קשה

אפרת**

New member
זה מפחיד וקשה גם לנשים צעירות יותר

הרופאים מנסים לשים אצבע על בעיה - ומי אומר שזאת אכן הבעיה? אף אחד לא מבטיח כלום. הטיפולים יכולים להביא הצלחה וגם יכולים שלא. אצלי לפחות ככל שעובר זמן (שנה פלוס של טיפולים. ועוד שנה באופן טיבעי) יש איזשהו קינון של פחד שמא אני לא אהיה אמא ביום מין הימים. מנסה להעלים את הפחד הזה - אבל לא בהצלחה מסחררת... ההתמודדות זה דבר נורא אינדיבידואלי. לי הפורום פה, הדיונים, האנשים פה - זה דבר שנורא עוזר. ממליצה לך להשאר פה. אבל לא ליותר מידי
אפרת

@ריטה

New member
אם זה יעודד אותך גם לנו הייתה בעיית

זרע. ונכנסתי להריון מהפריה ראשונה. לפי מה שאומרים (אמנם הרופאים לא אוהבים להגיד את זה) אבל בעיית זרע בד"כ נפתרת מהר מאוד. ורוב הבנות שאני מכירה נקלטו בהפריה הראשונה. העיקר להאמין!!! אני צעדתי לקראת ההפריה באמונה שלמה שהפעם זה חייב להצליח. ואכן זה הצליח. אם את מפחדת מההפריה עצמה.. הסירי דאגה מליבך. זה הליך כ"כ פשוט ולא מסובך. הדבר הכי קשה בכל הסיפור הזה זו הציפיה.

masa

New member
לריטה

טוב לשמוע כאן בפורום קצת עידוד ותוצאות לצידו, מנשים שהצליחו.. עשית לי לפחות את היום..

matan10

New member
המון המון תודות

לכל הבנות שטרחו לכתוב לי מילים כל כך טובות ויש כאלה שגם כתבו מסרים המון תודות. בהחלט עזר !!! אני רוצה לאחל לכל אחת ממכן ולכולכן יחד שכולנו נעבור את הימים הקשים כמה שיותר מהר ונתקדם הלאה לפורום הבא.. מחבקת אותכן מתן

למעלה