קשר מדהים..

צומיש

New member
קשר מדהים..

קשר מדהים שנגמר בצורה הכי מדהימה באמת, כל כך נהנתי איתו כמו שלא חשבתי שאהנה התלבטתי רבות לעשות או לא לעשות להיפגש או לא להיפגש להכין מתנה ומה או לא להכין. כל כך התלבטתי ועברנו כל כך הרבה באמת נפרדנו וחזרנו ורבנו וניתקנו וקללנו ושנאנו וסלחנו וכל כך הרבה אהבנו
היה לי קשה אין מילה על התקופה האחרונה אתה טוען שאני צריכה להאמין באהבה אבל מבחינתי זו סתם עוד מילה כי אצלינו היא לא נצחה ואמרת שתם שלב א' ושאולי יהיה שלב ב' אני מקווה כל כך שיהיה כי אתה בנאדם כזה מקסים ומדהים כל הסופשבוע הזה ראיתי רק עוד ועוד עד כמה אני מבינה שאתה שבור וגם מפורק ולא יכולה להמשיך לחכות אמרנו שנמשיך והבטחת שתרצה תחזור ותלחם אז מה נשאר לי לעשות פשוט להמשיך לצפות לטוב.. איך אמרת איתך ובלעדייך <בתקווה שאיתך> הפרידה עצה כל כך כאבה ראיתי איך לך זלגה דמעה באמת שניסיתי שלא יהיה דרמה אבל קשה לחשוב שזהו נגמר לתמיד אין יותר בייבי ולוש אלא כל אחד לבד. קשה מנשוא באמת בכל צורה אבל אמרנו שאם זה יקרה זה יקרה בגדול אפילו הבטחת שתשתדל לחזור אבל אני לא מחכה שתרצה תחזור ואם לא תדע שהיית החבר הכי נפלא!!! אוהבת אותך עד קץ... <בתקווה שהכל יחזור ובענק שלך בייבי

אם שניכם מאמינים ורוצים

למה שלא תלכו לייעוץ זוגי ותנסו להתמודד? זה רק רעיון, כמובן.

צומיש

New member
כי כרגע

לא ממש שנינו רוצים.. הוא לא מסוגל להיות בזוגיות כרגע.. ואני פשוט לא כופה עליו.. שירצה אמרתי יחזור.. וילחם! יש הרבה מעבר לרצון יש פה ההרבה מהמורות בדרך וייעוץ זוגי זה לא מהש יפתור אלא אולי ייעוץ משפחתי
בינתיים אני חיה בשלום עם עצמי.. ומנסה להתגבר

צומיש-

כמה כאב, כמה עצב בכל מה שאת כותבת פה ובבלוג שלך (יצא לי להיכנס אליו אתמול במהלך בייביסיטר) ואני חושבת לעצמי שאני פשוט לא מצליחה להבין למה אתם לא ביחד אם את חושבת שהוא אוהב אותך כמו שאת אוהבת אותו. תשאלי את עצמך למה אתם לא ביחד, למה זה הולך כל כך קשה? ואולי התשובות יעזרו לך קצת להתגבר, להתקדם הלאה- לאו דווקא לבחור אחר, אלא בחייך- להפסיק לחשוב עליו כל רגע.

צומיש

New member
תודה מותק

שאלתי ועניתי וכרגע זה לא הזמן... וכן הבלוג לא מתעדכן אלא יומן פרטי שלי

אם אלו התשובות שענית לעצמך ולי

שחררי אותו ואת עצמך. תני לעצמך להתגבר ותמשיכי הלאה. המון בהצלחה וחג שמח. רועי.

צומיש

New member
אמרת יפה...

על רב.. מספיק לחיות בפנטזיות.. לפעמיים אהבה זה לא מספיק...

נשמע כמו תירוץ

אני חושב שאם שניכם הייתם אוהבים עד אין קץ אז האהבה הייתה מחזיקה את הקשר. אבל כאשר את לא מאמינה באהבה אמיתית והוא לא מסוגל להיות בזוגיות אז אין מה שיחזיק את הקשר ביניכם ולכן אתם לא מסוגלים להיות אחד עם השני.

צומיש

New member
טוב..

כל אדח מבים אחרת אני לא מאמינה באהבה מתוך כל זה שאנחנו לא יחד למרות האהבה הגדולה שלנו... והוא לא מסוגל לזוגיות כי נפגע מהזוגיות.. זה משבר שכל אחד צריך לעבור לבד.. וממש לא תירוץ...

shani4u2

New member
אני חייבת לומר...

שממש התחברתי למה שכתבת, ריגשת אותי ממש כי זה מה שאני בדיוק מרגישה כרגע....

shani4u2

New member
הסיפור שלנו

קצת שונה את מוזמנת לקרוא למעלה..אבל התחברתי לשיר כי כתבת דברים שעברו עליו כמו: היה באמת קשר מדהים ומיוחד איתו, היו לנו מריבות וחזרנו גם כן אחרי כמה שעות שהבנו שאנחנו לא יכולים אחד בלי השני,והוא גם אמר לי שיחזור באחד הימים כי אנחנו מהגורל, באחד הימים כבר ניהיה יחד אבל מה לא מסתדרים עכשיו?!בקיצור התחברתי לשיר נגע לי בלב...אם בא לך תקראי את הסיפור שליי

צומיש

New member
קראתי

והגבתי.. לפעמים כמה שעצוב לומר.. צריך לעבור מכשולים לבד והתבגר לבד כדי להיות מוכנים לקשר שוב אותו אחד.. או לקשר אחר ולבוא בצורה בוגרת, ברורה ונקייה יותר זו הגישה שלי ולקח לי הרבה זמן לסגל אותה...

למעלה