קשר לאחר לידה

היי סי יו ../images/Emo15.gif

נראה לך שרק אני קמה אליו?? יש תורניות. וכן בתור אישה עובדת בבית ומחוצה לו עם 3 ילדים, מותר לי לדעת, כבר לפנות בוקר, שהיום אהיה עיפה מתמיד. אין קשר לראש ותודה לאל גם לא צריכה להמציא סיבות. ברוך השם !! יש לי ילדה חיילת, נראה לך שאני מדירה שינה מעיני בגללה?? ממש לא! ההתעסקות הולכת ופוחתת עם השנים בכל הקשור לשעות שינה !! יש לך ילדים??

beraleberale

New member
ולאחר כל ההשמצות...

עדיין אף אחד לא ענה ולא ענתה האם חיי המין יחזרו בכלל למה שהיו לפני הלידה???? עד סוף החודש התשיעי היו לי חיי מין סוערים, ואתם לא עונים לי ,האם הם יחזרו? מתי זה אמור לקרות? ומכל הבחורות המשמיצות אף אחת לא כתבה מתי חזר לה החשק? האם יש למה לצפות??

seeyou

New member
האם חיי המין יחזרו ?../images/Emo6.gif

שום דבר לא חוזר למצב ההתחלתי! יחסי מין בגיל הנעורים או לפני הנשואים אחרי הנשואים אחרי הלידה אחרי גיל 30 ....לא דומים אחד לשני!!!!!! יוסי

אומברה

New member
טבע הדברים הוא ההשתנות

כיוון שלא ניתן להחזיר את הזמן לאחור, אז אל תצפה לחזור למצב הקודם, אין דבר כזה... חיי המין כן עשויים להיות אפילו טובים יותר בתקופות שונות בחייכם, אבל זה עניין דינמי ומשתנה כל הזמן... ועכשיו להמלצה המעשית - ראשית נקודת המוצא שלך, הוא לא לכעוס עליה ולשפוט אותה אלא להבין ולהתנהג בפיוס שהדברים יבואו ממקום של אהבה (הגישה חשובה) מתח הוא מצב בריא מאוד למערכת יחסית, קרי, התסכול שלך מניע אותך למצוא פתרון והמתח עליו אני מנסה לדבר הוא לדעת לעטוף וללטף וגם לדעת להתרחק, הכוונה שמצד אחד תתנהג בחום כלפיה כדי ליצור את האינטימיות הנחוצה כדי לעורר אותה פיזית ומצד שני להתרחק ממנה במיוחד כשהיא דוחה אותך, המרחק ממנה יגרום לה להרגיש שאתה לא ברור מאליו ואז יווצר מצב של תסכול אצלה ויעורר אצלה רצון לאזן את המצב מה שיתכן ויביא לרצון שלה להתקרב ... אגב, לחץ עשוי להביא בדיוק לתוצאה ההפוכה, לכן להתרחק הוא לחץ מסוים בריא, אבל אל תתרחק בליבך, בלי כעס. אני אישית לא ממליצה "לבגוד" ובוודאי לא בשלב כל כך מוקדם של חיי הזוגיות שלכם. באופן כללי, מי שבוחר לחיות במוסד הנישואין צריך לדעת שיש מחיר. אלה החיים שלך... אתה יכול ללמוד לחיות בתוך המגבלות בתבונה. אם תאמץ את הגישה ותבין את תפקידו של המתח הבריא, יתכן ויהיה לך טוב יותר על הנשמה. שמור על חיוך, תעסיק את עצמך גם באמבטיה... ותאהב אותה אך לא יתר על המידה :) אני פה.

ברלה ../images/Emo15.gif

אין תשובה חד משמעית לזה, זה לא מדע מדויק. מאוד אינדיבידואלי לכל אישה. כל אחת והזמן שלה. אבל זה חוזר, אל תדאגי.

אילת27

New member
מזל טוב להולדת הבן

אם אשתך עברה לידה קשה והיו לה תפרים אז אין סכוי כרגע לחיי מין מפני שקיים פחד מסוים שהמקום של התפרים יקרע ושזה יכאב תן לה זמן ז ה יבוא לבד ובקשר לבגידה מה אתה בסדר? קח סבון ותשפשף

רונתי

New member
מחזקת את אילת ומוסיפה

לידתי הראשונה הייתה ללא תפרים וללא קרעים ובכל זאת, המקום עבר טראומה והתרחבות ואחר כך היה לי קצת קשה לחשוב על הנאה שם, הפעם הראשונה היתה מלווה בהמון חששות ןאני חושבת שבהתחלה לא נהניתי, אבל כששמתי לב שזה בעצם לא כואב כמו שחשבתי, הרשיתי לעצמי לחזור לעצמי ולהסחף בהנאה. עוד עניין שהועלה כאן וגם לדעתי היה קשור- לאחר הלידה יחסי מין מתקשרים עם לידה ולכן יש מחסום פסיכולוגי בתת הכרה. עצתי אליך- פנק אותה, תן לה להרגיש אישה ולא רק אמא ואני בטוחה שאם הכל היה טוב לפני, הכל יחזור להיות טוב בקרוב.

