קשרים קודמים.

קשרים קודמים.

תהיו כנים לרגע, מישהו ממכם מתכונן לספר לבן זוג לעתיד שלו על הקשרים הקודמים שלו/ה?! מה אתם מתכוננים לעשות בעניין? ולדעתכם, זה לא עוול לא לספר, במיוחד אם הגעתם רחוק עם החבר/ה? ויש כאלה שיחשבו על הקודם גם כשיש משהו חדש, לא? תמיד עושים השוואות.. קיצור, מה דעתכם בכל העניין הזה?

יש לי בעיה

שאני חייבת לספר הכל ואשמח אם הבנזוג יהיה כנה איתי חשוב לי מאוד לדעת.. לא יודעת עד כמה נכון אבל לי אישית חושב

ממ מתקדמות

ראשונות ממש זה מיותר אני צריכה לראות את האינטראקציה שלנו ביחד אחרי זה מתקדמות אפשר לספר מי שירצה אותי לא יאכל אותי על זה

קליט

New member
אין אדם מושלם

תמיד יתכן שהוא מחפש אישה עם אופי/מראה קצת שונה, ועכשיו שגם סיפרת את מעללייך אז בכלל . . . :)

וסתם סיפור שקשור.

סיפר לי חבר בשבת, חבר נשוי די טרי, היה לו פעם חברה ממש טובה, אישתו כמובן לא ידעה מכלום, הוא הרי מישיבה מעולה ואמור להיות רציני וצדיק.. בקיצור, הוא היה בתחנת אוטובוס, פתאום ירדה מהאוטובוס החברה שלו, היא לא ידעה שהוא נשוי ולא שמה לב שיש אשה לידו, ואמרה לו- מאמי מה שלומך, אין לך מושג כמה אני מתגעגעת, אני כל הזמן חושבת על שהיינו יחד שם ושם וכו וכו.. הבחור הסמיק נוראות ולא ידע מה לענות.. זה היה לפני חודש, ומאז אשתו עושה לו את המוות, אין לה אמון בו, לא רוצה לראות אותו או ליגוע בו וכו`.. מסכן, או אולי לא?

שני מטומטמים

היא לא הייתה צריכה לספר לו את זה ככה והוא לא היה צריך לתת לה להמשיך...

00bar00

New member
לספר.

ברור שעדיף לספר.‏ הרי זה ידוע-לשקר אין רגליים..הכל מתגלה בסוף‏(לדוגמא,הסיפור של חבר שלך..‏) ועדיף שהיא תשמע את זה ממך ולא בעקיפין ותפגע מכך...

שםאנילא

New member
לא כל דבר צריך לספר...ממילא אם זוג החליט כבר

שהוא מתחתן אז יפה השתיקה כי הם מתחילים בחיים חדשים והם צריכים למחוק את העבר... כמובן בתנאי שהוא לא רוצח סדרתי או מסומם או גרוש 4 פעמים וכדומה... לגבי קשרים קודמים מה איכפת? הלא כבר החלטתם להתחתן...

הלוואי ויכולתי לא לספר........

אבל אני לא מסוגלת...... שמעתי פעם יועצת זוגית אומרת שהדבר הכי גרוע זה לספר על קשרים מהעבר,כי אז ניכנסים לפינה הזאת של השוואות ועדיף שלא.......

השוואות

זה לא דווקא שמספרים, זה גם ביננו לבין עצמנו. ואולי הסיבה שאת לא מסוגלת לספר, היא היא בדיוק הסיבה שאסור לך לספר??

אני יכולה לבוא לפגישה.....

ובמשך שעה שלימה הראש שלי יהיה עסוק בהשוואות.......זה בתת מודע עדיין לא הגיע האחד.......אבל כשהוא יבוא השאיפה שלי היא לא לספר הלוואי ואצליח

שםאנילא

New member
תגידי לי...מה זה בדיקות תוכנה???את עושה עליו

QA? בדברים האלו את רק תהרסי לעצמך... זה יותר גרוע מבררנות לשמה...את כבר מתחילה לחשבן איך הוא ייראה עם 4 ילדים? הלו...את בפגישה ראשונה או שנייה איתו... תני לו צאנס...רחמנות... הוא בחופה בסוף יתמוטט לך

למעלה