קשרים קודמים.

חחחחחחח גדול

נראה לי אם הבחורים שאני ניפגשת איתם היו יודעים מה עובר לי בראש ואיזה מסקנות אני מגיעה הם לא היו מנסים למצוא חן כבר מההתחלה מזל שהמחשבות זה דבר אישי

שםאנילא

New member
תקשיבי...אני רציני...תמיד תמצאי באגים

אין מושלמות...צריך להתאים לפני שאת מגיעה לגיל "מתקדם" כי אז הבאגים יהיו יותר רציניים... הכי טוב כנסי ללופ אין סופי...עד הקבר... אל תתכנני...כי הכל משמים...יום יבוא בע"ה ותצחקי על הפגישות האלו...

שםאנילא

New member
זה נקרא אמונה...וכשאת מתחילה לחשוב (טבעי)

אז את מפריעה להקב"ה לעזור לך... את צריכה לבוא נקיה לפגישה ולזרום את לא מתכוונת לקנות ולצאת עם רובוט אז אל תעשי חישובים כאלו... תראי אם הוא מתאים לך חיצונית פנימית אם הוא אחד שעוזר בזמן שאת צריכה אם יש לו דמות אבהית סמכותית לחינוך וכדומה...

פעם ראשונה שאתה צודק......

כבר מזמן חשבתי לעצמי שאני חייבת ללכת לאיזה הרצאה בנושא אמונה........אני מאוד מסדרת לעצמי את החיים.......בונה לעצמי בראש מודל לבן זוג והכל לא קורה.......

שםאנילא

New member
את מתכוונת פעם ראשונה שאת מבינה...../images/Emo8.gif

בכל מקרה מודל כלשהוא ניתן להשיג בסופר פארם יש גם דוגמיות... תגידי מה יהיה איתך? את מצפה לסופרמן??? תחשבי איך את רוצה את בעלך וזהו תעשי רשימה מה שחשוב לך וזהו נקי את ראשך...בראד פיט לא מגיע אף פעם לפגישה עיוורת כך שאין לך למה לצפות בהצלחה

אתה לא מבין אותייייייייייייייייייייייי ../images/Emo3.gif

אני יותר בעניין של גוני דפ........חח שני הבחורים האחרונים שניפגשתי איתם היו חנונים ברמות שנראה לי שהם אפילו לא יודעים מי זה גוני דפ........

מבטיחה לך עם חתימה שגם אם אתה כגבר ההית

ניפגש איתם ההית מוריד.........בוודאות

שםאנילא

New member
אגיד לך משהו אחר..אם הייתי נפגש איתם ו

ורואה שהם רגישים ובוכים הייתי יוצא איתן לפגישה שנייה

אחד מהם היה בסגנון שיבכה כל שניה

וזה כבר לא גברי זה מטופש.......אתה פשוט לא הבנת אותי..........

שםאנילא

New member
הקיצר, את רוצה מישהו עם מעה"פ ידידותית

למשתמש עם אופציה לשדרוג בחינם הריני להזהירך שמערכות כאלו נתקעות

שםאנילא

New member
למה להחריב קשר טוב?? הלא עד עכשיו הכל היה

טוב בינכם... אז למה לספר??? מותחים קו בחופה ומחילים מחדש... מכאן האדם נמדד...

למעלה