dear fede2../images/Emo140.gif
זה הולך להיות ארוך.. האם אנחנו רואים משהו שאתה לא רואה..? טוב, יש לך ידידה טובה שאוהבת הומואים, יש לך סבתא שתומכת בהומואים, יש לך עוד הרבה ידידות לפי מה שהבנתי, יש לך סיבות טובות להאמין שהם יהיו תומכים אם תצא מהארון, ובכל זאת לא נוח לך לצאת מהארון מול אף אחד מהם. היית עושה כל טיפול בשביל להיות סטרייט, אתה שומר על אנונימיות, ואם מישהו ידבר איתך ויציע לך להיפגש אתה לא תסכים. יש סיבה שאתה כ"כ עמוק בתוך הארון ולא מספר לאף אחד, אתה איפהשהו מאמין שיש משהו לא בסדר בך ושאם הם יידעו עליו הם מייד יתרחקו. בכל מקרה, זאת רק הפרשנות שלי.. אתה לא חייב לחכות עד שיהיה לך נוח כדי לצאת מהארון, יכול להיות שזה אף פעם לא ייראה נוח...מספיק שתדע באופן אינטואיטיבי מה נכון בשבילך לעשות ולמי נכון בשבילך לספר, ואז לעשות את זה גם אם זה מרגיש לא נוח. כתבת גם על זה שאתה לא רוצה לאמץ ילד כי אתה מרחם על ילד שיצטרך לחיות עם 2 אבות הומואים..כן, אתה יכול לאנשים שיסתכלו עליכם מוזר (אם באמת עד אז אנשים עוד לא יכירו בזה שיש משח\פחות חד מיניות..ואני בספק..), והילד כן יהיה שונה, אבל הוא יתמודד עם זה כמו שכל ילד עם שונות אחרת מתמודד עם זה (כמו שכל אפרו-אמריקאי בחברה של לבנים או יהודי בחברה של נוצרים מצליחים להתמודד עם השונות שלהם. הם עושים את זה למרות הכל), אנשים שונים אחד מהשני בכ"כ הרבה דרכים..זה לא קל, אבל אני חושבת ש"כי הילד יהיה שונה" זאת לא סיבה מספיק טובה לא לאמץ ילד. גם אם הוא יהיה שונה יש לכם כ"כ הרבה מה להציע לו, זאת אפשרות הרבה יותר טובה מלגדול בבית יתומים. אחרי הכל, מה שהכי חשוב בשבילו זה משפחה שאוהבת אותו והורים שיש ביניהם זוגיות טובה שיהיו מודל לחיקוי, 2 אבות יכולים לספק לו את מה שהוא צריך כמו הורים שהם גבר ואישה (אם זה מעניין אותך תיכנס לפורום גאווה וזוגיות גאה..תקרא קצת מחקרים ותראה שמשפחות חד מיניות מתפקדות לא פחות טוב ממשפחות "רגילות")