קשר המסגדים 6

אור ירח

New member
קשר המסגדים 6

שישה ערבים ישראלים, שנעצרו על ידי כוחות הביטחון שלנו, חשודים בפעילות חבלנית עויינת.

אור ירח

New member
מספר הבהרות

עם כל השקפותי היוניות יחסית באשר לפיתרון הסיכסוך הישראלי פלשתיני, אני רואה בחומרה יתרה את מעורבותם ההולכת וגוברת של ערביי ישראל בפעילות החבלנית נגד ישראל. על ערביי ישראל להבין שבפעילותם החתרנית נגד המדינה הם בעצם כורתים את הענף עליו הם יושבים. המגמה הבדלנית המדאיגה הזאת בקרב ערביי ישראל מביאה יונים פוליטיים כמוני למסקנה שיש להגביל במידה מסויימת את זכויותיהם האזרחיות. בתור מי שהיה עד לפני מספר שנים סטודנט באוניברסיטה, אני יכול להעיד שיצא לי לעמוד מקרוב על מעורבותם הפוליטית הערה של ערביי ישראל למען אויבנו. ביום האדמה האחרון שלהם צפיתי בהפגנה של סטודנטים ערביים ברחבת הדשא של האוניברסיטה, אשר במהלכה הונפו דגלי אש"ף והונפו כרזות בערבית שקראו לזכות השיבה (ח´אק אל ר´אד). אני חייב להודות שבעקבות אותה הפגנה לרגע הבזיק רעיון במוחי בדבר הצורך להנהיג מדיניות של נומרוס קלאוזוס (מכסות קבלה) באשר לקבלתם של ערביי ישראל לאוניברסיטאות שלנו. אני חושב שהגיע הזמן שערביי ישראל יחליטו פעם אחת ולתמיד למי נאמנותם האזרחית נתונה, למדינת ישראל או לפלשתין.

גלי 1

New member
לא מדובר בבעיה מדינית

הבעיה ביננו לבין הערבים אינה מדינית היא בעיה דתית. אנחנו עם קשה עורף וקשה לנו להרגיע אגו שהתנפח בעקבות קום המדינה. אבל זה יקרה שנבין כולנו שיש דבר אחד שמלכד אותנו בארץ הזאת. בדיוק כמו שיש דבר אחד שמלכד את העולם הערבי. בין אם הם אזרחי המדינה או המבקשים מדינה (פליסטינאית) או חיים במדינות ערביות. בפשטות גמורה אומר לך שאין פלא שערביי ישראל הולכים עם ליבם ואמונתם. הטיפשים הם אנחנו שיושבים ומתפלאים. להם יש אמונה אמיתית חזקה שמאחדת אותם - האיסלם. לנו... טיפשים קשה עורף שכמותינו. חושבים שנוכל לשנות... שהדברים בידיינו.

גלי 1

New member
ראובן10 הביקורת שלך נבצרת מבינתי

מה אמורה להביע ההשוואה ביני לבין קולומבוס?

אבו-דני

New member
אני מבקש מהנהלת הפורומים לעצור

-- בעד המתחזה שמכפיש את שמו הנאור של אור ירח

אור ירח

New member
אין פה שום מתחזה לאור ירח

אני עומד מאחורי כל דבריי שנאמרו תחת הכותרת "מספר הבהרות". גם בעבר הבעתי את עמדותי בסדרת ההודעות שלי "קשר המסגדים" בהם מתחתי ביקורת חריפה ביותר על תמיכתם של ציבורים מסויימים מקרב ערביי ישראל בארגוני הטרור. ההודעה הראשונה שלי בסדרה זו עסקה בתביעתם של אותם ציבורים מערביי ישראל על אדמות בעפולה ובעין הוד בהם היו מסגדים עתיקים, ששודרה בתוכנית הטלויזיה "חשיפה" שבערוץ הראשון. השאיפה שלי למציאת פיתרון מדיני בסיכסוך הישראלי פלשתיני משמעה אינה, בשום פנים ואופן, מתן לגיטימציה לחתרנות פוליטית נגד המדינה מצד ציבורים מסויימים בקרב המיעוט הערבי. דווקא הנכונות שלי לפשרות טריטוריאליות מכאיבות ביותר מחדדת אצלי ביתר שאת את תביעתי מערביי ישראל לנהוג בנאמנות מוחלטת למדינת ישראל בתוך גבולות מדינת הלאום שלנו. אני מאמין באמת ובתמים שמי שמזדהה עם האויב - למשל, פגישתם של ח"כים ערביים עם מנהיגי החיזבאללה ותמיכתם "במאבקם הצודק" של מחבלי החיזבללה בכוחות צה"ל - אין מקומו במדינת הלאום שלנו. חד וחלק. ושוב פעם, אין זה סותר את דרישתי למציאת פיתרון מדיני אשר ישים קץ לסיכסוך הדמים המתמשך בינינו לבין הפלשתינים. חוץ מזה, כדי לך לדעת שהפורום הזה בנוי כך שהתחזות של גולש לבעל כינוי מסויים אינה אפשרית באופן טכני. רק כרגע עשיתי "ניסוי כלים" וניסיתי להשתמש בכינוי שלך "אבו-דני" ונתקלתי בהודעה הבאה שנכתבה באותיות אדומות: " שם המשתמש שבחרת כבר שייך למישהו, אנא בחר שם אחר, תודה" כך שאין לך מה לחשוש שמישהו התחזה בשמי.

אבו-דני

New member
בישיבת סודית בבית חולים ידוע

-- הודיעו החולים שאור ירח מושעה מהמחנה קבוע יען כי ערק למחנה הנורמליים שהגיונם אינו נגוע ברחמים על האוייב שמרצח בם ובהגנתם אינם שואלים מדוע

רלוונטי

New member
והם קוראים לך שמאל......

אף פעם לא עמדה בפניהם האפשרות לבחור נאמנות...היא גם לא תעמוד בעתיד...החיים דפקו אותם משני הכיוונים....לתמיד...הניצול הציני שלנו של מצבם המיוחד הוא זה שיוצר הזדהות אם האויב. (ביחוד בקרב הצעירים) כשכנסת ישראל מעבירה חוק אנטי דמוקרטי הפוסל למעשה את כוחה הפוליטי של המיעותים , מה הם אמורים להבין מזאת? מיום הקמת המדינה ועד היום לא נולד ישוב ערבי אחד, מה זה אמור לשדר? שותפות? ביחד? אוכלוסית המיעותים במדינת ישראל מוזנחת, במקרה הטוב ומופקרת ברע. איפה שאתה לא משקיע נכנס אחר (תבחר מרשימה ארוכה) ושוטף להם את המוח.זה לא קשה במיוחד... מכוון שביום יום אנו חברה גזענית ומתנשאת, חומר לשטאיפת מוח אנו מספקים בסטונאות....מה אתה חושב שיקרה אם תגביל את זכותם..הנאמנות תגדל.? מאיפה נכנס לך לראש שיש לנו כאלו זכויות? שלא לדבר על כוחות.

למעלה