קשר לאחר לידה

beraleberale

New member
קשר לאחר לידה

שאלה? נולד לי בן מקסים לפני חודשיים. אבל מאז מתו לי חיי המין... אני רק בן 32 האם צריך להשלים עם זה? אישתי אומרת שהיא לא מרגישה צורך במין יותר. מצד שני היא מפחדת שאבגוד בה, וזה גם מה שיקרה עם המצב ימשך. מה דעתכם?

little baker

New member
מזל טוב להולדת הבן../images/Emo95.gif

הסר דאגה מלבך. זוהי תופעה ידועה. אנרגיות האשה והמערכות ההורמונליות בשלב זה מופנה לתינוק, זוהי גם מערכת "התגוננות" מפני הריון נוסף. אל תשכח שיש גם שינויים גופניים והיא פוחדת שהיא לא יפה בעיניך חוסר שעות השינה מאד מקשה, יתכן שיש לה חששות מיחסים לאחר טראומת הלידה (גם אם היתה קלה) . אני לא יודעת אם אשתך מניקה, אבל אם כן אז החזה כרגע "שייך" לתינוק. כאם לארבעה, דע לך כי אשתך זקוקה לך כעת יותר מתמיד. היה לצידה, חבק אותה, החמא לה, תנסו לעשות מה שעשיתם בעבר, טיולים קצרים, תצאו לבית קפה ( אם אפשר לבד). אל תתרחק. תסתגלו למשפחה החדשה שאתם, ולאט לאט הדברים יחזרו לקדמותם. בהצלחה רבה.

נוGה

New member
אני ארשה לעצמי לענות,סליחה,,,

מהמבוגרים,אנחנו לא טפשים ויש לנו אי אילו תובנות. הבנתי,שאישתך חוותה לידה לאחרונה,ואישה אחרי לידה משנה סטטוס, היא צאיכה להתרגל לשינוי שחל בה,ואח"כ להתפנות למערכת הייחסים ביניכם.העובדה ,שהיא פוחדת שתיבגוד בו,מראה שהיא אוהבת אותך, רק שכרגע היא מוטרדת.אמא שלי סיפרה לי (אני בכורה) שהיא רצתה מיד להרות לאחר הנישואים, ולאחר חצי שנה,היא גילתה שהיא בהריון,היא נורא ניבהלה ורצתה להפיל, (טוב שהפחד הזה נימשך יום או יומיים כי אחרת לא הייתי פ'ה.) היא הסבירה לי ,שברגע שהיא גילתה שהיא בהריון,היא ידעה שתהיה לה אחריות נורא גדולה לגדל את הילד,והיא רצתה להיות האמא הטובה בעולם. והיא פחדה שהיא לא תצליח בתפקיד.(נכון,אמא שלי מדהימה וכמובן אבא שלי) כל אישה והשינויים שלה, לפעמים,הן בעצמן לא יודעות להגדיר מה עובר עליהן,או אפילו לא מבינות מה קורא איתן , אז,עצתי לך, תהיה סבלני כלפיה,תפנק אותה,ולך לאט לאט בקצב שלה.ואני מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום.

גפן 33

New member
זה ידוע שאחרי לידה החשק המיני יורד

ובסה"כ עברו רק חודשיים??? האם חשבת לרגע על הכאבים שאשתך סובלת מהם? על ההורמונים שמשתוללים אצלה בגוף? או שרק "שמוליק" חושב??? (מצטטת אותך: "זה מה שיקרה עם המצב ימשך...", - זה מה שיניע אותך לבגוד?? ומחר יכאב לה הראש ואז זאת תהיה הסיבה נכון???) איך, איך שאתם מוותרים לעצמכם !!! לא מגיע לך להיות בן-זוג - זאת דעתי!!!

beraleberale

New member
איזה שמוליק?

לאישתי אין כאבים היא עברה לידה טבעית בלי חתכים ותפרים ועברו חדשיים+ מאז . פשוט מאוד עבר לה החשק . ואני לא יכול לתאר את עצמי החל מגיל32 בלי יחסי מין. זה אני ואלו החיים שלי ושל רוב הגברים... ואם כבר עברת לתרוצים של כאב ראש אז אני רק יכול לרחם על בעלך.. סליחה מראש..

