אין פה שום מתחזה לאור ירח
אני עומד מאחורי כל דבריי שנאמרו תחת הכותרת "מספר הבהרות". גם בעבר הבעתי את עמדותי בסדרת ההודעות שלי "קשר המסגדים" בהם מתחתי ביקורת חריפה ביותר על תמיכתם של ציבורים מסויימים מקרב ערביי ישראל בארגוני הטרור. ההודעה הראשונה שלי בסדרה זו עסקה בתביעתם של אותם ציבורים מערביי ישראל על אדמות בעפולה ובעין הוד בהם היו מסגדים עתיקים, ששודרה בתוכנית הטלויזיה "חשיפה" שבערוץ הראשון. השאיפה שלי למציאת פיתרון מדיני בסיכסוך הישראלי פלשתיני משמעה אינה, בשום פנים ואופן, מתן לגיטימציה לחתרנות פוליטית נגד המדינה מצד ציבורים מסויימים בקרב המיעוט הערבי. דווקא הנכונות שלי לפשרות טריטוריאליות מכאיבות ביותר מחדדת אצלי ביתר שאת את תביעתי מערביי ישראל לנהוג בנאמנות מוחלטת למדינת ישראל בתוך גבולות מדינת הלאום שלנו. אני מאמין באמת ובתמים שמי שמזדהה עם האויב - למשל, פגישתם של ח"כים ערביים עם מנהיגי החיזבאללה ותמיכתם "במאבקם הצודק" של מחבלי החיזבללה בכוחות צה"ל - אין מקומו במדינת הלאום שלנו. חד וחלק. ושוב פעם, אין זה סותר את דרישתי למציאת פיתרון מדיני אשר ישים קץ לסיכסוך הדמים המתמשך בינינו לבין הפלשתינים. חוץ מזה, כדי לך לדעת שהפורום הזה בנוי כך שהתחזות של גולש לבעל כינוי מסויים אינה אפשרית באופן טכני. רק כרגע עשיתי "ניסוי כלים" וניסיתי להשתמש בכינוי שלך "אבו-דני" ונתקלתי בהודעה הבאה שנכתבה באותיות אדומות: " שם המשתמש שבחרת כבר שייך למישהו, אנא בחר שם אחר, תודה" כך שאין לך מה לחשוש שמישהו התחזה בשמי.