע הזה כי הוא הרג את חפציפה ולקח את הגביע ממנה והיא לא יודעת את זה בוודאות..זאת הייתה השערה שנראית די הגיונית

למעלה