קשר מדהים..
קשר מדהים שנגמר בצורה הכי מדהימה באמת, כל כך נהנתי איתו כמו שלא חשבתי שאהנה התלבטתי רבות לעשות או לא לעשות להיפגש או לא להיפגש להכין מתנה ומה או לא להכין. כל כך התלבטתי ועברנו כל כך הרבה באמת נפרדנו וחזרנו ורבנו וניתקנו וקללנו ושנאנו וסלחנו וכל כך הרבה אהבנו
היה לי קשה אין מילה על התקופה האחרונה אתה טוען שאני צריכה להאמין באהבה אבל מבחינתי זו סתם עוד מילה כי אצלינו היא לא נצחה ואמרת שתם שלב א' ושאולי יהיה שלב ב' אני מקווה כל כך שיהיה כי אתה בנאדם כזה מקסים ומדהים כל הסופשבוע הזה ראיתי רק עוד ועוד עד כמה אני מבינה שאתה שבור וגם מפורק ולא יכולה להמשיך לחכות אמרנו שנמשיך והבטחת שתרצה תחזור ותלחם אז מה נשאר לי לעשות פשוט להמשיך לצפות לטוב.. איך אמרת איתך ובלעדייך <בתקווה שאיתך> הפרידה עצה כל כך כאבה ראיתי איך לך זלגה דמעה באמת שניסיתי שלא יהיה דרמה אבל קשה לחשוב שזהו נגמר לתמיד אין יותר בייבי ולוש אלא כל אחד לבד. קשה מנשוא באמת בכל צורה אבל אמרנו שאם זה יקרה זה יקרה בגדול אפילו הבטחת שתשתדל לחזור אבל אני לא מחכה שתרצה תחזור ואם לא תדע שהיית החבר הכי נפלא!!! אוהבת אותך עד קץ... <בתקווה שהכל יחזור ובענק שלך בייבי
קשר מדהים שנגמר בצורה הכי מדהימה באמת, כל כך נהנתי איתו כמו שלא חשבתי שאהנה התלבטתי רבות לעשות או לא לעשות להיפגש או לא להיפגש להכין מתנה ומה או לא להכין. כל כך התלבטתי ועברנו כל כך הרבה באמת נפרדנו וחזרנו ורבנו וניתקנו וקללנו ושנאנו וסלחנו וכל כך הרבה אהבנו