קשה לי!!!

קשה לי!!!

טוב, אז ככה, אני הומו בארון כמובן שכבר כולם ניחשו לבד ובכלל זה הכינוי... הקטע הוא שעכשיו אנשים מתרחקים ממני כלומר הבנים עם בנות אני מתחבר, רק עם בנות, יש לי כמה חברים בנים מהיסודי עוד, אבל אני בקושי מדבר איתם גם לפעמים אני מגלה שהם אירגנו יציאות בלי לומר לי על זה בגלל זה גם אני לא מדבר איתם, אני מרגיש ממש לבד, נכון שיש את הבנות, אבל זה לא מספיק. אני מתוסכל מאד בביה"ס אני ממש מתבייש לצאת החוצה מהכיתה, רק אם אין לי ברירה אני יוצא, אני גם ממש פרנואיד אם אני עור ליד אנשים שצוחקים אני ישר אחשוב שזה עליי. ניסיתי להכיר הומואים אחרים בצ'אטים, אבל הם רק סקס בראש שלהם. בבקשה תעזרו לי!!!

לך למקום כמו הבית הפתוח

יש בירושלים ויש בתל אביב, אם תבוא לירושלים אני אכיר לך חברים... מה דעתך? ככה זה, בדרך כלל הומואים מסתובבים עם בנות לסביות או לא, או עם הומואים. או עם חברים ממש טובים, כאלה שלא יחשבו בחיים "איכס הוא הומו". אצל לסביות זה פחות "נורא" כי אני לא יודעת למה אבל לסביות נחשב דבר יותר "יפה" מהומואים... בכל עיר יש את הקהילה שלה, אתה לא ההומו היחיד באזור מגוריך!!! תצא, תכיר, לך למקומות בילוי של גייז, אבל הכי מומלץ זה קבוצות של הומואים ולסביות, יושבים, מדברים, נהנים ומתחברים... גם מכירים המון אנשים חדשים. מקווה שעזרתי, חסויה אך גאה

James Hammerton

New member
אולי זה רק נדמה כך?

ניסית לדבר איתם על זה, לשאול אותם למה לא מזמינים אותך יותר? אולי זו אי הבנה או שפשוט יכול להיות שגם אתה התרחקת מהם קצת (אין לי מושג זה רק רעיון שאני מציע). אין לך שום סיבה להתבייש או לא לצאת מהכיתה, לא עשית שום דבר לא בסדר ואתה לא מצורע או פושע שצריך להסתתר מהעולם. ויכול להיות גם שדווקא זה מה שגרם לאנשים להתרחק... אם בכל זאת הם מתרחקים ממך באמת רק כי אתה הומו - הבעיה היא אצלם. יש המון מסגרות ומקומות שאפשר למצוא חברים וידידים חדשים, כמו הפורומים או למשל ארגון הנוער הגאה. שיהיה המון

למעלה