גפן 33

New member
ה"שמוליק" איתו בד"כ הגברים חושבים..

אם היית קורא קצת אחורה - אני כרגע פרודה, בגלל ש"בן-זוגי" חושב רק על עצמו... (אין לי כוח לפרט כאן - אז תקרא). אין לי צורך בתירוצים - ומעולם לא היה לי - כשלא בא לי אני אומרת שלא בא לי וזהו. אני לא חייבת לאף אחד שום דבר!!! מרגיז אותי שאתה ישר נתת לעצמך פיתרון של "מהצד" - וזה שלא חתכו ואין תפרים - לא אומר שאין לה כאבים!! כמו שאמרתי - גם ההורמונים עושים את שלהם..., העייפות... ועוד ועוד... אולי היא בכלל סובלת מדכאון של אחרי הלידה?!? שאלה לי אליך "ברלה": מה אתה עשית כדי שיהיה לה חשק/כוח/רצון? ברל'ה ברל'ה צא החוצה..., התייעץ עם חברים קרובים / יועצים..., תגלוש קצת לאתרים... ( כמו LEIDA.CO.IL, אתר "הורים" ועוד...), תקרא קצת - ואז אולי אולי תבין... בהצלחה!!!

AFTER SHOCK

New member
תתחשב, תבין ותתמוך../images/Emo91.gif

ואז החשק יחזור, עליך להבין את הקושי, חוסר השינה, הסתגלות לתינוק החדש, הטיפול האין סופי בילד. אני ילדתי לפני חצי שנה וגם לי לקח זמן לחזור לתפקוד הרגיל אך בעלי תמך בי וכך החשק חזר. בתקופה בה הוא כעס ולא הבין התרחקתי עוד יותר, לכן תתמוך ותראה לה את אהבתך לה היא זקוקה יותר מכל.

israelsze1

New member
כמה מספרים מהצד להרגעת

החשק לא ייחשבו לבגידה ולא יפגעו בזוגיות... זו דעתי..

נוGה

New member
הפוך על הפוך.חחחח../images/Emo151.gif

אתה מתאר מצב,שנורא היצחיק אותי,שמעתתי אומרים,שישנם גברים שסתם בוגדים לא מאהבה לאותה אישה,ובגלל שהם נאלצו להתאפק הרבה זמן מכל מיני סיבות האשכים שלהם הפכו לקוטג',ומצב כזה ניראה לי,כמו כלב שרק מנער את הזנב שלו.מה קורה לכם הגברים?

מי שתקף עליו ייצרו

ילבש שחורים וילך לעיר זרה... אבל, זוהי תופעה ידועה, חולפת, ומעצבנת. סבלנות, סבלנות, אמבטיות קרות...

noosi

New member
am i wrong, or do you realy think

just about yourself ? or should i ask, do you think directly out of your penis and not from your heart? it has been two month since your wife went through something you did not. instead of thinking about cheating on her, did you take the the time to talk with her, see how she feels, how her body treating her, if she is tired, matbe she is not comfortable at the moment with her self, maybe she need a hug and effection from you, or a good word. instead, of having a bit of confidence from you, she fears that you will go with other woman... i realy can't belive it, and i feel bad for her, that this is what she is getting from you. two month does not mean sexless life forever, but it does show what kind of husband you are.

יש כתבה שלמה בנושא../images/Emo15.gif

בירחון הורים וילדים, תקרא. כאמא ( גם לתינוק בן שנה + 3 חודשים) אני יכולה לומר לך ששלושה חודשים בכלל לא תפקדנו מחוסר שינה, דימומים אחרי לידה, כאבים של טחורים אחרי לידה, בית שצריך להמשיך להתנהל (כביסות,נקיונות, בישול ועוד) לי בעיקר לא היה כ ו ח או חשק לסקס. SO , זורקים זוגיות שלמה בגלל זה. את הלידה עוברת בעיקר האישה!!! הגבר הוא מלווה חשוב מאוד, אך עדיין מלווה. איך אתה יכול להיות כזה אגואיסט???????????? עומד לך?? יש פתרון ידני, זמני!!

