קשה, קשה...

אני אברר את זה...

אבל בלי קשר, היא בחורה כשרונית. היא הוכיחה את עצמה בשירה (האלבום BOMT), בריקוד, בדיבור בראיונות. היא בחורה חזקה ומיוחדת. מלאת חיים.

בריטני הכי כשרונית שיש אין להתווכח!!!........

ובטח שיש לה מלא שכל !!!!!!!! בחורה שהיא מטומטמת אמיתית לא הייתה מצליחה כמוה. היא בחורה חזקה מאוד !! ! בריטני vs כל העולםםםםםםםםםם? !!!! אתה אומר לי מלאת חיים ? יש לה עודף חיים מאמי !!! היא משו היפר... הבחורה לא נחה ל-ר-ג-ע !!!!!!!!!!! אוכלת את העולם!!! אה ומאמי אתה יכול להזכיר לי את שם אלבום הרמיקסים שלה ?

JuSt YoSi

New member
קח ת'זמן

תרשום ת'מספר איסיקיו שלי..271524948...רק תגיד לי שזה אתה ברגע שתצרף אותי..שאני אדע..כאילו דההה חחח

איזה מותק !!!

איך רגשת אותי............(ואני בכלל בת ולא בקטע) איזה מותק ! הכתיבה שלך ממש מרגשת ומהלב ואמיתית! זה כל כך מרגש...ולמה אני אומרת את זה? כי יש כאן פול הומואים שהם סתם כוסיות אגואיסטיות בלתי נסבלות כאלו, וכאלו כמוך זה הכי שווה !!! לכאלו כמו שאמרתי עליהם מקודם אין אהבה לתת, וגם אם כן היא תהיה זמנית/מזויפת. אחד כמוך ידע לאהוב ויאהב ויהיה מאושר !!! אתה פשוט עוד לא בקעת מן הביצה אבל אתה תהיה אפרוח מקסים !!! מילה שלי !!! מלאןןןןןן בהצלחה לך!!! 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Fede2

New member
חחח חמודה :]

אני שמח שזה ריגש אותך, ותודה על הברכות חח :] באמת ! .. אני לא יודע בקשר לכל עולם הגייז והלסביות, אני בטוח גם שזה לא נכון להכליל את כולם באופי, הרי גם בעולם הזה, כמו בעולם של הסטרייטים , יש כאלו.. ויש כאלו

infinity0

New member
לאנונימי החמוד

שלום לך! קודם כל ברוך הבא בקשר לכל מה שכתבת - אני גם מזדהה ומבין מה שעובר עליך ומה שאתה חושב. כשיגיע הרגע הנכון לצאת מהארון אתה תדע ותרגיש אותו. בינתיים תעבוד על הביטחון העצמי ועל השלמה מלאה עם מי שאתה. לגבי למצוא מישהו - גם זה יגיע, מבטיח לך!

Fede2

New member
תודה :]

בטחון עצמי, למצוא מישהו... זאת פחות בעיה (או שאני חי באשליה). הבעיה היא לצאתת לצאתתת.. אבל קבלתי המון עיצות טובות, תודה :]

למעלה