קשור לקיציס...

קשור לקיציס...../images/Emo13.gif

יוצרים מתחומים שונים הוזמנו להציג מעבודתיהם בתערוכה "החופש שלי" שמוצגת החל מהיום ב"כנען ספא". העבודות יועמדו למכירה (!!) וההכנסות יתרמו לטובת ילדים ונוער במצוקה. עכשיו אני אגיע לפואנטה, קיציס הוא אחד מהמשתתפים בתערוכה. "איל קיציס, מנחה טלוויזיה, ציור שמש על חולצה: "חופש בשבילי הוא בעיקר קיץ וים והכל מתמצה בשמש, שהיא גם מקור האור והחום, וזה החופש כפי שאני רואה אותו: כיף מושלם, בהיר ופשוט, בלי יומרות וגינונים". (מתוך: זמנים מודרניים, ידיעות אחרונות) בכל אופן מה שניסיתי להגיד כאן, שהחולצה שקיציס הכין (או בעצם רק עיצב...לא יודעת) מועמדת למכירה!!! אתמול אחרי שביררתי את מחיר החולצה אמרו לי שהיא עולה- 1,500 ₪
אם יש מישהו שמעוניין- אפשר לקבל פרטים ב"כנען ספא"- 04-6993000

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

1500? מה זה, זה כלום!
אני פשוט אקח חולצה לבנה וארסס אליה שמש בצבע צהוב...
ואני אגיד לכם שאני קניתי את החולצה

Yuvalenko

New member
מה את צוחקת, רוית כבר מתכננת

לקנות את החולצה, תאמיני לי... למרות שהיא אמרה שלא נשאר לה הרבה כסף. מעניין, עכשיו אני מבין למה היא ביקשה ממני להלוות לה 1480 ש"ח...

kfm

New member
אם תסלחו לי אני הולכת למצוא לי עבוד

ה. (ואני מוכנה ליות הרבה דברים בתמורה לתשלום מתאים: בייביסיטר, מורה (לא), צובעת גדרות, שניצל.)

הי! זה לא מצחיק...

איך נראה לכם אני יודעת את המחיר המדוייק של החולצה? התקשרתי היום במטרה לקנות את החולצה, כמובן (ממש ברצינות, אני לא צוחקת או משו...) אבל 1500 שקל זו כבר ממש הגזמה. לא ציפיתי שהיא תעלה 100 שקל אבל בטח לא 1500. תבינו, זו חולצה עם ציור של שמש והיא עולה 1500 ₪ לכו תדעו כמה הראש מחימר שדנה דבורין עשתה עולה...
(וכן, זה גם אחד מהדברים שמוצגים שם...)

~*~gaL

New member
יובל, פשוט הרגת אותי!!!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

די!!!! אני לא נושמת!!!!!!
גם מתי!
תהיו בריאים.... LOL

mati88

New member
רוית? איפה את חיה?????

1500 ש"ח זה סכום סימלי לטי שירט לבנה שקשקשו עליה בצהוב....

gilale

New member
nizool shirshur-ravit kansi!

hi honey, its shirani! im in italy now.. yep.. and i have here internet, but i cant open icq cause i cant write hebrow.. anyway- thanks a lot about your letter honey! but i want to talk to you alone... so anyway, if you can- send me an e mail and.. send everybody hi from me! anyway.. i m in that hotel until monday morning, so you can send me an e mail.. i dont know if in the other hotels i will ave a computer and so.. by the way, ther is no yuda here! we r 3 girls and 23 adults.. sucks, but what can i do.. anyway.. my e mail address is [email protected] tell the others that they can send me a mail until monday morning.. bye bye and have a good weekend (or 11 days:)( love, me.

שיררררררן!!../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

ההיייי!!! שמחה ששמת לב לקיום המכתב, באתי אלייך אתמול ב12 וחצי בלילה בערך
בכל אופן, שלחתי לך כבר מייל. חצי אנגלית חצי עברית אם את לא מצליחה לקרוא עברית תודיעי לי ואני אכתוב שוב רק הפעם הכל באנגלית. סופשבוע מעולה שיהיה לך
ו..נמשיך כבר את השיחה במייל.

למעלה