דרך אגב ../images/Emo15.gif

שים לה לשעה !! הפשוש רצה מוצץ. ההתעסקות העירה אותי לגמרי. אז הבעל ישן, הפשוש ישן ואני ערה מ 4:30 . אז איזה אישה אני אהיה היום/מחר, עירנית ולבבית או עייפה וישנונית? אז סקס לא יהיה היום. יא.. חבל...

י רדן

New member
קוראת אותכם ומאוד מזדהה

אמנם רחוקה מאוד מהלידות כבר בנותי כבר בוגרות אך זוכרת היטב את התקופה הזו, של אחרי הלידות, את ביתי הבכורה ילדתי מיד בצמוד לנישואיי(שנה אחרי) והייתי באופוריה הרגשתי נפלא לידה קלה, בזמן, הכל עבר בשלום. לאחר כ3 וחצי שנים ילדתי את השניה (כן היום כבר בת 18 )אך היא נולדה בתחילת חודש שמיני עברתי תקופה מאוד קשה אחרי לידתה, כפי שאתן מתארות ההורמונים, השוק של הלידה המוקדמת היא נולדה פג אז נשארה בבית חולים בבית עוד ילדה שצריכה אותי הנסיעות לבית חולים שאיבת החלב החזה שמתפוצץ חבר'ה למי בכלל יש חשק למשהו, צריכים להיות סבלניים, לתמוך, לעזור ולפרגן. לא יתכן שאנחנו עוברות את הכאבים, את ההנקות, את הקימות בלילה ולאחר מכן יהיה לנו חשק לתפקד במין זה לא הכל בחיים.

seeyou

New member
צריכים להיות סבלניים-../images/Emo140.gif

לתמוך, לעזור, לפרגן,....עד כאן מסכים ....לא יתכן שאנחנו עוברות את הכאבים, את ההנקות, את הקימות בלילה .......................גם אלו עובדות של טבע הדברים... ......ולאחר מכן יהיה לנו חשק לתפקד במין .....כאן המצב משתנה מזוג אחד לשני... אתם מדברים על "חשק" או על "לתפקד במין"? זה לא אותו דבר כאשר יש "כימיה" בינו לבינה יש מספיק דרכים להבנות בצרכים של כול אחד. אפשר לדלג על כמה "תרגילים" אני חושב שאין חיים זוגיים טובים ללא יחסי מין סדירים וצריכים הרבה להתפשר בזוגיות הרבה פעמים עושים דברים גם ללא "חשק"... אני חושב שנשים עם הרבה שנות נשואים יסכימו איתי. ~LOVE IS~ LOVE IS BEING HAPPY FOR THE OTHER PERSON WHEN THEY ARE HAPPY... BEING SAD FOR THE OTHER PERSON WHEN THEY ARE SAD... BEING TOGETHER IN GOOD TIMES... AND BEING TOGETHER IN BAD TIMES... LOVE IS THE SOURCE OF STRENGTH... LOVE IS BEING HONEST WITH YOURSELF AT ALL TIMES.. TELLING, LISTENING, RESPECTING THE TRUTH AND NEVER PRETENDING... LOVE IS THE SOURCE OF REALITY... LOVE IS AN UNDERSTANDING THAT IS SO COMPLETE THAT YOU FEEL AS IF YOU ARE A PART OF THE OTHER PERSON. ACCEPTING THE OTHER PERSON JUST THE WAY THEY ARE AND NOT TRYING TO CHANGE THEM TO BE SOMETHING ELSE... יוסי

seeyou

New member
אז סקס לא יהיה היום.?../images/Emo12.gif

כבר בשעה 4:30 החלטת שלא יהיה סקס? ערנית ולבבית או עייפה וישנונית הם לפעמים מתחילים "בראש" אם כך את מתכננן את המשך החיים קחי בחשבון שהפשוש רצה מוצץ שהוא קטן אבל "ההתעסקות" המחשבתית מסביבו ימשיך עד סוף החיים! תמיד יהיו סיבות ואם לא בטח תוכלי להמציא אותם יוסי

למעלה