נוGה

New member
עשיתי משאל, מי בעד,,,,

ריבוי נשים, כלומר להינשא ליותר מאישה אחת. שתי נשים היו פותרות לך את הבעיה. תתיחס למשאל שלי על,"מי בעד ביגמיה" (ריבוי נשים,)

אילת27

New member
לנוגה

ומה עם ריבוי גברים?................... למה יש רק ריבוי נשים ולא ריבוי גברים כנראה מישהמציאאת הבוגמיה הוא גבר שוביניסט שחושב רק על הגברים כאילו הם היחידים שצריכים להנות ומה לעזעזל איתנו הנשים מה אנחנו לא רוצות להנות

נוGה

New member
ריבוי גברים? אילת

לא תיתכן, הגברים ביסוד הבריאה שלהם מאד מאד רכושנים. ראי מה קורה לנשים שדורשות להתגרש,ויותר מזה,לנשים שכבר גרושות, האקסים שלהם עדיין רודפים אותם, יש נם רציחות של נשים על רקע קינאה.קינאה וקינאה, לאור הנתון הזה,את יכולה לדמין לך אישה נשואה לכמה גברים? יהיו רציחות המוניות. נשים הרבה פחות רכושניות והם מסוגלות לחלוק את הגבר שלהם עם עוד שותפה ואפילו יותר, ודבר נוסף,בפורום הזה ציין מישהו ,שאישתו לאחר הלידה לא מעוניית לקיים יחסים, כרגע אני לא מנתחת את הסיבות שמניעות אותה לסרב,כי דובר רבות על כך,בואי לרגע ניסתכל בעיניים של הגבר,תישמעי,קשה להם מאד מאד להתאפק מינית (אני לא מדברת על גברים שיצר המין שלהם בתחום הסביר,אלא על גברים עת תאבון מיני גדול) מה יעשה גבר כזה ביד ?כמה זמן? הוא רוצה אישה, ואישתו מסרבת לתת לו להיתרוקן אצל אחרת. מה יעשה,הוא בבעיה.אם היו לו שתי נשים,מצב של בגידה לא היה שייך,אלא הכל בתוך המשפחה,ותאמיני לי, שפחות גירושים היו, והרבה עוגמת נפש היתה נימנעת מהילדים שהם החלק החשוב ביותר בבניית הפסיפס המישפחתי. בידידות

seeyou

New member
אילת צודקת!-../images/Emo6.gif

יותר ויותר מתחילים להבין שגבר אחד לא יכול לספק את הצרכים הטבעי של האישה-או כפי שהיא רוצה...מרגישה לא נכנס לפרטים "טכנים" אבל אישה יכולה להרגיש "אישה" רק אחרי זמן ממושך יותר מגבר, וממה שגבר ממוצע מסוגל....פי כמה גבר ממוצע במסגרת נשואים אין מה לעשות-זה "פגם" בייצור שלנו-של הגברים "היצרן" לא חשב שגורם האורגזמה זה כול כך חשוב לאנושות! ראיתי סרט לא מזמן על קיום שבט קטן בטיבט בו אין לגבר מעמד של "אבא"! לאישה יש זכות לשכב עם כמה גברים שהיא רוצה,ללדת,לגדל את הילדים לבד. תפקידו של הגבר מסתיים בתפקיד ביולוגי. יוסי

נוGה

New member
אילת,,,,,,,,

מעניין, מי מפרנס את הילדים, מי עוזר לה לגדל ולחנך,והאם היא חיה לבד עם כל הילדים שלה.

אילת27

New member
נוגה חמודה

כיום אשה יכולה לעמוד על הרגליים בזכות עצמה עם גבר או בלי גבר

אילת27

New member
לא מבסכימה איתך

ישנן נשים שגם הן רכושניות ולא מוכנות לחלוק את בן הזוג שלהן עם אף בחורה אחרת כמו שיש גברים שכמו שציינת לא מוכנים להתחלק באישה שלהם עם אף גבר אחר נוגבה חמודה בעזרת השם גם את תעברי לידה ואז נדבר איתך על קיום יחסי מין לאחר הלידה לא כל הגברים יש דווקא גברים שכן מוכנים להתאפק מינית ( כן גברים עם תאבון גדול למין גם יכולים לשלוט על ה... שלהם) ואני לא בטוחה בקשר לעוגמת נפש לילדים

אילת27

New member
לא מסכימה עם נוגה

איתך סי יו אני מסכימה מאוד והנה נוג'לה עוד נקודה שלא ציינתי וסי יו צייין

למעלה